γ. Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης Τύπου Α΄, από το οποίο να προκύπτει ότι υπηρέτησαν μέχρι και την απόλυσή τους ως έφεδροι Αξιωματικοί ή σε Ειδικές Δυνάμεις ή ως εθελοντές πενταετούς υποχρέωσης (Ε. Π. Υ.) ή ως Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.) στις Ένοπλες Δυνάμεις ή στην Προεδρική Φρουρά και ''να αναφέρεται η σωματική τους ικανότητα (κατηγορία I) κατά τη διάρκεια της θητείας τους.'' Να αναγράφονται επίσης όλες οι υπηρεσιακές μεταβολές κατά τη διάρκεια της θητείας των υποψηφίων, καθώς και η ειδικότητα με την οποία απολύθηκαν.
ας μας πει καποιος που να το εχει η να εχει καταθεσει τα χαρτια του... Μην παω αυριο και μου πουνε κανα δεν προβλεπεται...
Αλλα και απο την αλλη ρε παιδια... Εφοσον εβγαλες ειδικες δυναμεις... ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ι1... Τι μας λεγανε στο ΚΕΕΔ (θελω και μπορωωωω γιατι ειμαι στρατιωτηςςςς γιατι ειμαι Ι1!)
310LELE έγραψε:Αλλα και απο την αλλη ρε παιδια... Εφοσον εβγαλες ειδικες δυναμεις... ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ι1... Τι μας λεγανε στο ΚΕΕΔ (θελω και μπορωωωω γιατι ειμαι στρατιωτηςςςς γιατι ειμαι Ι1!)
σορι για τη παρεμβολη αλλα εγω θυμαμαι κ Ι-2 στο στρατοπεδο κ το παιδι απολυθηκε κανονικα απ το Μαλεμε κ μαλιστα το ελεγε κ πολυς κοσμος σε φαση "πως"; Αλλα κοιτα να δεις που συμβαινει
Ενταξη ρε φιλε δεν το ειπα ειρωνικα... Ισα ισα... Και εγω ειχα σειρες μου με λαμες στα ποδια που στον ορεινο τους βαλανε στην επειδηξη! Εγω εχω θεμα με το χαρτι... Επλιζω καποιος που κατεθεσε τα χαρτια του η εχει το τυπου Α στα χερια του (με το Ι μεσα) να με βοηθησει!
Ελα το λεει το υπουργειο αμυνας!
β. Τα Πιστοποιητικά χορηγούνται σε όσους εκπλήρωσαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και από τους μη εκπληρώσαντες αυτές, μόνο σ' όσους διατελούν νόμιμα εκτός της Εθνικής Φρουράς. Στα Πιστοποιητικά τύπου «Α», αναγράφονται μόνο οι μεταβολές εκπλήρωσης ή όχι των στρατιωτικών υποχρεώσεων, εκτός αν διαφορετικά ζητηθεί από τον ενδιαφερόμενο.
απλα για να κανεις μια δουλεια ΣΩΣΤΑ πρεπει να την κανεις μονος... Χωρις ΚΕΠ κτλ...
β. Τα Πιστοποιητικά χορηγούνται σε όσους εκπλήρωσαν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και από τους μη εκπληρώσαντες αυτές, μόνο σ' όσους διατελούν νόμιμα εκτός της Εθνικής Φρουράς. Στα Πιστοποιητικά τύπου «Α», αναγράφονται μόνο οι μεταβολές εκπλήρωσης ή όχι των στρατιωτικών υποχρεώσεων, εκτός αν διαφορετικά ζητηθεί από τον ενδιαφερόμενο.
απλα για να κανεις μια δουλεια ΣΩΣΤΑ πρεπει να την κανεις μονος... Χωρις ΚΕΠ κτλ...
αγορινα μου το χαρτι τυπου α το χω στα χερια μου αυτη τη στιγμη. Το Ι δε το λεει μεσα
Έχω ένα χαρτί που λέει ότι κατατάχθηκα ως οπλίτης Ι/1 και απολύθηκα ως 'Εφεδρος Ανθυπολοχαγός.Αυτό ελπίζω είναι γιατί εκεί στο Ρουφ η κοπέλα με ρώτησε αν θέλω να αναγράφεται το Ι μου.
Το θεμα ειναι οτι το ΤΟΝΙΣΑ στα κεπ και μου ειπε το γραψανε και καλα... Αλλα τιποτα... Παιδια με τη βεβαιωση για το διπλωμα εχει κανεις κανει κατι τετοιο; Υπαρχει κανεις;