Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

γ. Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄, από το οποίο να προκύπτει ότι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι Αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά και ''να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους.'' Να αναγράφονται επίσης όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές κατά τη διάρκεια της θητείας των υποψηφίων, καθώς και η ειδικότητα με την οποία απολύθηκαν.Εικόνα

ας μας πει καποιος που να το εχει η να εχει καταθεσει τα χαρτια του... Μην παω αυριο και μου πουνε κανα δεν προβλεπεται...

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Αλλα και απο την αλλη ρε παιδια... Εφοσον εβγαλες ειδικες δυναμεις... ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ι1... Τι μας λεγανε στο ΚΕΕΔ (θελω και μπορωωωω γιατι ειμαι στρατιωτηςςςς γιατι ειμαι Ι1!) Εικόνα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Στην προκυρηξη του 10 λεει τυπου Α και ζηταει ΜΟΝΟ το Ι τωρα εχει αλλα δυο... Τι στο καλο ;
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KOURSAROS »

310LELE έγραψε:Αλλα και απο την αλλη ρε παιδια... Εφοσον εβγαλες ειδικες δυναμεις... ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ι1... Τι μας λεγανε στο ΚΕΕΔ (θελω και μπορωωωω γιατι ειμαι στρατιωτηςςςς γιατι ειμαι Ι1!) Εικόνα
σορι για τη παρεμβολη αλλα εγω θυμαμαι κ Ι-2 στο στρατοπεδο κ το παιδι απολυθηκε κανονικα απ το Μαλεμε κ μαλιστα το ελεγε κ πολυς κοσμος σε φαση "πως"; Αλλα κοιτα να δεις που συμβαινει
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ενταξη ρε φιλε δεν το ειπα ειρωνικα... Ισα ισα... Και εγω ειχα σειρες μου με λαμες στα ποδια που στον ορεινο τους βαλανε στην επειδηξη! Εγω εχω θεμα με το χαρτι... Επλιζω καποιος που κατεθεσε τα χαρτια του η εχει το τυπου Α στα χερια του (με το Ι μεσα) να με βοηθησει!

Ελα το λεει το υπουργειο αμυνας!

β. Τα Πιστοποιητικά χορηγούνται σε όσους εκπλήρωσαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και από τους μη εκπληρώσαντες αυτές, μόνο σ' όσους διατελούν νόμιμα εκτός της Εθνικής Φρουράς. Στα Πιστοποιητικά τύπου «Α», αναγράφονται μόνο οι μεταβολές εκπλήρωσης ή όχι των στρατιωτικών υποχρεώσεων, εκτός αν διαφορετικά ζητηθεί από τον ενδιαφερόμενο.

απλα για να κανεις μια δουλεια ΣΩΣΤΑ πρεπει να την κανεις μονος... Χωρις ΚΕΠ κτλ...

KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KOURSAROS »

310LELE έγραψε:Ελα το λεει το υπουργειο αμυνας!

β. Τα Πιστοποιητικά χορηγούνται σε όσους εκπλήρωσαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και από τους μη εκπληρώσαντες αυτές, μόνο σ' όσους διατελούν νόμιμα εκτός της Εθνικής Φρουράς. Στα Πιστοποιητικά τύπου «Α», αναγράφονται μόνο οι μεταβολές εκπλήρωσης ή όχι των στρατιωτικών υποχρεώσεων, εκτός αν διαφορετικά ζητηθεί από τον ενδιαφερόμενο.

απλα για να κανεις μια δουλεια ΣΩΣΤΑ πρεπει να την κανεις μονος... Χωρις ΚΕΠ κτλ...

αγορινα μου το χαρτι τυπου α το χω στα χερια μου αυτη τη στιγμη. Το Ι δε το λεει μεσα
ΔΕΑ ΔΒ

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΔΒ »

Εμένα στο τμήμα μου εχουν κανει τα χαρτιά τους περίπου 10 ατομα μεχρι σημερα που πηγα και τα εκανα εγώ, και οι 10 ειχαν κατω απο 2200 !

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Τοτε στην προκυρηξη γιατι το γραφει; Και γιατι εδω εχει υπωθει οτι πρεπει να τονισουμε το Ι και να το εχει μεσα;
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από athis »

Ακου φιλε μου! Θας πας στρατολογια και θα πεις θες ενα πιστοποιητικο τυπου α το οποιο να αναγραφει το ι σου αυτο ειναι ολο
Stathorakis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stathorakis »

Γεια σας... Πολυ αγχωμενους σας βλεπω ολους. Ηρεμια παιδια. Οτι ειναι να γινει θα γινει...

Για αυτους που λενε για το Ι στο πιστοποιητικο δεν ειναι τπτ, πανε στ στρατολογικο και τους λενε να εκδοσουν ενα που θα φαινεται το Ι.

Με 2510 μορια μπαινω.

athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από athis »

Stathorakis έγραψε:Γεια σας... Πολυ αγχωμενους σας βλεπω ολους. Ηρεμια παιδια. Οτι ειναι να γινει θα γινει...

Για αυτους που λενε για το Ι στο πιστοποιητικο δεν ειναι τπτ, πανε στ στρατολογικο και τους λενε να εκδοσουν ενα που θα φαινεται το Ι.

Με 2510 μορια μπαινω.

α ή β κατηγορια
Μπεε

Δημοσίευση από Μπεε »

Έχω ένα χαρτί που λέει ότι κατατάχθηκα ως οπλίτης Ι/1 και απολύθηκα ως 'Εφεδρος Ανθυπολοχαγός.Αυτό ελπίζω είναι γιατί εκεί στο Ρουφ η κοπέλα με ρώτησε αν θέλω να αναγράφεται το Ι μου.

Xaros

Δημοσίευση από Xaros »

Ειτε πας σε κεπ ειτε στην στρατολογια πρεπει να το διευκρυνησεις οτι θες να γινετε αναγραφη του Ι σου.
Μπεε

Δημοσίευση από Μπεε »

Χαχα! Είμαστε πολύ κοντά! ) Κανείς δεν ξέρει φίλος. Υπομονή.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Το θεμα ειναι οτι το ΤΟΝΙΣΑ στα κεπ και μου ειπε το γραψανε και καλα... Αλλα τιποτα... Παιδια με τη βεβαιωση για το διπλωμα εχει κανεις κανει κατι τετοιο; Υπαρχει κανεις;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες