Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Fayl »

nikopaok4 έγραψε:
Fayl έγραψε:Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το λιμενικο
Έχω απολυτήριο λυκείου 16,7 και Πτυχίο ΑΕΙ 6,88.
Έχω 2 ξένες γλώσσες σε άριστο επίπεδο, μια σε πολύ καλό και φυσικά κομπιούτερ. Με συμφέρει να δώσω σημαιοφόρων, υπαξ δευτεροβάθμιας ή υπάξ ΑΕΙ; Όποια σχετική άποψη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
μαλλον σημαιοφορων αδερφε... Εχεις σχετικα χαμηλο βαθμο πτυχιου.

δεν μπορώ όμως να κάνω αίτηση για όλα και ότι γίνει;
spongebob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από spongebob »

Fayl έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:
Fayl έγραψε:Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το λιμενικο
Έχω απολυτήριο λυκείου 16,7 και Πτυχίο ΑΕΙ 6,88.
Έχω 2 ξένες γλώσσες σε άριστο επίπεδο, μια σε πολύ καλό και φυσικά κομπιούτερ. Με συμφέρει να δώσω σημαιοφόρων, υπαξ δευτεροβάθμιας ή υπάξ ΑΕΙ; Όποια σχετική άποψη ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
μαλλον σημαιοφορων αδερφε... Εχεις σχετικα χαμηλο βαθμο πτυχιου.

δεν μπορώ όμως να κάνω αίτηση για όλα και ότι γίνει;

μπορεις να κανεις αιτηση για αξιωματικουσ, υπαξιωματικους και λιμενοφυλακες, αλλα στους υπαξιωματικους, δεν επιτρεπεται να κανεις αιτηση για χρηση απολυτηριου λυκειου και πτυχιου, ΜΟΝΟ για ενα απο τα δυο
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Fayl »

Καταλαβα... Ευχαριστώ πολύ!
dionisis25
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από dionisis25 »

Είχα και εγώ τι ίδια απορία. Με βαθμό πτυχίου 7,56 απολυτηρίου λυκείου 18,4 λοουερ κ ισιντιελ τι να δηλώσω στους υπαξ αποφοιτος λυκείου μήπως έχω Περισσότερες ελπίδες; Α κ κατι αλλο για λφ χρειάζεται να καταθέσω βεβαίωση για την ειδικότητα στο στρατο ακόμα κ αν δεν παρουσιαστηκα στις ειδικές δυνάμεις?
Γρηγόρης

Δημοσίευση από Γρηγόρης »

ΜΗ Μπερδεύετε τον κόσμο για το ύψος μωρέ. Όχου. Χρειάζεται να παμε χαρτί γιατρού που να δείχνει το ύψος στους Σημαιοφόρους Η' και υπαξιωματικούς ακόμη.. Η μας μετρούν εκεί. Αμάν πια.
nothingforme
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nothingforme »

Θά θελα να ρωτήσω κάποια πράγματα πιο πολύ για επιβεβαίωση:
1. Δεν έχω ecdl αλλά από τη σχολή μου παίρνω πιστοποιητικό για υπολογιστές. Δεν θα χω πρόβλημα να κάνω τα χαρτιά μου έτσι; Κοντεύω να τελείωσω τη σχολή μου αλλά δεν θα προλάβω οπότε κάνω τα χαρτια μου ως απόφοιτη ενιαίου λυκείου.
2. Ο πιο φθηνός τρόπος για να μεταφράσεις το lower σου στα ελληνικά ποιος είναι;
3. Σκέφτομαι πιο πολύ για λιμενοφύλακες αλλά μιας και μπορώ ως απόφοιτη λυκείου λέω να προσπαθήσω και για υπαξιωματικών. Τι λέτε έχω ελπίδες; Έχω απολυτήριο ενιαίου λυκείου 18,9 και είμαι πολύτεκνη!(Μπαρμπάδες, θείαδες στην Κορώνη δεν υπάρχουν.) Εικόνα
4. Χρειάζεται βεβαίωση ορθοπεδικού σίγουρα;
Αυτά προς το παρόν.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από nikopaok4 »

Γρηγόρης έγραψε:ΜΗ Μπερδεύετε τον κόσμο για το ύψος μωρέ. Όχου. Χρειάζεται να παμε χαρτί γιατρού που να δείχνει το ύψος στους Σημαιοφόρους Η' και υπαξιωματικούς ακόμη.. Η μας μετρούν εκεί. Αμάν πια.
δε καταλαβαινω την εκρηξη σου...

χρειαζετε χαρτι απο ορθοπεδικο σιγουρα για τους υπαξ. Οπου θα δωσω και εχω διαβασει την προκυρηξη για σημαιοφορους μπες στον κοπο να την διαβασεις.

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

nothingforme έγραψε:Θά θελα να ρωτήσω κάποια πράγματα πιο πολύ για επιβεβαίωση:
1. Δεν έχω ecdl αλλά από τη σχολή μου παίρνω πιστοποιητικό για υπολογιστές. Δεν θα χω πρόβλημα να κάνω τα χαρτιά μου έτσι; Κοντεύω να τελείωσω τη σχολή μου αλλά δεν θα προλάβω οπότε κάνω τα χαρτια μου ως απόφοιτη ενιαίου λυκείου.
2. Ο πιο φθηνός τρόπος για να μεταφράσεις το lower σου στα ελληνικά ποιος είναι;
3. Σκέφτομαι πιο πολύ για λιμενοφύλακες αλλά μιας και μπορώ ως απόφοιτη λυκείου λέω να προσπαθήσω και για υπαξιωματικών. Τι λέτε έχω ελπίδες; Έχω απολυτήριο ενιαίου λυκείου 18,9 και είμαι πολύτεκνη!(Μπαρμπάδες, θείαδες στην Κορώνη δεν υπάρχουν.) Εικόνα
4. Χρειάζεται βεβαίωση ορθοπεδικού σίγουρα;
Αυτά προς το παρόν.
1. Λογικα οχι

2. Αν είναι cambridge νομίζω στο βρετανικό συμβουλιο, αλλιώς σε δικηγόρο.

3. Δε χανεις τπτ να κανεις και στα 2 τα χαρτια σου. Με περισσοτερες ελπιδες βεβαια να υπαρχουν στους λφ.

4. Ναι δημοσιου ή ιδιωτικου

nothingforme
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από nothingforme »

Σ ευχαριστώ πολύ!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

Η προκηρυξη τα γραφει ξεκαθαρα. Τι να π... Μαλλον βαριεστε να διαβασετε
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

greko_27 έγραψε:Η προκηρυξη τα γραφει ξεκαθαρα. Τι να π... Μαλλον βαριεστε να διαβασετε
βλεπω την παρασκευη που θα παω να καταθεσω τα χαρτια μου νωρις, γιατι μετα θα λειπω σε ταξιδι και θελω να τελειωνω, να γυρναει πολυς κοσμακις πισω για χαρτια που του λειπουν εγω ρε greco εχω την απορια αν στην σχολη υπαξ πληρωνεσε κανονικα ή με κρατησεις... Λογικα με κρατησεις θα είναι ετσι;

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

nikopaok4 έγραψε:
greko_27 έγραψε:Η προκηρυξη τα γραφει ξεκαθαρα. Τι να π... Μαλλον βαριεστε να διαβασετε
βλεπω την παρασκευη που θα παω να καταθεσω τα χαρτια μου νωρις, γιατι μετα θα λειπω σε ταξιδι και θελω να τελειωνω, να γυρναει πολυς κοσμακις πισω για χαρτια που του λειπουν εγω ρε greco εχω την απορια αν στην σχολη υπαξ πληρωνεσε κανονικα ή με κρατησεις... Λογικα με κρατησεις θα είναι ετσι;

Κάτσε να μπεις φίλε μου και το βλέπεις αυτό μετά...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

nikopaok4 έγραψε:βλεπω την παρασκευη που θα παω να καταθεσω τα χαρτια μου νωρις, γιατι μετα θα λειπω σε ταξιδι και θελω να τελειωνω, να γυρναει πολυς κοσμακις πισω για χαρτια που του λειπουν εγω ρε greco εχω την απορια αν στην σχολη υπαξ πληρωνεσε κανονικα ή με κρατησεις... Λογικα με κρατησεις θα είναι ετσι;

90 ευρω μηνιαιως πληρωνεσε στη σχολη των υπαξ...
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από nikosl86 »

Παιδια οποιος παει παρασκευη να μας ενημερωσει αν εμεις που θα κανουμε τα χαρτια μας και δεν παιρνουμε μορια απο την θητεια μας χρειαζεται τον πιστοποιητικο Α στρατολογικης καταστασης. Στους σημαιοφορους δεν μας το ζητησαν.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

handballer έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:

Κάτσε να μπεις φίλε μου και το βλέπεις αυτό μετά...
ε ναι. Να χαμε να λεγαμε...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες