Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από athis »

SELEUKOS έγραψε:Καλα ειπε ο υποδιοικητης. Μαγκες θα παιξει πολυ ψηλα η βαση. Εγω με 2680 και αγχωνομαι. Περσυ κοπηκα για 3 ατομα (ειχα και πιο λιγα μορια) και ημουν πολυ αισιοδοξος οτι θα μπω χαλαρα. Φετος που η ανεργια χτυπαει κοκκινο, χειροτερα και απο περυσι. Μαλλον δυσκολα τα πραγματα για να πεσει η βαση

καλα εσυ μιλας τωρα για την β κατηγορια! Που φετος παιρνει 240 ενω α 960!
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

illust έγραψε:
MAXIMOS12 έγραψε:
SELEUKOS έγραψε:Καλα ειπε ο υποδιοικητης. Μαγκες θα παιξει πολυ ψηλα η βαση. Εγω με 2680 και αγχωνομαι. Περσυ κοπηκα για 3 ατομα (ειχα και πιο λιγα μορια) και ημουν πολυ αισιοδοξος οτι θα μπω χαλαρα. Φετος που η ανεργια χτυπαει κοκκινο, χειροτερα και απο περυσι. Μαλλον δυσκολα τα πραγματα για να πεσει η βαση
δλδ εσυ ποσο νομιζεις οτι θα ειναι η βαση; Εγω πιστεβω οτι δεν προκιτε να ξεπερασει τα 2350

Καλα απαντας σοβαρα στον καθε κομπλεξικο; Περυσι πανω απο 2680 ειχαν 116 ατομα, φετος ξαφνικα αυτοι θα γινουν 960; Μην ασχολειστε με τα τρολλς.
φιλε αν διαβαζεις ολοι την μερα τετοια ενχονεσε μετα απο ενα σημιο και περα για αυτο
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Η λυση ειναι μια. Μην τα διαβαζεις! Υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα που την βρισκουν με το να γραφουν παπαρολογιες κ να τρομαζουν τον κοσμο. Ειναι καθαρα επιλογη του καθενος τι να πιστεψει ομως.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

Εικόναεξω τα τρολλs και το τρολαρισμα τους Εικόνα 2250-2300 max η βαση
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
lifO
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lifO »

Ασχετη ερωτηση ρε παιδια μηπως ξερει κανεις που εκανε τα χαρτια του ή και γενικα αν εχει συνεντευξη; Αν οχι μηπως ξερει κανενας που τα εκανε περυσι τα χαρτια του αν επαιρναν τοτε συνεντευξη?
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το λεει μεσα αυτο το ασπρο με τις πολλες σελιδες που σου εδωσαν στο τμημα. Αυτο που εβγαλες φωτοτυπιες. Λεει με μεγαλα γραμματα απ'εξω προκηρυξη ειδικων φρουρων 2011.
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Mr.H »

electrolisa έγραψε:Εικόναεξω τα τρολλs και το τρολαρισμα τους Εικόνα 2250-2300 max η βαση

'Ετσι πιστεύω και εγώ φίλε μου. Μακάρι να βγούμε σωστοί!
milanistalazos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από milanistalazos »

Εγώ που κατέθεσα τα χαρτιά μου στο Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης το Ι/1 μου το Έγραφε στην αρχή της θητείας. Στο τμήμα μου είπαν ότι και σε άλλους υποψήφιους ήταν έτσι και σε άλλους το έγραφε και στο τέλος, και μου είπαν σε περίπτωση που το θέλουν και στο τέλος θα με ειδοποιήσουν να το προσκομίσω διορθωμένο. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα;
john

Δημοσίευση από john »

Με 2410 να ελπίζω ή μπα; Το σκεφτομαι να δηλώσω αλλά πιο πολύ για να βρω μια δουλειά στους δύσκολους καιρούς μας το θέλω... Τι λετε?
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Τα κατεθεσα σημερα στο α. Τ της περιοχης μου... Παιδια 3 προκυρηξης βγηκαν φετος... Οχι... Μια... Μην πανικοβαλεστε... Ετσι θα κανετε και οταν με τ καλο μπειτε... Οποιος πανικοβαλεται. Με τις βασεις ηρεμια... Δεν παει να τ πει και ο πρωθυπουργος κανεις δεν ξερει τις βασεις. Εγω δηλαδη εαν ς πω...2300 και ς πω εχω κονε θα τ χαψεις; Υπομονη ειναι καλο πραγμα. Εαν δεν τ δουμε αφου με τ ιδια μας τα ματια δεν θα τ πιστεψουμε... Εδωσα ολα τα χαρτια μου... ΣΑΣ συμβουλευω να παρετε ολα τα πρωτοτυπα. Μ κοντυνε 2 ποντους ο δοικας... Δεν πειραζει... Εχουν γινει λιγες αιτησεις. Και 2-3 π ειδα. Ηταν απο γυναικες... Και ειδα...1500 μορια τ πολυ... Ο στρατος μετραει πολυ. Γυναικα π θα μπει θα ειναι αστερακι πιστευω. Θα ξερει 5 γλωσσες διπλωματα... Ολα!O ΘΕΟς ΒΟΗΘΟς! Εαν κατι τ θελεις με τν ψυχη σου πολυ καιρο πιστευω να σου το δωσει!
lifO
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από lifO »

Δε γνωριζει κανεις?
johnkaf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από johnkaf »

Με 2410 να ελπίζω ή μπα; Το σκεφτομαι να δηλώσω αλλά πιο πολύ για να βρω μια δουλειά στους δύσκολους καιρούς μας το θέλω... Τι λετε;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Λαθος σκοπος αλλα εχεις ελπιδες στην α κατηγορια.
SELEUKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από SELEUKOS »

Mr.H έγραψε:
electrolisa έγραψε:Εικόναεξω τα τρολλs και το τρολαρισμα τους Εικόνα 2250-2300 max η βαση

'Ετσι πιστεύω και εγώ φίλε μου. Μακάρι να βγούμε σωστοί!

τα ιδια λεγαμε και περυσι, αποτι υπολογιζετε βαλτε αλλα 200 μορια να ειστε μεσα. Και περυσι οταν λεγανε καποιοι για 2450 η βαση, επεφταν ολοι να τους φανε. Θα δειτε ποιος ειναι τρολ. Ασχετοι
SELEUKOS
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από SELEUKOS »

johnkaf έγραψε:Με 2410 να ελπίζω ή μπα; Το σκεφτομαι να δηλώσω αλλά πιο πολύ για να βρω μια δουλειά στους δύσκολους καιρούς μας το θέλω... Τι λετε;

ναι φιλε μπες, και ασε τους αλλους να λενε οτι ειναι λαθος ο σκοπος. Λες και ολοι οι αλλοι μπαινουν για να υπηρετησουν τον πολιτη. Κοροιδευουν τον κοσμο και τον εαυτο τους οι κομπλεξαρες. Αν ηταν το ονειρο του καθενος να γινει αστυνομικος ας γινοταν απο το σχολειο. Τελος τα παπατζιλικια. Ολοι για μια θεσουλα πατε
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες