Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Mr.H »

manos έγραψε:Μπορει σας παρακαλω να μου στειλει και εμενα καποιος αυτο το που βλεπετε ολοι εσεισ;

Εδώ
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PETRAN »

krhtikos123 έγραψε:
krhtikos123 έγραψε:
PETRAN έγραψε:Οκ. Τωρα το ειδακεγω. Καλη επιτυχια σε ολους
Εικόνα

Επισης ρε πετραν... Μακαρι να τα πουμε στη σχολη... Εικόνα

μακαρι αδελφε. Καλη τυχη ς ευχομαι
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

Ρε παιδια, επειδη δεν θυμαμαι απο περσι, το πιστοποιητικο τυπου Α, πρεπει να ειναι επικυρωμενο, ετσι?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mr.H »

electrolisa έγραψε:Ρε παιδια, επειδη δεν θυμαμαι απο περσι, το πιστοποιητικο τυπου Α, πρεπει να ειναι επικυρωμενο, ετσι;

Απ ότι θυμάμαι, ναι. Όλα πρέπει να είναι επικυρωμένα.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΚομπλεΕικόνα
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Ρε παιδια εγω πηγα απο σημερα να παρω το πιστοποιητικο τυπου Α και στη στρατολογια δεν μου το δωσανε. Μου ειπαν οτι πρεπει να βγει η προκηρυξη πρωτα και οτι τα στελνουν αυτεπαγγελτα. Δλδ απο την στρατολογια απευθειας στην αστυνομια. Εσυ electrolisa η καποιο αλλο παιδι που ξαναεκανε τα χαρτια του το πηρατε κανονικα απο την στρατολογια?
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Κανονικα το περνεις! Λαλακιες σου λενε. Πηγαινε σε ενα κεπ.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Mr.H
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mr.H »

Σωτηρης έγραψε:Ρε παιδια εγω πηγα απο σημερα να παρω το πιστοποιητικο τυπου Α και στη στρατολογια δεν μου το δωσανε. Μου ειπαν οτι πρεπει να βγει η προκηρυξη πρωτα και οτι τα στελνουν αυτεπαγγελτα. Δλδ απο την στρατολογια απευθειας στην αστυνομια. Εσυ electrolisa η καποιο αλλο παιδι που ξαναεκανε τα χαρτια του το πηρατε κανονικα απο την στρατολογια;

Εγώ το είχα πάρει από την στρατολογία πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και εγω. Πηγα στη στρατολογια και μεσα σε 1 ωρα μ το δωσανε.(επειδη ψαχναν τα ντουλαπια ποση ωρα!)
MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Πεχω να κανω και εγω μια ερωτιση ! Εγω το πηρα το πιστοποιητικο απο την στρατολογια θελει τωρα καμια επικύρωση η το καταθετοθμε ετις οπως ειναι;
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από illust »

Απο στιγμη σε στιγμη βγαινει... Στο σαιτ της αστυνομιας το γραφουν στο δελτιο τυπου αλλα δεν εχουν σηκωσει το αρχειο ακομα

Προκήρυξη για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων

Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών στις τάξεις του Σώματος. Η προκήρυξη του διαγωνισμού δημοσιεύθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (www.hellenicpolice.gr).

Στην προκήρυξη αναφέρεται λεπτομερώς οτιδήποτε σχετικό με τον αριθμό των προσλαμβανομένων, τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια πρόσληψης (μοριοδότηση), τη διαδικασία υποβολής των αιτημάτων, καθώς και τη διαδικασία διενέργειας των προκαταρκτικών εξετάσεων.

Επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στα Αστυνομικά Τμήματα του τόπου κατοικίας τους από την 16-08-2011 έως την 05-09-2011.

Δείτε εδώ την Προκήρυξη.

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content.jpg?lang=%27.%27&perform=view&id=6330&Itemid=780.jpg?lang=
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από hackertom »

illust έγραψε:Απο στιγμη σε στιγμη βγαινει... Στο σαιτ της αστυνομιας το γραφουν στο δελτιο τυπου αλλα δεν εχουν σηκωσει το αρχειο ακομα

Που το ξέρεις ρε θηρίο; ΣΦΗΚΑΣ ο illust!
Άβαταρ μέλους
illust
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από illust »

MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

Παιδια βγικε μπητε στο σαιτ και κατεβαστα την
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επικυρωνεις τη φωτοτυπια και τους την πας μαζι με τα αλλα. Παιδια ο. Τι ειναι δημοσιο εγγραφο (απολυτηριο σχολειου, διπλωμα οδηγησης, πιστ τυπου α, ταυτοτητα κλπ), φωτοτυπια και επικυρωση.

τα αγγλικα δεν ειναι δημοσιο εγγραφο. οποτε θα πρεπει να τα επικυρωσετε ή απο δικηγορο ή απο την υπηρεσια που βγαλατε το πτυχιο σας πχ cambrige michigan κλπ φωτοτυπια και επικυρωση + μεταφραση και επικυρωση!(προσωπικα θα συνιστουσα να τα πατε/στειλετε στα γραφεια της υπηρεσιας επειδη θα ερθουν πιθανον πιο φθηνα. Εγω μολις εστειλα το advanced θεσσαλονικη και θα μ παρουν 23 ευρω, εναντι 50 π ειχα δωσει σε δικηγορο περσι για το lower!

τωρα αν καποιος θελει να κανει τα χαρτια του και λιμενικο ή/και πυροσβεστικη, για να μην καθεται να πληρωνει τα 3πλασια για να τα επικυρωνει και να τα μεταφραζει απο 3 φορες,πιθανον να μπορει με υπευθυνη δηλωση να τα χρησιμοποιησει. Δλδ φωτοτυπια το προτοτυπο και καποια υπευθυνη δηλωση... Φανταζομαι! Στην προκ τωμ λ/φ εγραφε αυτο,αλλα ομως για τα δημοσια εγγραφα...

Ο υποψήφιος μπορεί επίσης να υποβάλει αντίγραφα δημοσίων εγγράφων που ζητούνται με την

προκήρυξη, συνοδευόμενα όμως απαραιτήτως με υπεύθυνη δήλωση κατά το άρθρο 8 παρ.4 ν.

1599/1986, στην οποία ο ενδιαφερόμενος βεβαιώνει ότι τα αντίγραφα που επισυνάπτει αποτελούν

γνήσια αντίγραφα εκ των πρωτοτύπων που έχει στα χέρια του.

Τα επικυρωμένα κατά τα ανωτέρω αντίγραφα εγγράφων που εξέδωσε διοικητική αρχή, καθώς και

τα απλά αντίγραφα εγγράφων που εξέδωσε διοικητική αρχή που συνοδεύονται από την κατά την

παρ.5 του άρθρου 3 του ν.2690/1999 και παρ.4 του άρθρου 8 του ν.1599/1986 υπεύθυνη δήλωση,

στην οποία ο ενδιαφερόμενος βεβαιώνει την ακρίβεια των στοιχείων, γίνονται υποχρεωτικά

αποδεκτά από τη Διοίκηση, όπως τα πρωτότυπα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες