Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εδω φιλε θέλουν μορφωμένους ανθρώπους στα σωματα ασφαλειας στι λιμενικο έβαλαν υποχρεωτικα αγγληκα και υπολογιστες τι μας λες τώρα... Κάτσε μην σκάσει καμια τετοια βόμβα και εδω
PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PETRAN »

Θελουν μορφωμενους; ! ενταξει τοτε. Να πανε στα αει κ τει κ να μαζεψουν σορο! Πλακα μας κανεις; ! ξερεις ποσους φλους εχω που ειναι πολυ πιο μορφωμενοιαπο αλλους του ενιαιου που το παιζουν εξυπνοι; Δεν εχει να κανει το ειδος λυκειου στο ξανα λεω! Κ να εισαι σιγουρος πως σιγουρα κατι θα αλλαξει. Ηλικια κ αγγλικα πιστευω.
Giorgos 35

Δημοσίευση από Giorgos 35 »

Δεν πιστευω να αλλαξει κατι... Η αστυνομια δεν ειναι λιμενικο. Και ο τροπος εξετασης ειναι διαφορετικος... Αν θελουν να δωσουν Εμφαση στα αγγλικα μπορουν πολυ απλα να τα μοριοδοτησουν παραπανω... Η προκηρυξη της αστυνομιας ειναι ιδια εδω και αρκετα χρονια με μικροδιαφορες στην μοριοδοτηση...
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καμια αλλαγη δεν προκειται να γινει. Στο οριο ηλικιας ισως αν και πολυ αμφιβαλω αλλα στα αγγλικα να τα ζητανε υποχρεωτικα αποκλειεται. Οπως ειπε και ο Γιωργος αν θελουνε να δωσουνε εμφαση το πολυ πολυ να δωσουν παραπανω μορια.
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

PETRAN έγραψε:Χρειαζονται τα αγγλικα αδλφε. Για σκεψου να σε ρωτησει ενας ξενος κ να μην ξερεις να απαντησεις.

γιαυτο υπαρχει η δημοτικη αστυνομια.

Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Petran είσαι πολύ λάθος φίλε. Δεν λέω ότι του ενιαίου είμαστε πιο μορφωμένοι αλλά καλώς ή κακώς εκεί που εσύ (για δικούς σου λόγους που δεν με απασχολούν φυσικά) επέλεξες τον εύκολο δρόμο εμείς στρώσαμε το κωλαράκι μας λίγο παραπάνω από σένα και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια στιγμή σε αυτή τη χώρα ο ιδρώτας πρέπει να ανατοίβεται έναντι της καλοπέρασης σε οποιαδήποτε μορφή. Άποψη μου έτσι για να πω και εγώ κάτι είναι ότι δεν θα αλλάξει κάτι αν και θα με κωλοσυνέφερε να αυξηθεί η βαρύτητα στα αγγλικά :).
blademaster
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από blademaster »

Τα αγγλικά χρειάζονται στην αστυνομία. Εμένα με ρωτάνε συνέχεια οι τουρίστες πληροφορίες και είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω για να μήν εκθεσω και την ίδια την χώρα.
τον ένστολο θα ρωτήσουν. Απο απλά πράγματα όπως πού είναι το μοναστηράκι, μέχρι πού είναι το τάδε ξενοδοχείο.

στο λιμενικό το βάλανε ώς απαραίτητο γιατί εκεί θα έχει να κάνει πιο πολύ με τουρίστες ή ξένα πλεούμενα.
στην αστυνομία δέν νομίζω να το κάνουν υποχρεωτικό

PETRAN
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από PETRAN »

ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:
PETRAN έγραψε:Χρειαζονται τα αγγλικα αδλφε. Για σκεψου να σε ρωτησει ενας ξενος κ να μην ξερεις να απαντησεις.

η δημοτικη αστ. Υπαρχει για να δινει πληροφοριες στους ξενους; Πλακα μας κανεις; Αν σε ρωτησουν κατι στο δρομο εσυ πες τους ρωτηστε την δ. Αστυνομια! Χαχαχα!Εικόνα
ναι εσυ εχυσες πολυ παραπανω ιδρωτα! Τοσο σιγουρος να εισαι! Ασε μας ρε ψηλε! Οτι μας συμφερει λεμε!

Dimitris Rio

Δημοσίευση από Dimitris Rio »

Εδω φιλε κανεις λαθος. Για τις πληροφοριες και οτι εχει να κανει με τουριστες υπαρχουν τμηματα τουριστικης αστυνομιας οπου για να ενταχθεις εκει πρεπει να εχεις πτυχιο αγγλικων. Ελλαδα ζουμε και δεν ειναι αναγκασμενως κανενας να ξερει ξενη γλωσσα. Για πηγενε γερμανια και αν μηλησεις με κανεναν ενστολο αγγλικα ελα πες μο...
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Αν ο δείκτης δυσκολίας ηταν ο ίδιος να πήγαινες και εσύ τότε ενιαίο... Ήξερες στο κάτω κάτω ότι σε κάτι τέτοια πάντα προτιμείται έναντι των τεε... Τεσπα το λήγω γιατί δεν θες να πιστέψεις κάποια πράγματα οπότε δεν θα βγάλουμε άκρη. Εγώ πάντως security που δουλέυω προς το παρόν σε ένα μαγαζί στην ομόνοια και πραγματικά αν έιχα καπελάκι για να μου ρίχνουν κάτι για τις πληροφορίες θα είχα θησαυρίσει... Φανταστείτε οι αστυνομικοί που τους βλέπω στη πλατεία τι ζάλισμα τρώνε, ... Δεν λέω ότι αυτό τα καθιστά υποχρεωτικά αλλά θα έπρεπε να έχουν σίγουρα μεγαλύτερη βαρύτητα.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Μιλατε ρε τι γινεται; Αρμυ ποτε λες θα βγει τι λεει η εμπειρια σου;
Άβαταρ μέλους
darkwolf8
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από darkwolf8 »

Μαγκες εγο πιστευω οτι θα βγει η προκυρηξη μεσα σεπτεμβρι με μεσα οκτωμβρη! Η διαφορα ειναι οτι η προσληψη τηα γινει με το ξεκινημα της νεας χρονιας! Η βαση σιγουρα θα πεσει λογω οτι μεν οτι θα ειναι 1200 ατομα αλλα θα ειναι και αλλες προκιριξεις με σχεση περσι! Κατα την δικια μου αποψη γυρω στα 200 με το πολυ 300 μορια πιο κατω τηα ειναι η βαση
KOURSAROS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από KOURSAROS »

δημητρης25 έγραψε:Πιο δικη μας δεν γινετε αδελφε!
γεια σου ρε μητσαρα! Πιο δικια μας δε γινετε! Τη περιμενουμε πως κ πως γιατι μεγαλωνουμε! Κ οπως ειχαμε πει κ περυσι κ προπερσι εχουμε υπομονη. Καντε χωρο για το μανιακο ρημαδορο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

PETRAN έγραψε:
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε:

η δημοτικη αστ. Υπαρχει για να δινει πληροφοριες στους ξενους; Πλακα μας κανεις; Αν σε ρωτησουν κατι στο δρομο εσυ πες τους ρωτηστε την δ. Αστυνομια! Χαχαχα!Εικόνα
ναι εσυ εχυσες πολυ παραπανω ιδρωτα! Τοσο σιγουρος να εισαι! Ασε μας ρε ψηλε! Οτι μας συμφερει λεμε!

ουτε οι ε. Φ. Υπαρχουν για να δινουν πληροφοριες στους ξενουσ. Εχουν αλα καθηκοντα.

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Επιστροφη απο σαντορινη! Περασα γαματα κ για πρωτη φορα δεν ειχα την προκηρυξη στο μυαλο μου. Μαγκες ολα καλα θα πανε, ζηστε το καλοκαιρακι! Ξεχασαμε να ζουμε με το βαρος αυτης της προκηρυξης κ της καθε προκυρηξης! Κατι τελευταιο. Τεε τελειωσα κ εγω. Μεγαλες διαφορες κ αμετρητες μεταξυ τεε κ γενικου αλλα ρε μαγκες μικρη σημασια δεν εχει; Λυσατε ολα τα προβληματα σας κ ασχοληστε τωρα με αυτο; Κριμα ειμαι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες