Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 67
Μπα. Πιστευω οτι μεχρι το τελος του μηνα, αντε μεχρι το 1ο δεκαημερο του σεπτεμβριου το πολυ, θα εχει βγει. Θα δουμε.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
Μακάρι.electrolisa έγραψε: Μπα. Πιστευω οτι μεχρι το τελος του μηνα, αντε μεχρι το 1ο δεκαημερο του σεπτεμβριου το πολυ, θα εχει βγει. Θα δουμε.
Και εγω το ιδιο λεω αν οχι αυτο το μηνα το πολυ μεχρι μεσα Σεπτεμβριου.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Ολα ειναι πιθανα! Εντο ειναι το ελλαντα. Αυριο το πρωι εαν βγει μην σας κανει εντυπωση.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
Καλησπέρα παιδια, πηρα σημερα το ενθετο εργασια του εθνους και ελεγα οτι οι αιτησεις θα αρχισουν απο μεσα Σεπτεμβρη μεχρι και αρχες Οκτωβρη... Αρα υπολογοστε Κανενα 15ημερο πριν να βγαινει η προκηρυξη... Δηλαδη Τελη Αυγουστου. Για να δουμε...
Μεσα επεσες φιλε... 
Λιγο δυσκολο εως απιθανο... Ειναι διαφορετικο το λιμενικο...
χαχαχα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Από αρχές Αύγουστου για λιμενικό από αρχές Σεπτέμβρη για πυροσβεστική βλέπω από αρχές Οκτωβρίου για φρουρούς ...

jelis έγραψε:Ρε μαγκες τι σας κανει να πιστευεται οτι δεν θα ριξει 3 με 4 χρονια το απαιτουμενο οριο ηλικιας, οτι δεν θα χει ελαχιστο βαθμο απολυτηριου και και και οτι τους καυ. Σει θα κανουν.βλεπετε λιμενικο
Λιγο δυσκολο εως απιθανο... Ειναι διαφορετικο το λιμενικο...
δημητρης25 έγραψε:Ολα ειναι πιθανα! Εντο ειναι το ελλαντα. Αυριο το πρωι εαν βγει μην σας κανει εντυπωση.

Μια βάρδια η ζωή μου...
- handballer
- Συνταγματάρχης
ε όχι και αύριο... Έχουμε δρόμο ακόμα...krhtikos123 έγραψε: Καλησπέρα παιδια, πηρα σημερα το ενθετο εργασια του εθνους και ελεγα οτι οι αιτησεις θα αρχισουν απο μεσα Σεπτεμβρη μεχρι και αρχες Οκτωβρη... Αρα υπολογοστε Κανενα 15ημερο πριν να βγαινει η προκηρυξη... Δηλαδη Τελη Αυγουστου. Για να δουμε...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Από αρχές Αύγουστου για λιμενικό από αρχές Σεπτέμβρη για πυροσβεστική βλέπω από αρχές Οκτωβρίου για φρουρούς ...Μεσα επεσες φιλε...
jelis έγραψε:Ρε μαγκες τι σας κανει να πιστευεται οτι δεν θα ριξει 3 με 4 χρονια το απαιτουμενο οριο ηλικιας, οτι δεν θα χει ελαχιστο βαθμο απολυτηριου και και και οτι τους καυ. Σει θα κανουν.βλεπετε λιμενικο
Λιγο δυσκολο εως απιθανο... Ειναι διαφορετικο το λιμενικο...δημητρης25 έγραψε:Ολα ειναι πιθανα! Εντο ειναι το ελλαντα. Αυριο το πρωι εαν βγει μην σας κανει εντυπωση.χαχαχα
Εγω πιστευω μεσα αυγουστου βγαινει... Νομιζω το ιδιο λεει και το εθνος...
- admiral123q
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Στρατιοτικα , πολεμικες τεχνες κ.α
προς athis!admiral123q έγραψε:Ε φιλε. Αυτο που λες δεν ειναι ωραιο... Και αυτοι εκει θελουν... Αμα μπορουν γιατι να μην προλαβουν;
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΡΕ ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ!
Δεν καταλαβα κατι δηλαδη και οι εποπ μπορουν να κανουν την αιτηση; Εγω ειμαι 6η σειρα στο ναυτικο εχω κλεισει εναμιση χρονο σχεδον φανταρος δν ειχα παει μπορω να κανω τα χαρτια μου?
-
manos έγραψε:Εγω πιστευω μεσα αυγουστου βγαινει... Νομιζω το ιδιο λεει και το εθνος...
Αυτο ακριβως λεω κι εγω...

Μια βάρδια η ζωή μου...
- handballer
- Συνταγματάρχης
Υπομονή παίδες τελειώνει ο Αύγουστος...krhtikos123 έγραψε:manos έγραψε:Εγω πιστευω μεσα αυγουστου βγαινει... Νομιζω το ιδιο λεει και το εθνος...
Αυτο ακριβως λεω κι εγω...
φιλε μου απο οτι γνωριζω εγω πρεπει να εχεις απολυθει οριστικα απο τον στρατο ειτε εισαι ΕΠΥ- ΕΠΟΠ Απλα περνεις καποια μορια ! Οποιος γνοριζει καλητερα ας με διωρθοση !Ανδρεας έγραψε:Δεν καταλαβα κατι δηλαδη και οι εποπ μπορουν να κανουν την αιτηση; Εγω ειμαι 6η σειρα στο ναυτικο εχω κλεισει εναμιση χρονο σχεδον φανταρος δν ειχα παει μπορω να κανω τα χαρτια μου;
- handballer
- Συνταγματάρχης
Δεν το γνωρίζω καλά το συγκεκριμένο θέμα. Οπότε δεν θα τοποθετηθώ.MAXIMOS12 έγραψε:φιλε μου απο οτι γνωριζω εγω πρεπει να εχεις απολυθει οριστικα απο τον στρατο ειτε εισαι ΕΠΥ- ΕΠΟΠ Απλα περνεις καποια μορια ! Οποιος γνοριζει καλητερα ας με διωρθοση !Ανδρεας έγραψε:Δεν καταλαβα κατι δηλαδη και οι εποπ μπορουν να κανουν την αιτηση; Εγω ειμαι 6η σειρα στο ναυτικο εχω κλεισει εναμιση χρονο σχεδον φανταρος δν ειχα παει μπορω να κανω τα χαρτια μου;
Οχι φιλε μου δεν μπορεις το γραφει καθαρα η προκυρηξη οτι οι αντρες να εχουν εκπληρωσει τις στρατιωτικες τους υπωχρεωσεις και να μην υπηρετουν στις ενοπλες δυναμεις.
-
manos έγραψε:Εγω πιστευω μεσα αυγουστου βγαινει... Νομιζω το ιδιο λεει και το εθνος...

Μια βάρδια η ζωή μου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες