Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
αβτζ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από αβτζ »

Κοιταξε το βυσμα σιγουρα θα σε βοηθησει να μπεις να παρεις καμια αδεια να γινεις οδηγος διοιηκητη καψιμιτζης βοηθος γραφεα αλλα κομμαντο δεν προκειται να σε κανει ππρεπει να μπωρεις και να θες. Μετα υπαρχει και το οτι αυτοι που μπηκαν με την αξια τους παντα θα σε κοιταν με μισο ματι , Και αυτοι που τους κοβεις την αδεια για να παρεις εσυ πολυ απλα δεν θα σε γουσταρουν. Γενικα τα βυσματα δεν τα παει πολυς κοσμος παντως αν βαζεις μην το λες.

αβτζ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από αβτζ »

Δεν αναφερομαι στην χρονικη περιοδο που μπαινεις αυτα που αναφερο ειναι ασκησεις που θεωρουνται δυσκολες και μετα απο αυτες πολλοι κοβονται. Η χρονικη περιοδο που μπαινεις ειναι καλη χειροτερη περιοδο να περασεις σβεα ειναι το καλοκαιρι με την ζεστη.

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

αβτζ έγραψε:Κοιταξε το βυσμα σιγουρα θα σε βοηθησει να μπεις να παρεις καμια αδεια να γινεις Οδηγος διοιηκητη καψιμιτζης βοηθος γραφεα αλλα κομμαντο δεν προκειται να σε κανει ππρεπει να μπωρεις και να θες. Μετα υπαρχει και το οτι αυτοι που μπηκαν με την αξια τους παντα θα σε κοιταν με μισο ματι , Και αυτοι που τους Κοβεις την αδεια για να παρεις εσυ πολυ απλα δεν θα σε γουσταρουν. Γενικα τα βυσματα δεν τα παει πολυς κοσμος παντως αν βαζεις μην το λες.

Aυτο είπα οτι θα είναι άδικο να μπω με βίσμα και να πεταξψ εξψ αλλους που αξιζουν...

Αν και πιστευω οτι εχω δυνατότητες να μπω δίκαια...

Δεν έχω βάλει βίσμα για τπτ στη ζωή μου και το ίδιο 8α κάνω και εδψ αν και θέλω πολυ να γίνω αλεξιπτωτιστής...

Δηλαδή τα βίσματα βαράνε λούφα; ;

Τώρα με αυτό που μου είπες δεν υπαρχει περίπτωση να βάλω...

Θέλω να είμαι κομμαντο και οχι όλα αυτα που εχω μαυρίσει...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Nikos_21
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nikos_21 »

Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πιθανόν χαζή αλλά τί είδους κοιλιακούς κάνουν στα αγωνίσματα; Σηκώνεται όλος ο κορμός του σώματος ή απλά ροκανίσματα; Επίσης τα αγωνισματα δίνονται στα καπάκια το ένα μετά το άλλο ή οχι. Δηλαδή μετα τις κάμψεις πχ μπορεί να σε βάλλουν για έλξεις 5 λεπτά μετά; Χαζών ερωτήσεων συνέχεια: στο τρέξιμο υπάρχει κάποιος που σου λέει πόσος χρόνος έχει περάσει ώστε να ξέρεις αν πρέπει να φορτσάρεις και άλλο για να περάσεις το όριο; Όποιος γνωρίζει και έχει τη διάθεση ας απαντήσει παρακαλώ! Να'στε καλά.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Nikos_21 έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση πιθανόν χαζή αλλά τί είδους κοιλιακούς κάνουν στα αγωνίσματα; Σηκώνεται όλος ο κορμός του σώματος ή απλά ροκανίσματα; Επίσης τα αγωνισματα δίνονται στα καπάκια το ένα μετά το άλλο ή οχι. Δηλαδή μετα τις κάμψεις πχ μπορεί να σε βάλλουν για έλξεις 5 λεπτά μετά; Χαζών ερωτήσεων συνέχεια: στο τρέξιμο υπάρχει κάποιος που σου λέει πόσος χρόνος έχει περάσει ώστε να ξέρεις αν πρέπει να φορτσάρεις και άλλο για να περάσεις το όριο; Όποιος γνωρίζει και έχει τη διάθεση ας απαντήσει παρακαλώ! Να'στε καλά.

Noμίζω φίλε Νίκο οτι δεν είναι καθόλου χαζες οι ερωτήσεις σου...
Στο θέμα των κοιλιακών εχω και εγω την απορία...
Οσο για το αν δίνοντε στο καπακι τα αγωνίσματα νόμιζω ναι...
Ας πει κάποιος σίγουρα ποθ ξέρει γτ δεν θέλω να κάνω παραπληροφόρισηΕικόνα Εικόνα
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
gioalex
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gioalex »

Στην Ρεντίνα όταν περνάγαμε ΣΣΟΕΚ-ΣΕΔ οι κοιλιακοί ήταν μέχρι επάνω και γίνονταν (όπως και οι κάμψεις) ανα ζευγάρια εναλλάξ. Μετά το τέλος του τρεξίματος και με το που τελείωναν και οι τελευταίοι είχαμε 3-4 λεπτά διάλειμμα και ξεκινάγαμε κάμψεις-κοιλιακούς. Για τον χρόνο εμάς δεν μας ενημέρωνε κάποιος, αλλά είχαμε ρολόγια και κρατάγαμε χρόνο.
Τώρα για ΣΧΑΛ δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

gioalex έγραψε:Στην Ρεντίνα όταν περνάγαμε ΣΣΟΕΚ-ΣΕΔ οι κοιλιακοί ήταν μέχρι επάνω και γίνονταν (όπως και οι κάμψεις) ανα ζευγάρια εναλλάξ. Μετά το τέλος του τρεξίματος και με το που τελείωναν και οι τελευταίοι είχαμε 3-4 λεπτά διάλειμμα και ξεκινάγαμε κάμψεις-κοιλιακούς.
Τώρα για ΣΧΑΛ δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι

Συγγνώμη αν σου ζητάω λεπτομερή ανάλυση... Δηλαδή τα πόδια σταθερά και σηκώνεται το σώμα ή το σώμα σταθερό και σηκώνεις τα πόδια (γιατι έχω δει σε βίντεο που λεει ο αξιωματικός στους φανταρους θέσεις για κοιλιακούς και αυτοι κάνουν αυτους με τα πόδια)
Ευχαριστώ παντως! Εικόνα
αβτζ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από αβτζ »

Οι κοιλιακοι ειναι απο κατω μεχρι το στηθος να ακουμπισει γονατα οχι ροκανισματα ολα την ιδια μερα γινονται στο τρεξιμο ηταν καποιος και μετραγε τους γυρους για να μην κλεψουμε τωρα σειρα με σειρα αυτα μπωρει να αλλαζουν για τον χρονο θα το καταλαβεις γιατι δεν τρεχεις μονο σου συνηθως το μιλι οι πρωτοι ειναι στο 5λεπτο.
αβτζ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από αβτζ »

Τα ποδια στα κραταει το ζευγαρι σου
gioalex
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από gioalex »

Ξαπλώνεις με τα γόνατα λυγισμένα και τα δάχτυλα πλεγμένα πίσω από τον λαιμό, το ζευγάρι σου κρατάει τα πόδια σου σταθερά όπως σε βολεύει εσένα καλύτερα. Μπορεί να ρίχνει το βάρος του στο πέλμα σου και να το κρατάει σταθερό ή να αγκαλιάζει τα πόδια σου γύρω από τα γόνατα ώστε να μην τα ανοίγεις κατά την προσπάθεια και εσύ σηκώνεις το σώμα σου μέχρι επάνω. Εγώ έκανα προπόνηση σπίτι με το κουτουπιέ του ποδιού κάτω από τον καναπέ για βάρος. Αν ξεμπλέξεις τα χέρια σου δεν μετράει.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

αβτζ έγραψε:Οι κοιλιακοι ειναι απο κατω μεχρι το στηθος να ακουμπισει γονατα οχι ροκανισματα ολα την ιδια μερα γινονται στο τρεξιμο ηταν καποιος και μετραγε τους γυρους για να μην κλεψουμε τωρα σειρα με σειρα αυτα μπωρει να αλλαζουν για τον χρονο θα το καταλαβεις γιατι δεν τρεχεις μονο σου συνηθως το μιλι οι πρωτοι ειναι στο 5λεπτο.

Ρε φίλε κόντα στο 5λεπτό ειναι πολυ γρήγορο...
Κάνω στίβο και μου φαίνεται αρκετα δύσκολο...
Δηλαδή αυτοι που είναι κοντα στο 5λεπτο πόσοι ηταν οταν ησουν εσυ... ;
Και κάτι αλλο... Αυτοί που ήταν κοντα στο 5λεπτο όσοι πηγαν καλα και στα υπόλοιπα πέρασαν αλεξίπτωτα χωρίς βύσμα έτσι; ;
αβτζ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από αβτζ »

Κοιτα εγω στο τρεξιμο βγηκα πρωτος , και εβγαινα και σε ολη τη σβεα πρωτος εκανα 1500 και 3000 πολιτης, ο χρονος μου ηταν 4.40 Κατω απο 5 καναμε 3 ο ενας ηταν δεκαθλητης απο πρεβεζα οι αλλοι 2 περστερι στιβος μας δωσαν 1μερα τιμητικη μας βαζαν σε σειρα ο 1 πισω απο τον αλλο ο πρωτος ο 2 ο3 κτλ. μας γραψαν με το χρονο διπλα σε επισημο χαρτι τωρα οσοι πιασαν τα ορια τους πηραν , μαλιστα πηραν και καποιους που δεν τα επιασαν τωρα αυτοι ισως βαλαν παντως γενικα Ειχαμε ελληψει πρωσοπικου και αν επιανες τα ορια σε περναν χωρις βυσμα ειδικα οι αθηναιοι της 1 μαλ δεν ειχαν ουτε Δεκανεα βυσμα αυτο ειναι εγγυημενο που σου λεω
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

αβτζ έγραψε:Κοιτα εγω στο τρεξιμο βγηκα πρωτος , και εβγαινα και σε ολη τη σβεα πρωτος εκανα 1500 και 3000 πολιτης, ο χρονος μου ηταν 4.40 Κατω απο 5 καναμε 3 ο ενας ηταν δεκαθλητης απο πρεβεζα οι αλλοι 2 περστερι στιβος μας δωσαν 1μερα τιμητικη μας βαζαν σε σειρα ο 1 πισω απο τον αλλο ο πρωτος ο 2 ο3 κτλ. μας γραψαν με το χρονο διπλα σε επισημο χαρτι τωρα οσοι πιασαν τα ορια τους πηραν , μαλιστα πηραν και καποιους που δεν τα επιασαν τωρα αυτοι ισως βαλαν παντως γενικα Ειχαμε ελληψει πρωσοπικου και αν επιανες τα ορια σε περναν χωρις βυσμα ειδικα οι αθηναιοι της 1 μαλ δεν ειχαν ουτε Δεκανεα βυσμα αυτο ειναι εγγυημενο που σου λεω

Mπραβο ρε μαγκα... Ελπιζω οταν μπω να κανω και εγω γυρω στο 5.40 γτ κανω 6 χρόνια σπριντ και δεν ειμαι και πολυ καλος στην αντοχή...
Ρε φίλε χωρίς παρεξήγηση ειμαι επαρχιώτης και οι επιδόσεις μου ειναι :
70 κάμψεις,70-80 κοιλιακους,20 έλξεις και όσο σου είπα στο μίλι...
Πίστευεις οτι 8α με πάρουν στη ΣΧΑΛ(χωρίς βύσμα) ; ;
Διευκρίνιζω οτι είμαι επαρχιώτης γτ δεν ξέρω αν παίζει ρόλο...
αβτζ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από αβτζ »

Μια χαρα εισαι δεν πιστευω να φοβασε τον πυργο! ! αμα δεν παρουν και εσενα τοτε... τιρ το γηπεδο στο πευκο δεν ειναι 400αρι ειναι λιγοτερο

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

αβτζ έγραψε:Μια χαρα εισαι δεν πιστευω να φοβασε τον πυργο! ! αμα δεν παρουν και εσενα τοτε... Τιρ το γηπεδο στο πευκο δεν ειναι 400αρι ειναι λιγοτερο

Οχι δεν εχω απολυτως κανένα πρόβλημα με το ύψος... Βεβαια rampo δε το παίζω σίγουρα οταν ειναι να πέσω δεν θα γίνω και πούλι αλλα δε θα δυστάσω σίγουρα... Δεν εχω κανένα αγχος για τον πύργο...
Σ' ευχαριστω και για το tip, παίζει ρόλο το οτι δεν ειναι 400 το γήπεδο! Εικόνα Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης