Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Προς το παρον φιλε τιποτα. Μόνο φήμεςΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

... Ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, κατά την απάντηση ερωτήσεων βουλευτών, παραδέχτηκε πως «τα ελληνικά σύνορα είναι αφύλακτα επειδή υπάρχουν πολλά μέσα που καθηλώνονται,καθώς δεν εγκρίνεται η χρήση τους στο νέο δημοσιονομικό σύστημα».

... Από τη μεριά τους τόσο το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος όσο και αξιωματικοί διαψεύδουν υπογραμμίζοντας πως «τα προβλήματα είναι πολλά.Πέρα από ελλείψεις, αρκετά μέσα δεν έχουν την απαραίτητη τεχνική παρακολούθηση, άλλα πάλι δεν έχουν ανταλλακτικά και άλλα βρίσκονται σε αχρησία εξαιτίας της μη έγκρισής τους από το αρμόδιο υπουργείο».

Πηγη: costagarda

Εαν δεν μπορουν να λυσουν τα προβληματα που δημιουργουνται απο την ελλειψη και την κακη κατασταση των χερσαιων και πλωτων μεσων του ΛΣ περιμενεται να γινουν νεες προσληψεις;

ΥΓ.Μεγαλες ειναι και οι ελλειψεις σε προσωπικο αλλα Προσωπικα πιστευω εαν Θα πραγματοποιηθουν νεες προσληψεις θα γινουν για κομματικους σκοπους-λογους (ρουσφετια) ... Εικόνα

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 77
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

Τον τελευταιο χρονο εγιναν περιπου 1000 με 1500 αιτησεις αποστατιας και αναμενονται κ αλλες...

toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από toro »

Απο λιμενοφυλακες οι γενικα;

καραβλαχος

Δημοσίευση από καραβλαχος »

Δεν παιζει να βγει τιποτα φετος. Ο ιδιος ο ραγκουσης ειπε πως πολυ δυσκολα θα εγκριθουν νεες προσληψεις μεσα στο 2011 περα απο τις 1145 που εχουν ηδη εγκριθει μιας και η αναλογια θα παει πλεον στο 1:10
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

καραβλαχος έγραψε:Δεν παιζει να βγει τιποτα φετος. Ο ιδιος ο ραγκουσης ειπε πως πολυ δυσκολα θα εγκριθουν νεες προσληψεις μεσα στο 2011 περα απο τις 1145 που εχουν ηδη εγκριθει μιας και η αναλογια θα παει πλεον στο 1:10

Αυθαιρετο προσωπικο συμπερασμα. Υπαρχει ηδη εγκυκλιος που αφορα τις προσληψεις στο δημοσιο μεχρι το 2013 οπου ισχυει το 5 προς 1. Οσο για το λιμενικο για το εαν θα βγει ή οχι προκηρυξη υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που επηρρεαζουν την μελλοντικη της εκδοση ή οχι. Πχ αποστρατευσεις κτλ

297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

greko_27 έγραψε:
καραβλαχος έγραψε:Δεν παιζει να βγει τιποτα φετος. Ο ιδιος ο ραγκουσης ειπε πως πολυ δυσκολα θα εγκριθουν νεες προσληψεις μεσα στο 2011 περα απο τις 1145 που εχουν ηδη εγκριθει μιας και η αναλογια θα παει πλεον στο 1:10
Αυθαιρετο προσωπικο συμπερασμα. Υπαρχει ηδη εγκυκλιος που αφορα τις προσληψεις στο δημοσιο μεχρι το 2013 οπου ισχυει το 5 προς 1. Οσο για το λιμενικο για το εαν θα βγει ή οχι προκηρυξη υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που επηρρεαζουν την μελλοντικη της εκδοση ή οχι. Πχ αποστρατευσεις κτλ
Εγω ξερω οτι το 1:5 κ 1:10 δεν θα ισχυσει στα Σ. Α. Εκει θα ειναι 1:1
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Το 5 προς 1 ισχυει ηδη και για τα σωματα ασφαλειας μεχρι το 2013... Εχω ηδη παραπεμψει την εγκυκλιο του ραγκουση στο θεμα "περιορισμος προσληψεων για τα σωματα ασφαλειας" σε πολυ παλαιοτερα μου post...
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

greko_27 έγραψε:Το 5 προς 1 ισχυει ηδη και για τα σωματα ασφαλειας μεχρι το 2013... Εχω ηδη παραπεμψει την εγκυκλιο του ραγκουση στο θεμα "περιορισμος προσληψεων για τα σωματα ασφαλειας" σε πολυ παλαιοτερα μου post...
Κι εγω γιατι ακουσα οτι τα Σ. Α. θα πανε 1:1; στις εδησεις το ακουσα! Οκ, μπορει να κανω λαθος...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

297ΙΜΑΚ έγραψε: Κι εγω γιατι ακουσα οτι τα Σ. Α. Θα πανε 1:1; Στις εδησεις το ακουσα! Οκ, μπορει να κανω λαθος...

Με το πασοκ ολο ΘΑ, ΘΑ ΘΑ... Ακουω απο το 81 και ολο σκατα τα κανουν... Για να γινει παντως πρεπει να βγει νεα εγκυκλιος που να εξαιρει τα σωματα ασφαλειας και το Λιμενικο Σωμα... Μεχρι σημερα ομως τιποτα δεν εχει γινει ακομη... Στο αμεσο μελλον θα δουμε...

Εγκυκλιος Ραγκουση (Παρ 3) : "Eπισημαινεται οτι συμφωνα με τις διαταξεις του αρθρου 3 παρ.4β του νομου 3899/2010, οι οποιες αντικατεστησαν τις διαταξεις του αρθ.11 παρ.2 του νομου 3833/2010, στον περιορισμο του 1 προς 5 και οι προσληψεις εκπαιδευτικου προσωπικου ολων των βαθμιδων Εκπαιδευσης, των Σωματων Ασφαλειας, του Λιμενικου Σωματος, καθως και του ιατρικου και νοσηλευτικου προσωπικου του τομεα υγειας".

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Ειμαι φοιτητης στο ΤΕΦΑΑ Αθηνας. ΔΕΝ εχω ολοκληρωσει τη στρατιωτικη μου θητεια. Εαν βγει προκηρυξη για το λιμενικο σωμα θα μπορω να λαβω μερος;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Δημητρης έγραψε:Ειμαι φοιτητης στο ΤΕΦΑΑ Αθηνας. ΔΕΝ εχω ολοκληρωσει τη στρατιωτικη μου θητεια. Εαν βγει προκηρυξη για το λιμενικο σωμα θα μπορω να λαβω μερος;

Πρεπει να ολοκληρωσεις τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις πρωτα.

μεγιστιας

Δημοσίευση από μεγιστιας »

Εχουμε κανενα νεο για καμμια προκυρηξη λιμενοφυλακων για φετος?
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Για να τελειωνουν τα παραμυθεια και οι συχνες ερωτησεις στις 14/01/2011 αιτηθηκαν απο το ΥΠΡΟΠΟ 587 θεσεις για ΛΣ (οπως επισης και για 1000 ειδ. Φρουρους, αστυνομικους, πυροσβ κτλπ) ... Δυστυχως λογω της οικ. Κρισης δεν ειναι σιγουρο εαν θα υλοποιηθοιηθει η συγκεκριμενη αιτηση και αν υλοποιηθει ισως υλοποιηθει με τις μισες θεσεις ή θα προκ μονον οι θεσεις που αντιστοιχουν για τους αξιωματικους. Ακομα και εαν βγει λογω της αυξησης της ανεργιας και των λιγων θεσεων που θα προκ οι βασεις θα εκτοξευθουν στα υψη... Οποτε μην πολυ λιγουρευεστε το λιμενικο γιατι ουτε Καν τα προσοντα που θα ζητησουν γνωριζουμε ουτε καν και τον ελαχιστο βαθμο απολυτηριου λυκειου που θα απαιτειτε για συμμετασχει καποιος... Πιθανος χρονος υλοποιησης ισως το φθινοπωρο.
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

greko_27 έγραψε:Για να τελειωνουν τα παραμυθεια και οι συχνες ερωτησεις στις 14/01/2011 αιτηθηκαν απο το ΥΠΡΟΠΟ 587 θεσεις για ΛΣ (οπως επισης και για 1000 ειδ. Φρουρους, αστυνομικους, πυροσβ κτλπ) ... Δυστυχως λογω της οικ. Κρισης δεν ειναι σιγουρο εαν θα υλοποιηθοιηθει η συγκεκριμενη αιτηση και αν υλοποιηθει ισως υλοποιηθει με τις μισες θεσεις ή θα προκ μονον οι θεσεις που αντιστοιχουν για τους αξιωματικους. Ακομα και εαν βγει λογω της αυξησης της ανεργιας και των λιγων θεσεων που θα προκ οι βασεις θα εκτοξευθουν στα υψη... Οποτε μην πολυ λιγουρευεστε το λιμενικο γιατι ουτε Καν τα προσοντα που θα ζητησουν γνωριζουμε ουτε καν και τον ελαχιστο βαθμο απολυτηριου λυκειου που θα απαιτειτε για συμμετασχει καποιος... Πιθανος χρονος υλοποιησης ισως το φθινοπωρο.
Να προσθεσω: και αμα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες