Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

nikopaok4 έγραψε:
Bathory έγραψε:Ναι! Με αυτό ως δεδομένο και ότι όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπάρχουν, γίνεται κτ τέτοιο;
ναι κανεις για αξιωματικος και υπαξ με το πτυχιο αει και με το απολυτηριο σου για λφ. Γιατι να το κανεις ομως κατι τετοιο :P αληθεια αν επιτυχει καποιος για λφ και για σημαιοφορος τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση...

πρωτα θα βγουν τα αποτελεσματα των σημαιοφορων... Οποτε εαν περασει καποιος για σημαιοφορος δεν προκειτε καν να παει για λφ και υπαξ
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

Kωστας Χανια έγραψε:EΦυγαν τα χαρτια για πανω! Αντε να δουμε τις πρωτες λιστες...

εδω αλλοι βαζουν βυσμα και εσυ κοιτας ποιες θα ειναι οι λιστεςΕικόνα
Bathory
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Bathory »

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Νόμιζα πως δεν μπορούσε να γίνει τέτοιο πράγμα και ζάλισα αδίκως μια φίλη μου εδώ! Φαντάζομαι πρέπει στο τέλος να γίνει η επιλογή από τον ενδιαφερόμενο και να συμπληρώσει την κενή θέση κάποιος επιλαχών σε τέτοια περίπτωση! Και πάλι ευχαριστώ!Εικόνα
Κωστας Χανια

Δημοσίευση από Κωστας Χανια »

Τα παντα κοιταω, οτι μπορουσα να κανω το εκανα. Ειμαι περιεργος να δω ποσες χιλιαδες κοσμος θα ειναι 17 Αυγουστου για τα υψομετρικα...

Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από evi85 »

Κωστας Χανια έγραψε:Τα παντα κοιταω, οτι μπορουσα να κανω το εκανα.Ειμαι περιεργος να δω ποσες χιλιαδες κοσμος θα ειναι 17 Αυγουστου για τα υψομετρικα...

αυτο θελω να δω και γω... Πανικος... Ολοι δλδ λφ, υπαξ και αξ θα ειναι μαζι στα υψομετρικα;
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

evi85 έγραψε:
Κωστας Χανια έγραψε:Τα παντα κοιταω, οτι μπορουσα να κανω το εκανα. Ειμαι περιεργος να δω ποσες χιλιαδες κοσμος θα ειναι 17 Αυγουστου για τα υψομετρικα...

αυτο θελω να δω και γω... Πανικος... Ολοι δλδ λφ, υπαξ και αξ θα ειναι μαζι στα υψομετρικα;

οι υπαξιωματικοι δεν ειναι μεχρι 9/09/2011 οι αιτησεις; Πως να ειναι στις 17 Αυγουστου?
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

vaggelisch έγραψε:
evi85 έγραψε:
Κωστας Χανια έγραψε:Τα παντα κοιταω, οτι μπορουσα να κανω το εκανα.Ειμαι περιεργος να δω ποσες χιλιαδες κοσμος θα ειναι 17 Αυγουστου για τα υψομετρικα...

οι υπαξιωματικοι δεν ειναι μεχρι 9/09/2011 οι αιτησεις; Πως να ειναι στις 17 Αυγουστου;

δεν ξερω για τους υπαξ... Απλά ρωτησα... Κανεις υποψηφιος για σημαιοφορος;
Κωστας Χανια

Δημοσίευση από Κωστας Χανια »

Ευη εγω δινω, σημερα εστειλα τα χαρτια μου και περιμενω. Εν τω μεταξυ ξεκινησα και διαβασμα και οτι βγει. Λογικα θα παιξει βυσμα αφθονο αλλα τι να κανουμε να τα παρατησουμε?
Bathory
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Bathory »

Κωστας Χανια έγραψε:Ευη εγω δινω, σημερα εστειλα τα χαρτια μου και περιμενω. Εν τω μεταξυ ξεκινησα και διαβασμα και οτι βγει. Λογικα θα παιξει βυσμα αφθονο αλλα τι να κανουμε να τα παρατησουμε;
Κι εγώ παιδιά μαζί σας δίνω τα χαρτιά αύριο!
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kostas17 »

Bathory δεν ξερω αν εισαι γυναικα και συ αλλα σε περιπτωση που δεν εισαι, εβαλες στα δικαιολογητικα πιστοποιητικο τυπου Α απο στρατολογια;

Ευη δεν μπορει να ειναι μαζι γιατι αποτι ειδα στους υπαξ-λ/φ ο καθενας κανει τα υψομετρικα μονος του σε γιατρο και τα καταθετει στο λιμεναρχειο της περιοχης τους. Μαλλον 17 θα ειμαστε πανω ολοι για σημαιοφορων...

Bathory
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Bathory »

Kostas17 έγραψε:Bathory δεν ξερω αν εισαι γυναικα και συ αλλα σε περιπτωση που δεν εισαι, εβαλες στα δικαιολογητικα πιστοποιητικο τυπου Α απο στρατολογια;

Ευη δεν μπορει να ειναι μαζι γιατι αποτι ειδα στους υπαξ-λ/φ ο καθενας κανει τα υψομετρικα μονος του σε γιατρο και τα καταθετει στο λιμεναρχειο της περιοχης τους. Μαλλον 17 θα ειμαστε πανω ολοι για σημαιοφορων...

Γυναίκα είμαι Κώστα δεν μπορώ να βοηθήσω... Πάντως σίγουρα στις 17 θα είναι όλοι για σημαιοφόροι!
economics

Δημοσίευση από economics »

Σημερα υπεγραψε ο Παπουτσης κανονιστικη πραξη για την προσληψη 5 (ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ) αξιωματικων οικονομικου

τρεξτε να προλαβετε...5 θεσεις... ΕικόναΕικόναΕικόνα
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από nikosl86 »

Kostas17 έγραψε:Bathory δεν ξερω αν εισαι γυναικα και συ αλλα σε περιπτωση που δεν εισαι, εβαλες στα δικαιολογητικα πιστοποιητικο τυπου Α απο στρατολογια;

φιλε μου δεν χρειαζεται το πιστοποιητικο, κατεθεσα και εγω τα χαρτια και δεν το θελουν για σημαιοφορους. Το ζητουν αυτοι αυτεπαγγελτα μετα.
Άβαταρ μέλους
Kostas17
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Kostas17 »

Ωραιος Νικο, ευχαριστω. Και γω τους ειχα παρει τηλεφωνο και μου ειχαν πει το ιδιο, αλλα λεω μια στις τοσες να μου παν οτι να ναι η να μην ηξερε η κοπελα που το σηκωσε...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από evi85 »

Μακαρι να ειναι αξιοκρατικά τα πράγματα. Να περάσουν όσοι αξίζουν. Μην πάει τσάμπα το διάβασμα που θα ρίξουμε... Πάντως στις 17 θα πάμε μόνο για υψομέτρηση και θα φύγουμε; ... Έξοδα πολλά αλλά τι να κάνουμε! Τουλάχιστον μακάρι να έχουμε καλά αποτελέσματα!

Όσοι στείλουμε τα χαρτια μας για τους σημαιοφόρους, λογικά δε θα εχουμε μια ενημέρωση ότι εχουμε κάνει σωστά τις ενέργειες μας; Για να μην ανεβούμε τσάμπα στην αθηνα για το υψος
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης