Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

Λίλα έγραψε:Γίνεται με απολυτήριο λυκείου να δηλώσω και για λιμενοφύλακες και για υπαξιωματικούς στην ειδικότητα ΤΕ ή πρέπει μόνο να δηλώσω ένα από τα δυο; Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος.

εαν διαβαζες 5 σειρουλες ποιο πανω δεν θα χρειαζοταν να το ρωτησεις αυτο;
h.a.f.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από h.a.f. »

Καλησπερα σε ολους. μηπως ξερει καποιος αν μπορει ενας αξιωματικος (πα, σξ, πν) να συμμετεχει σε προκυρηξεις λιμενικου, πυροσβεστικης κτλ; και αν ναι αν επιτυχει στις εξετασεις μετα τι; ευχαριστω εκ των προτερων
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

h.a.f. έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Μηπως ξερει καποιος αν μπορει ενας αξιωματικος (πα, σξ, πν) να συμμετεχει σε προκυρηξεις λιμενικου, πυροσβεστικης κτλ; Και αν ναι αν επιτυχει στις εξετασεις μετα τι; Ευχαριστω εκ των προτερων

Πρεπει να παραιτηθεις πρωτα ΚΑΙ ΜΕΤΑ μπορεις να δωσεις κανονικα. Εκτος και εαν εχεις συμπληρωσει τα απαιτουμενα χρονια παραμονης στο σωμα... Αναλογα βεβαια και με τον βαθμο σου, υπαξ ή αξιωμ τα ετη αυτα δαιφερουν.

h.a.f.
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από h.a.f. »

Δηλαδη δεν μπορω να κανω τα χαρτια μου χωρις να παραιτηθω; α! και κατι αλλο. αν δεν εχω συμπληρωσει τα υποχρεωτικα χρονια παραμονης, τοτε τι γινετα; ευχαριστω!
alex

Δημοσίευση από alex »

Εγώ που έχω πτυχίο και μεταπτ στα οικονομικα, και ειδικες δυναμεις, για υπαξ μπορώ να δηλώσω και τα δύο ή πρέπει να διαλέξω κατηγορία ΠΕ και ειδικών δυνάμεων. Και αν πρέπει να διαλέξω 1 από τα δύο σε ποιό να έχω περισσότερες πιθανότητες. Ευχαριστώ
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

Πηρε κανεις τον ελευθερο τυπο ή το εθνος που λενε στα πρωτοσελιδα για προσοντα και δικαιολογητικα για το λιμενικο; Αν Ναι μπορει να γραψει Περιληπτικα καποια βασικα πραγματα;

kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

Στον ελευθερο τυπο ειχε μια περιληψη της παλιας προκηρυξης. Δηλ γραπτο διαγωνισμο οτι να ναι

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

kalasnikof13 έγραψε:Στον ελευθερο τυπο ειχε μια περιληψη της παλιας προκηρυξης. Δηλ γραπτο διαγωνισμο οτι να ναι

καταλαβα... Ευτυχως που ημουν στη δουλεια και δεν την αγορασαΕικόνα... Λοιπον οποιος ενδιαφερετε εας διαβασει των κωδικα προσωπικου λιμενικου σωματος: Κωδικας Προσωπικου ΛΣ
εας δουν τα αρθρα 4 και 5 για τον τροπο επιλογης των λφ και υπαξ και επισης αναφερονται τα ορια ηλικιας και τα προσοντα για τους τεχνικους αξιωματικους, δοκιμους σημαιοφορους, οικονομικους αξιωματικους και ιατρους αξιωματικους.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

h.a.f. έγραψε:Δηλαδη δεν μπορω να κανω τα χαρτια μου χωρις να παραιτηθω; Α! Και κατι αλλο. Αν δεν εχω συμπληρωσει τα υποχρεωτικα χρονια παραμονης, τοτε τι γινετα; Ευχαριστω!

Εαν τα ειχες συμπληρωσει δεν θα χρειαζοταν να παραιτηθεις... Δυστυχως πρεπει να παραιτηθεις για να εχεις το δικαιωμα να δωσεις... Εικόναμπορεις να ρωτησεις και οταν βγει η προκηρυξη στα τηλ πληροφοριων που θα αναγραφονται μεσα στην προκ... Ουσιαστικα θα σου πουν τα ιδια που σου λεω εγω... Το 2008 ενας φιλος μου αποφοιτος σμυ (5 χρονια στον στρατο) για να δωσει στην προκ του 2008 των υπαξ και λφ επρεπε να παραιτηθει...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

alex έγραψε:Εγώ που έχω πτυχίο και μεταπτ στα οικονομικα, και ειδικες δυναμεις, για υπαξ μπορώ να δηλώσω και τα δύο ή πρέπει να διαλέξω κατηγορία ΠΕ και ειδικών δυνάμεων. Και αν πρέπει να διαλέξω 1 από τα δύο σε ποιό να έχω περισσότερες πιθανότητες. Ευχαριστώ

εσυ μπορεις να δωσεις και για τους οικονομικους ανθυποπλοιαρχους... Στους υπαξ εχεις δικαιωμα να δηλωσεις μια μονο κατηγορια... Ή ΠΕ ή Ειδ Δυναμεις
vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

Να ρωτησω... Κατηγορια ΤΕ στους υπαξιωματικους δεν υπαρχει?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

vaggelisch έγραψε:Να ρωτησω... Κατηγορια ΤΕ στους υπαξιωματικους δεν υπαρχει;

Ρε βαγγελη υπαρχει ειπαμε...1000 φορες το εχω γραψει αυτο... Ειναι δυνατον να μην υπηρχε; Εαν διαβασεις τον κωδικα του προσωπικου του ΛΣ τα λεει ολα μεσα...
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από milanistalazos »

Παιδιά με Συγχωρείτε άλλα έχω λίγο μπερδευτεί με αυτά που λέει ο Ελεύθερος τύπος και με αυτά που λέει ο κώδικας. Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος με βοηθούσε.1) Για τους λφ πρέπει να είσαι Από 27 ετών και άνω για να καταθέσεις τα χαρτιά σου;

2) Για τους υπαξ αν έχεις πτυχίο ΑΕΙ Όπως Χημικού πέρνεις μόρια η δεν μετράει καθόλου;

3) Μπορείς Να καταθέσεις τα χαρτιά σου και για λφ και για υπαξ Μαζί Η Μόνο για ένα;

4) Τέλος θα πρέπει να έχεις υποχρεωτικά πτυχίο ξένης γλώσσας και Πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ;

Ευχαριστώ πολύ!

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

milanistalazos έγραψε:Παιδιά με Συγχωρείτε άλλα έχω λίγο μπερδευτεί με αυτά που λέει ο Ελεύθερος τύπος και με αυτά που λέει ο κώδικας. Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος με βοηθούσε.1) Για τους λφ πρέπει να είσαι Από 27 ετών και άνω για να καταθέσεις τα χαρτιά σου;

2) Για τους υπαξ αν έχεις πτυχίο ΑΕΙ Όπως Χημικού πέρνεις μόρια η δεν μετράει καθόλου;

3) Μπορείς Να καταθέσεις τα χαρτιά σου και για λφ και για υπαξ Μαζί Η Μόνο για ένα;

4) Τέλος θα πρέπει να έχεις υποχρεωτικά πτυχίο ξένης γλώσσας και Πιστοποιητικό γνώσης Η/Υ;

Ευχαριστώ πολύ!

Εαν μας παραθεσεις και εσυ τι λεει ο ελευθερος τυπος... Ακομη δεν μπορω να το ποσταρω... Οσο για το τι γραφει μεσα στο κωδικα προς ΛΣ τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα... Αναγραφονται ο τροπος επιλογης και τα προσοντα (πτυχια κτλπ) των υποψηφιων
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Στο Λιμενικό Σώμα έχουν ήδη αρχίσει οι διαδικασίες προετοιμασίας των προκηρύξεων θα είναι χωριστές για κάθε ειδικότητα, ώστε εντός του καλοκαιριού να υποβληθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την κάλυψη των θέσεων.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες