δημητρης25 έγραψε: Δεν το πιστευω οτι την πατησα με το κωλοχαρτο για τα αγγλικα ρε μαγκες. Η ξαδελφη μου λεει οτι ειναι καλυτερο να κανω τα χαρτια μου μετα της 28/08 γιατι ο ερμης ειναι αναδρομος μεχρι τοτε! Οτι να'ναι ετσι; Παιζει με τον πονο μου κ αυτη.
Γεια σας παιδια! Ειμαι 19 και πρωτοετης φοιτητης στο πανεπιστημιο της Αθηνας. Ειδα την συγκεκριμενη προκυρηξη και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να κανω και τα δυο δηλαδη και να μπω στην αστυνομια και να παρω το πτυχιο μου. Επισης εχω πτυχια απο 2 ξενες γλωσσες διπλωμα οδηγησης πολυ καλο βαθμο απολυτηριου και εχω παρει αναβολη στρατευσης. Γινεται κατι τετοιο που θελω; Οποια πληροφορια δεκτη. Ευχαριστω
bil έγραψε: Γεια σας παιδια! Ειμαι 19 και πρωτοετης φοιτητης στο πανεπιστημιο της Αθηνας. Ειδα την συγκεκριμενη προκυρηξη και θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να κανω και τα δυο δηλαδη και να μπω στην αστυνομια και να παρω το πτυχιο μου. Επισης εχω πτυχια απο 2 ξενες γλωσσες διπλωμα οδηγησης πολυ καλο βαθμο απολυτηριου και εχω παρει αναβολη στρατευσης. Γινεται κατι τετοιο που θελω; Οποια πληροφορια δεκτη. Ευχαριστω
ΦΥΣΙΚΑ και μπορείς με πολύ κόπο αφού μπεις στο σώμα να τελειώσεις τη σχολή σου αλλά δεν έχεις πάει φαντάρος οπότε δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτια σου
δημητρης25 έγραψε:Δεν το πιστευω οτι την πατησα με το κωλοχαρτο για τα αγγλικα ρε μαγκες. Η ξαδελφη μου λεει οτι ειναι καλυτερο να κανω τα χαρτια μου μετα της 28/08 γιατι ο ερμης ειναι αναδρομος μεχρι τοτε! Οτι να'ναι ετσι; Παιζει με τον πονο μου κ αυτη.