Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

310LELE ποσα μορια εχεις και σε ποια κατηγορια παιζεις μπαλα; Σε καθε περιπτωση ρισκαρε το εκτος αν εχεις για Α πανω απο 2400 και για Β πανω απο 2700.

τελικα με πηρανε τηλ και μ ειπανε χθες να φερω την επικυρωμενη φωτοτυπια+μεταφραση απο το δικηγορο. Τους ειχα παει την επικυρωμενη φωτοτυπια απο τα ΚΕΠ. Απ' οτι φαινεται δεν την δεχθηκαν και μου την εδωσαν πισω. Πααααλι λεφτα για δικηγορους και μεταφρασεις ργμτνπτνμ!

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από 310LELE »

2610 β κατηγορια ειμαι φιλε... Μαλλον θα το ρισκαρω... Εκτος απο τη μεταφραση θελουν και φωτοτυπια; Η παιζεις σε περισσοτερες απο μια προκυρηξεις και δεν θες να στειλεις την μεταφραση;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τελικα electrolisa τα πηρες τα αγγληκα; Δωσε και εσύ τα προγωστικά σου
Άβαταρ μέλους
Apache
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Apache »

310LELE έγραψε:Για φορτηγο επροκειτο... Κοιτα εμενα μου ειπαν να στειλω κανονικα του αυτοκινητου και αν προλαβει το φορτηγο καλως αν οχι... Τωρα αυτο με το ''τικ'' στο φορτηγο η στο αυτοκινητο στην αιτηση οφειλω να ομολογησω οτι με εβαλε σε σκεψεις... Να ρισκαρω η να το παω στα σιγουρα (αλλα με μειον μορια)

Δεν δεχονται χαρτι απο το μηχανολογικο οτι εχεις παρει το διπλωμα απλα δεν ειναι ετοιμο;(βεβαιωση κατηγοριων νομιζω πως λεγεται)
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

310LELE έγραψε:Για φορτηγο επροκειτο... Κοιτα εμενα μου ειπαν να στειλω κανονικα του αυτοκινητου και αν προλαβει το φορτηγο καλως αν οχι... Τωρα αυτο με το ''τικ'' στο φορτηγο η στο αυτοκινητο στην αιτηση οφειλω να ομολογησω οτι με εβαλε σε σκεψεις... Να ρισκαρω η να το παω στα σιγουρα (αλλα με μειον μορια)

Ποιος σου το είπε αυτό; Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει μέχρι της 9 Σεπτεμβρίου το δίπλωμα αργούν πάρα πολύ να τα βγάλουν και να τα στείλουν + φαντάσου τη δουλειά θα πέσει αυτόν τον καιρό με τόσα διπλώματα... Στο "τικ" είναι το θέμα τη θα βάλεις; Και μάλλον δεν είσαι ο μόνος με αυτήν την απορία... Αν τσεκάρεις φορτηγό και δεν το πας; Θα σου μετρήσουν του αυτοκινήτου η όχι;

Μπορεί κάποιο να ρωτήσει στο σε κάποιο τμήμα αν ξέρουν γιατί θα γίνει μπέρδεμα και είναι κρίμα +100 μόρια είναι για το παλικάρι 310LELE!
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

Εννοω την φωτοτυπια πτυχιου+μεταφραση, της επικυρωμενης φωτοτυπιας πτυχιου+μεταφρασης, επικυρωμενη απο τα ΚΕΠ. Αυτη δεν δεχτηκαν και ετσι τους πηγα την επικυρωμενη φωτοτυπια+μεταφραση απο το δικηγορο.

ΣΙΜΕΩΝ εχω κανει προγνωστικα πολλες φορες και σε λιγο θα μ λετε οτι σας επριξα με τις ραδιο αρβυλες μουΕικόνα

Α κατα την ταπεινη μ αποψη 2200-2300 ΜΑX

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Ωραιος
ilias

Δημοσίευση από ilias »

Καλη επιτυχια σε ολους και πιο πολυ σε μενα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Σημερα εδωσα και το πηρα! Και στα καπακια πληρωσα και το παραβολο στην εθνικη... Ελεος λετε να μην ερθει;
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από illust »

310LELE έγραψε:Σημερα εδωσα και το πηρα! Και στα καπακια πληρωσα και το παραβολο στην εθνικη... Ελεος λετε να μην ερθει;

Κατα πασα πιθανοτητα... Εδω τα παλια κανανε να βγαλουνε ενα 20ημερο, τωρα που ειναι νεου τυπου εχω ακουσει πως υπαρχει μεγαλυτερη καθυστερηση
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

lifO έγραψε:Ασχετη ερωτηση ρε παιδια μηπως ξερει κανεις που εκανε τα χαρτια του ή και γενικα αν εχει συνεντευξη; Αν οχι μηπως ξερει κανενας που τα εκανε περυσι τα χαρτια του αν επαιρναν τοτε συνεντευξη;
Oχι, κατά τον χρόνο υποβολής των δικαιολογητικών δεν έχει καμία συνέντευξη. Η συνέντευξη δίνεται κυρίως κατά την ημέρα των Ψυχοτεχνικών δοκιμασιών και ενώπιον της επιτροπής που απαρτίζεται από δύο Ψυχιάτρους και ένα Ψυχολόγο.

Xaros

Δημοσίευση από Xaros »

Εμενα μια εβδομαδα εκανε να εκδοθη. Πιστευω το προλαβενεις. Αντε good luck !
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Παιδια στη σχολη μου ειπαν απο τη μερα που πληρωνεις το παραβολο 10 εργασιμες ΤΟ ΠΟΛΥ! Εχω αναγκη να τους πιστεψω και τους πιστευω!
johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από johnkaf »

Φιλε μου ηρεμησε φιγα μην καταληξουμε με ψυχολογικα προβληματα... Χαλαρωσε μετα απο ένα σημειο θα εχεις ακούσει τόσα πουυ δεν θα καταλαβαινεις τπτ. Απλα επιμένω ότι εινια μια λυση οι εφ τωρα που ειμαστε ανεργοι ολοι... Γτ οπως είπε και ενας αλος φιλος πριν ψυχολογικα θα εχεις οταν θα εχεις πτυχιο και δεν θα βρισκεις τπτ... Οποτε...
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από blademaster »

johnkaf έγραψε:Κοιταχτε παιδια τομ 98% κατα τη γνωμη μου για το μισθό παει για να έχει κατι να κανει γτ η ανεργια χτυπάει κοκκινο... Απλα ειδικοι φρουροι εχουν μεγάλο ρισκο... Δεν ειναι αστυνόμοι γραφειου και ζωαρα υπαρχουν κινδυνοι... Τα αλλλα ολα για λειτουργήματα και ιστοριες ειναι παπατζιλικια! Και αυτό που λεει αλλος φίλος οτι θα αντεξει καποιος που παει για τα λεφτα ενα μηνα ειναι τελειως λαθος... Αμα εχεις αναγκη ολα τα αντχεις! Αλλαξαν οι καιροι παιδια... Εγω εχω 2 μαθηματα για να τελειωσω οικονομικο ΑΕΙ και το σκεφτομαι για ειδικος φρουρος γτ δεν υπαρχει τπτ μα τπτ ομως!

στη εποχη μας ολα τα σκεφτεσαι!

κάνε τα χαρτιά σου και δώσε και τα 2 μαθήματα που έμειναν.
το πτυχίο αργότερα αν αποφασίσεις να μείνεις, θα σου δώσει πολύ καλλίτερες προοπτικές.

η οικονομική ασφάλεια είναι πολύ σημαντικό. Οι πιο πολλοί για αυτό μπαίνουν και δέν το θεωρώ κακό.
είναι μια σχετικά άνετη δουλειά, που σου δίνει και κάποιες συγκινήσεις και εμπειρίες που σε άλλες δουλειές δέν έχει.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες