Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 70
Και εγω στο μλατ... Και τι εγινε. Τα ιδια καναμε... Τιμημενη προεδρικη φρουρα...
-
- Επιλοχίας
Το θεμα ειναι ποτε θα βγει... Και ποιες ηλικιεςς θα πιανει?
-
- Επιλοχίας
andy_dani έγραψε:Ψαρώσαμε! Εύζων με 230 ώρες στο Μνημείο με καύσωνα 40 βαθμούς!15 Παρατάξεις.3 Διαπιστευτήρια Προέδρου της Δημοκρατίας (εκ των οποίων το ένα με 5 ώρες ακινησίας) ...1 παρέλαση 25η Μαρτίου! Οπότε μικρέ κοίτα ψηλά:p Just Kidding...
Πότε και πού κάνουμε τα χαρτιά για Λιμενοφύλακες;
τι μου θυμισες με το Κοιτα ψηλα;
Δηλαδή οι Σημαιοφόροι ακόμα και οικονομόλογοι αν είναι ΑΕΙ πρέπει να δώσουν γραπτές εξετάσεις για 3! Δίκαια?
Γεια σας παιδια! Να ρωτησω και εγω κατι γιατι επαιρνα τηλ σημερα και δεν μπορεσα να βρω γραμμη. Εγω ειμαι αποφοιτος ΑΕΙ. Μπορω να κανω και στις 3 προκηρυξεις τα χαρτια μου (δοκιμων, λιμενοφυλακων, υπαξ);
Για υπαξ ξέρετε τι χρειαζετε;
Μακη ναι πρεπει να δωσουμε 3 δικαια... Στην προηγουμενη προκ δεν ειχαν τοσα πολλα. Ειχαν μικρο και μακρο... Εγω εχω να κανω δικαιο απο το λυκειο.
Καλησπέρα παιδιά και καλή επιτυχία... Σκέφτομαι να δώσω για τους σημαιοφόρους και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος που έχε δώσει ήδη σε προηγούμενη προκήρυξη γραπτές εξετάσεις τι ζητάνε; Φυσικά έχω δει την ύλη όμως αν κάποιος έχει εμπειρία από γραπτές εξετάσεις θα ήταν χρήσιμο σε όλους εμάς που σκεφτόμαστε να δώσουμε να μας πει πως διεξάγονται οι εξετάσεις και τι ύφος έχουν οι ερωτήσεις... Ευχαριστω πολυ!
prom έγραψε:Μακη ναι πρεπει να δωσουμε 3 δικαια... Στην προηγουμενη προκ δεν ειχαν τοσα πολλα. Ειχαν μικρο και μακρο... Εγω εχω να κανω δικαιο απο το λυκειο.
Κατάλαβα οπότε υπαξιωματικών... Αν ισχύσουν τα παλιά Γεωγραφία, Ιστορία, Δίκαιο είναι πολύ πιο βατά από 3 Δίκαια...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Πρόσληψη 181 δοκίμων Υπαξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, υπέγραψε σήμερα κανονιστική πράξη Για την πρόσληψη 181 Υπαξιωματικών του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Μετά τη δημοσίευση της κανονιστικής πράξης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τις επόμενες μέρες με απόφαση του Αρχηγού Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ Αντιναυάρχου Κωνσταντίνου ΣΟΥΛΗ, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός που θα ορίζει τη διαδικασία πρόσληψης και κατάταξης των Δοκίμων Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Πηγή:http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=10574&spec=job&type=1
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής, υπέγραψε σήμερα κανονιστική πράξη Για την πρόσληψη 181 Υπαξιωματικών του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Μετά τη δημοσίευση της κανονιστικής πράξης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης τις επόμενες μέρες με απόφαση του Αρχηγού Λ. Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ Αντιναυάρχου Κωνσταντίνου ΣΟΥΛΗ, θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός που θα ορίζει τη διαδικασία πρόσληψης και κατάταξης των Δοκίμων Υπαξιωματικών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Πηγή:http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=10574&spec=job&type=1
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 271
Η καταθεση των δικαιολογητικων για υπαξ μετα τις 10/9 ... Αρα σεπτεμβριο
... Μου θύμισες το από Δευτέρα δίαιτα! )
- greko_27
- Υποστράτηγος
andy_dani έγραψε:Ψαρώσαμε! Εύζων με 230 ώρες στο Μνημείο με καύσωνα 40 βαθμούς!15 Παρατάξεις.3 Διαπιστευτήρια Προέδρου της Δημοκρατίας (εκ των οποίων το ένα με 5 ώρες ακινησίας) ...1 παρέλαση 25η Μαρτίου! Οπότε μικρέ κοίτα ψηλά:p Just Kidding...
Πότε και πού κάνουμε τα χαρτιά για Λιμενοφύλακες;
ΑΠΟ 5/8 αρχιζει η καταθεση τους μεχρι στις 9/9 στα κοντινοτερα λιμεναρχεια ή στην σχολη λιμενοφυλακων
- greko_27
- Υποστράτηγος
nikosl86 έγραψε:Γεια σας παιδια! Να ρωτησω και εγω κατι γιατι επαιρνα τηλ σημερα και δεν μπορεσα να βρω γραμμη. Εγω ειμαι αποφοιτος ΑΕΙ. Μπορω να κανω και στις 3 προκηρυξεις τα χαρτια μου (δοκιμων, λιμενοφυλακων, υπαξ) ;
εφ' όσον σε πιανει η ηλικα και εχεις τα προσοντα ναι
Παιδια, τελικα το οριο για τη μυωπια ποσο ειναι; Που θα το βρουμε αυτο; Επαιρνα τηλ αλλα ολο μιλουσε σημερα!
Οι εξεταση για τα ματια, ποτε ειναι; Προλαβαινει καποιος να κανει laser;
Απ'ότι ξέρω κανεις κ βλεπεις σχεδον αμεσως...
Κ κατι ακομα: Οι εξετασεις ποτε περιπου θα ειναι; Γνωριζει καποιος να μας ενημερωσει; Θα ειναι π. Χ. Σε 1 μηνα ή σε 2-3; Το επιπεδο θεματων ποσο υψηλο ειναι;
Ευχαριστω κ συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!
Οι εξεταση για τα ματια, ποτε ειναι; Προλαβαινει καποιος να κανει laser;

Κ κατι ακομα: Οι εξετασεις ποτε περιπου θα ειναι; Γνωριζει καποιος να μας ενημερωσει; Θα ειναι π. Χ. Σε 1 μηνα ή σε 2-3; Το επιπεδο θεματων ποσο υψηλο ειναι;
Ευχαριστω κ συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης