Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
superman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από superman »

Τασος έγραψε:Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α αν ειναι επικυρωμενο απο τα ΚΕΠ το ιδιο πραγμα δεν ειναι;
Γιατι δεν γραφει μεσα πχ. Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο. Παρακατω ομως λεει:

2. Για την επικύρωση τίτλων, πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, ισχύουν τα ακόλουθα:

(β) Της ημεδαπής
αα) Δημόσια έγγραφα ημεδαπής (έγγραφα που έχουν εκδοθεί στα πλαίσια της Εθνικής έννομης
τάξης, προερχόμενα από ημεδαπές διοικητικές αρχές ή τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας,
όπως τίτλοι σπουδών- άδειες - πιστοποιητικά - βεβαιώσεις κ. Λ. Π.), υποβάλλονται σε πρωτότυπο ή
σε ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου ή σε αντίγραφο του ακριβούς αντιγράφου της αρχής που
εξέδωσε το πρωτότυπο (όχι σε αντίγραφο το οποίο δεν έχει επικυρωθεί από την αρχή που εξέδωσε
το πρωτότυπο). Η επικύρωση γίνεται από οποιαδήποτε διοικητική αρχή ή Κέντρο Εξυπηρέτησης
Πολιτών (ΚΕΠ) ή τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ή δικηγόρο ή συμβολαιογράφο.

δε ξέρω φίλε μου αν στο Επικύρωσαν Εσένα. Εγώ πάντως παλαιότερα που είχα πάει στα ΚΕΠ με είχε πει ότι θέλει και καλά σφραγίδα του στρατού για να επικυρωθεί, όπως και κάθε στρατιωτικό έγγραφο.

pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από pantzos4 »

superman έγραψε:
Τασος έγραψε:Το πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α αν ειναι επικυρωμενο απο τα ΚΕΠ το ιδιο πραγμα δεν ειναι;
Γιατι δεν γραφει μεσα πχ. Επικυρωμενο φωτοαντιγραφο. Παρακατω ομως λεει:

2. Για την επικύρωση τίτλων, πιστοποιητικών και βεβαιώσεων, ισχύουν τα ακόλουθα:

(β) Της ημεδαπής
αα) Δημόσια έγγραφα ημεδαπής (έγγραφα που έχουν εκδοθεί στα πλαίσια της Εθνικής έννομης
τάξης, προερχόμενα από ημεδαπές διοικητικές αρχές ή τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας,
όπως τίτλοι σπουδών- άδειες - πιστοποιητικά - βεβαιώσεις κ. Λ. Π.), υποβάλλονται σε πρωτότυπο ή
σε ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου ή σε αντίγραφο του ακριβούς αντιγράφου της αρχής που
εξέδωσε το πρωτότυπο (όχι σε αντίγραφο το οποίο δεν έχει επικυρωθεί από την αρχή που εξέδωσε
το πρωτότυπο). Η επικύρωση γίνεται από οποιαδήποτε διοικητική αρχή ή Κέντρο Εξυπηρέτησης
Πολιτών (ΚΕΠ) ή τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας ή δικηγόρο ή συμβολαιογράφο.

δε ξέρω φίλε μου αν στο Επικύρωσαν Εσένα. Εγώ πάντως παλαιότερα που είχα πάει στα ΚΕΠ με είχε πει ότι θέλει και καλά σφραγίδα του στρατού για να επικυρωθεί, όπως και κάθε στρατιωτικό έγγραφο.

παιδες λοιον. Εχουμε κ λεμε. Παλια οντος δν επιτρεποταν η επικιροση στρατιοτικων εγραφων. Εδω κ 3-4 μηνες εχει βγει καινουργιος νομος π επιτρεπετε. Χρειαστικα στον οαεδ και ειχα μονο 1 κ ηθελα για την προκιριξη πηγα δημαρχειο για επικιροση κ μολις τ ειδε εμινε η κοπελα... Ρωτισε μια εκει συναδελφο της τ επικιρονουμε κ λεει αυτη δν ξερω εγω δν τ επικιρονω μετα ρωταει μια αλλη κ λεει την πρωηγουμενη εβδομαδα ρωτισα στο υπουργιο κ εδωσαν τ οκ. Με λιγα λογια ειναι στο ποσο ενυμερομενη κ κομπλεξικο πεσεις. Τελικα ευγαλα 3 για να εχω ευκαιρια ηταν.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άντε και του χρόνου
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες