Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Και εγω επαλ τελειωσα και συμφωνω με τον Δημητρη οτι ειναι τεραστιες οι διαφορες σε σχεση με το γενικο. Μια χαρα δικαιοτατο ειναι που περνει περισσοτερα ατομα στην Α απο γενικο και λιγοτερα στην Β απο τεε (ετσι ειναι αυτα φιλε πετραν διαλεξες τον"ευκολο"δρομο)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Ρε μάγκες δεν έχει νόημα αυτό που κάνετε τόσες μέρες, τα λύσαμε όλα κι αυτό έμεινε καθένας έκανε τις επιλογές του και τελείωσε. Εντάξει εξέφρασε την γνώμη του το παλικάρι και πέσατε όλοι πάνω του. Επίσης ο καθένας ότι τον βολεύει λέει, έχει αγγλικά ; Άρα θα πρέπει να είναι και απαραίτητη προϋπόθεση .χαχαχαχα.ότι να ναναι..
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από nikopaok4 »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:Εγω ειμαι ριζικα αντιθετος με την γνωση αγγικων.

Ε ναι τι να τα κανει τα αγγλικα ενας ειδικος φορυρος, φαντασου να είναι στον πειραια και να του λενε οι τουριστριες οτι τις έκλεψαν ή σε κάποιο νησι... Πραγματικα δε πιστεύω ότι χρειάζονται

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

nikopaok4 έγραψε:

Ε ναι τι να τα κανει τα αγγλικα ενας ειδικος φορυρος, φαντασου να είναι στον πειραια και να του λενε οι τουριστριες οτι τις έκλεψαν ή σε κάποιο νησι... Πραγματικα δε πιστεύω ότι χρειάζονται

να μαθουν αυτοι Ελληνικα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
το νου σου...
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PETRAN »

Πες τα φιλε γιατι εμενα με βριζουν οταν τα λεω! Μου λενε για αυτα υπαρχει η δημοτικη αστυνομια κ τετοια! Κ εγω δεν εχω καποιο πτυχιο αλλα τα μιλαω τα ατιμα λογο δουλειας μια χαΡΑ
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

nikopaok4 έγραψε:

ισως δεν εγινα κατανοητος ή δεν διατυπωσα καλα την αποψη μου. Εννοω οτι δεν χρειαζεται η καλη γνωση αγγλικων για να επικοινωνισει με τους τουριστεσ, τα αγγικα που καναμε στο σχολειο φτανουν. Εγω εχω δωσει πληροφοριες σε τουριστες και δεν εχω λοουερ.

nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:

ισως δεν εγινα κατανοητος ή δεν διατυπωσα καλα την αποψη μου. Εννοω οτι δεν χρειαζεται η καλη γνωση αγγλικων για να επικοινωνισει με τους τουριστεσ, τα αγγικα που καναμε στο σχολειο φτανουν. Εγω εχω δωσει πληροφοριες σε τουριστες και δεν εχω λοουερ.

οκ ρε φιλε διαφωνω αλλα τι να κανουμε. Απλα και να ς πω οτι και ο τσομπανης στο χωριο μου ξερει κάποια αγγλικά αυτο δε σημαινει οτι μπορει να συνενοηθει στα αγγλικα με κανεναν αλλον εκτος απο ελληνα και δη τσομπανη. Τωρα εσυ λες οτι συνενοησε, ωραιος, απλα να υπαρχει κ ενα αξιοκρατικο κριτηριο.

Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Δεν λετε να βγει πρωτ...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτο λεω κι εγω. Αντε να δουμε.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

nikopaok4 έγραψε:
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
nikopaok4 έγραψε:

οκ ρε φιλε διαφωνω αλλα τι να κανουμε. Απλα και να ς πω οτι και ο τσομπανης στο χωριο μου ξερει κάποια αγγλικά αυτο δε σημαινει οτι μπορει να συνενοηθει στα αγγλικα με κανεναν αλλον εκτος απο ελληνα και δη τσομπανη. Τωρα εσυ λες οτι συνενοησε, ωραιος, απλα να υπαρχει κ ενα αξιοκρατικο κριτηριο.

αξιοκρατικο κριτηριο ειναι και Ο βαθμος Των Αγγλικων που υπαρχει στο απολυτηριο. Ξερω παιδια που οι πατεραδες τους δεν ειχαν λεφτα να τα στειλουν φροντηστηριο αλλα στα αγγλικα του σχολειου ηταν καλα γιατι προσεχανε στο μαθημα και εχουν απολυτηρια 16- 17
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

PETRAN έγραψε:Θελουν μορφωμενους; Ενταξει τοτε. Να πανε στα αει κ τει κ να μαζεψουν σορο! Πλακα μας κανεις; Ξερεις ποσους φλους εχω που ειναι πολυ πιο μορφωμενοιαπο αλλους του ενιαιου που το παιζουν εξυπνοι; Δεν εχει να κανει το ειδος λυκειου στο ξανα λεω! Κ να εισαι σιγουρος πως σιγουρα κατι θα αλλαξει. Ηλικια κ αγγλικα πιστευω.
Γλώσσα λανθάνουσα... Φίλε μου άθελά σου έδωσες την απάντηση. Πράγματι αυτό έκαναν στην τελευταία προκήρυξη το 2010. Μάζεψαν ένα σορό από ΑΕΙ και ΤΕΙ. Σύμφωνα με πρόχειρες στατιστικές στη Σχολή της Κομοτηνής Από την Α κατηγορία περισσότεροι Από το 63 τοις εκατό ήταν Πτυχιούχοι η Φοιτητές - Σπουδαστές Της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μ-16
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Μ-16 »

Λοιπόν για να μην τρελλενομαστε τωρα καλυτερα ειναι να περιμενουμε να βγει η προκηρηξη και βλεπουμε! Παντως ανεκαθεν στο λιμενικο ηθελε Αγγλικα... Και επισης απο οτι εχω καταλαβει και συμφωνα με την μοριοδοτηση που αυξηθηκε (Ε. Δ.) τους Ε. Φ τους θελουν μαχημους.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

Ακούγεται ολοένα και περισσότερο στην πιάτσα ότι τέλη Αυγούστου θα βγει. Για να δούμε...
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

handballer έγραψε:Ακούγεται ολοένα και περισσότερο στην πιάτσα ότι τέλη Αυγούστου θα βγει. Για να δούμε...
Αν δεν κανω λαθος περσυ είχε βγει γύρω στις 20...
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μακαρι παιδια και εγω καπου τοσο την υπολογιζω

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 6 επισκέπτες