Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από toro »

slm έγραψε:Το ecdl ισχύει για 3 χρόνια -αν θυμάμαι καλά- και μετά κάθε χρόνο το ανανεώνεις δίνοντας κάτι τεστάκια. Με κάθε επιφύλαξη πάντα.

εγω ρωτησα σημερα απο εκει που το εβγαλα και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται τιποτα! Απο το 2006 το εχω!
slm
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από slm »

... και αν η γιαγιά μου είχε ροδάκια θα ήταν πατίνι Εικόνα βγαίνει μια προκήρυξη, έχει κάποια κριτήρια. Πώς να το κάνουμε τώρα; Άλλα αποσπάσματα απο το κείμενο πάντως τα θεωρώ πιό σημαντικά, όπως πχ το ότι γίνονται δεκτές όλες οι σχολές. Το καλύτερο ήταν τότε που δέχονταν μόνο από Νομική, Πάντειο και Οικονομικό (ίσως και κάτι άλλο που μου διαφεύγει). Σχολές πιό κοντά στο "γραφειακό" αντικείμενο του σώματος. Απόψεις Εικόνα
ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δημοσίευση από ΓΕΩΡΓΙΟΣ »

Θελω να ρωτησω σχετικα με την πολυτεκνια... ειναι 10% δηλ αν στην γενικη σειρα δ. ε ειναι 80 θεσεις και στην πολυτεκνια 18... πως γινεται; Πρωτα περνας απο την γενικη κατηγορια και αν δε τα καταφερεις πας στο 10% ... που συμφερει οσον αφορα τις θεσει στην γενικη; που εχει περισοτερες θεσεις η' στο 10% που ειναι λιγοτερεσ?
Άβαταρ μέλους
john
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από john »

Παιδια ξερετε μεχρι ποτε ειναι οι αιτησεις για τους λφ;

johnnYgm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από johnnYgm »

john έγραψε:Παιδια ξερετε μεχρι ποτε ειναι οι αιτησεις για τους λφ;

Μεχρι 09/09
gx24

Δημοσίευση από gx24 »

Ηθελα να ρωτήσω 2 πραγματα...
1ον σχετικα με την μυωπια... Τι περιορισμος υπάρχει για τους δοκιμους σημαιοφορους Απο σχολη πολυτεχνιου; Δεν βγαζω ακρη απο την προκυρηξη...
Και 2 ον για τις εξετασεις... Σε τι επιπεδο ειναι; Υπαρχουν μηπως καπου συγκεκριμενα βιβλια η παλια θεματα που εχουν μπει;
ευχαριστω πολυ...
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

Εγω που πηρα το ecdl στις 23/02/2007 πρεπει να κανω κατι; Θα παω και την δευτερα εκει που το πηρα να ρωτησω...
Άβαταρ μέλους
nick_
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nick_ »

gx24 έγραψε: Ηθελα να ρωτήσω 2 πραγματα...
1ον σχετικα με την μυωπια... Τι περιορισμος υπάρχει για τους δοκιμους σημαιοφορους Απο σχολη πολυτεχνιου; Δεν βγαζω ακρη απο την προκυρηξη...
Και 2 ον για τις εξετασεις... Σε τι επιπεδο ειναι; Υπαρχουν μηπως καπου συγκεκριμενα βιβλια η παλια θεματα που εχουν μπει;
ευχαριστω πολυ...

Κι εγώ έχω τις ίδιες απορίες gx24... Νομίζω, όμως, κοιτάζοντας το αντίστοιχο ΠΔ και χωρίς να είμαι βέβαιος ότι το όριο μυωπίας πρέπει να είναι 4,5 βαθμοί, όσο και για να είσαι Ι1 στο στρατό.
Σχετικά με το επίπεδο των θεμάτων, παλιά θέματα, από που διαβάζουμε, πόσο χρόνο έχουμε να προετοιμαστούμε ή πόσοι δίνουν κ πόσοι περνάνε θα ήθελα και γω να ξέρω... Με άλλα λόγια πόσο δύσκολο και πόσο πιθανό είναι να περάσει κάποιος αν δώσει. Το μόνο που είδα κοιτώντας τα αποτελέσματα της προηγούμενης προκήρυξης είναι πως από το πολυτεχνείο είχαν προκηρυχθεί 5 θέσεις και τελικά πέρασαν 3. Το πόσοι όμως έδωσαν δεν ξέρω...
lia

Δημοσίευση από lia »

Οι ΔΕ στη προκύρηξη των υπαξιωματικών θα δώσουν και αυτοί εξετάσεις ή θα καταταχθούν με μόρια;
slm
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από slm »

Το 3,60 στο μήκος με μια στοιχειώδη προπόνηση πιάνεται; Δεν έχω ασχοληθεί με άλμα εις μήκος ποτέ και δεν γνωρίζω!
manolis

Δημοσίευση από manolis »

Καλησπέρα και καλη επιτυχια σε ολους... Θα ηθελα για ακομα μια φορα και εγω να ρωτησω αν ειναι απαριατητα τα αγγλικα ή οχι για την συμμετοχη μας στους λ/φ. Αλλοι λενε ναι και αλλοι οχι... Ειναι καποιος που γνωριζει κατι πιο εγκυρο και σιγουρο; Ευχαριστω πολυ...

vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ακουσα στο ραδιοφωνο της ερτ οτι για την προκυρυξη των σημαιοφορων οι αιτησεις ειναι μεχρι 5 αυγουστου και μεχρι μεσα σεπτεβρη για τους υπολοιπους... Ξερουμε κατι παραπανω;

vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας

vaggelisch έγραψε: Ακουσα στο ραδιοφωνο της ερτ οτι για την προκυρυξη των σημαιοφορων οι αιτησεις ειναι μεχρι 5 αυγουστου και μεχρι μεσα σεπτεβρη για τους υπολοιπους... Ξερουμε κατι παραπανω;

απο 5 αυγουστου εως μεσα σεπτεμβρη για τους υπολοιπους...

kalos123
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kalos123 »

Ξερει κανεις ποσο ειναι το οριο της μυοπιας για να μπεις δοκιμος σημαιοφορος;
panthiras

Δημοσίευση από panthiras »

Παιδια καλησπερα εχω τελειωσει σχολη και επισημα πλεον απο τον μαιο αλλα ορκιζομαι τον επομενο μαιο. Ετσι ειναι στο μεσολογγι η συγκεκριμενη, θα εχω προβλημα αν καταθεσω βαιβαιωση σπουδων αποφητησης;Και ενα αλλο ερωτημα οτι δεδομενου η σχολη μου εχει να κανει με πληροφορικη το ecdl δεν μου χρειαζεται να υποθεσω. Σωστα;

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες