Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Τουλάχιστον να μην είχε δίκιο σε αυτα που έλεγε περι 250 ε. Φ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠ.

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ »

Καλησπερα σε ολους. παρολο που τα τελευταια γεγονοτα τιναζουν και τα ποιο αισιοδοξα ονειρα στον αερα θα ηθελα να ρωτησω κατι καθως με φιλους εχω ερθει σε αντιπαραθεση σχετικα με το δικαιωμα συμμετοχης μου λογο ηλικιας. ειμαι γεννημενος τη 3/4/83, εχω δικαιωμα συμμετοχης σε περιπτωση που βγει τελικα προκυρηξη το 2012; η απορια μου ακουγετε ανοητη αλλααυτο το "και μεταγενεστερα" που αναφερει με εχι μπερδεψει! ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολουσ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Παρολο που τα τελευταια γεγονοτα τιναζουν και τα ποιο αισιοδοξα ονειρα στον αερα θα ηθελα να ρωτησω κατι καθως με φιλους εχω ερθει σε αντιπαραθεση σχετικα με το δικαιωμα συμμετοχης μου λογο ηλικιας. Ειμαι γεννημενος τη 3/4/83, εχω δικαιωμα συμμετοχης σε περιπτωση που βγει τελικα προκυρηξη το 2012; Η απορια μου ακουγετε ανοητη αλλααυτο το "και μεταγενεστερα" που αναφερει με εχι μπερδεψει! Ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολουσ

Με τα σημερινά δεδομένα (όριο ηλικίας) δεν θα μπορείς να δώσεις το 2012
gunner

Δημοσίευση από gunner »

Φιλε νομιζω οτι για την προκυρηξη του 2012 θα μπορουν να κανουν τα χαρτια τους οσοι ειναι γεννημενοι απο την 1/1/84 και μετα... Αν εχω αδικο ας με διορθωσει καποιος...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επάγγελμα: ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠ.

Δημοσίευση από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ »

Greek_Army έγραψε:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Παρολο που τα τελευταια γεγονοτα τιναζουν και τα ποιο αισιοδοξα ονειρα στον αερα θα ηθελα να ρωτησω κατι καθως με φιλους εχω ερθει σε αντιπαραθεση σχετικα με το δικαιωμα συμμετοχης μου λογο ηλικιας. Ειμαι γεννημενος τη 3/4/83, εχω δικαιωμα συμμετοχης σε περιπτωση που βγει τελικα προκυρηξη το 2012; Η απορια μου ακουγετε ανοητη αλλααυτο το "και μεταγενεστερα" που αναφερει με εχι μπερδεψει! Ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολουσ

Η προκηρυξη του 2010 εγραφε για 1/1/82, αρα του 2011 θα γραφει 1/1/83! Αρα αν βγει φετος εχει καλως, σωστα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ έγραψε:
Greek_Army έγραψε:

Η προκηρυξη του 2010 εγραφε για 1/1/82, αρα του 2011 θα γραφει 1/1/83! Αρα αν βγει φετος εχει καλως, σωστα;

Σωστά και θα σε παρακαλέσω να μην ξαναγράψεις με κεφαλαία
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Μακαρι ρε παιδια να βγαλει Προκηρυξη τον Αυγουστο, θα ειναι απογοητευτικο αμα δεν βγαλει φετος και να περιμενεις του χρονου να βγαλει και αν θα βγει ετσι οπως ειναι τα πραγματα. Παντως αποψη μου και απο διαφορα που ακουγονται τον τελευταιο καιρο Ειναι οτι αμα εγκριθει η προσληψη μικρου ποσοστου δοκιμων αστυφυλακων και αξιωματικων που οπως εχει η κατασταση μαλλον εκει θα καταληξουν θα βγαλουν και προκηρυξη μικρου ποσοστου παλι για ειδικους φρουρους για να καλυψουν την διαφορα.

Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 έγραψε:
Kwstas έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
Kwstas έγραψε: Παιδια εβαλα εναν φυλο αξ της ΕΛ. ΑΣ. Να δει το θεμα της προκυριξης και μου ειπε σημερα πως δεν βλεπει για φετος προκυριξη για ειδικους φρουρους αλλα θα παρει καποια στιγμη. Βεβαια είπε πως δεν ειναι απιθανο για αρχες του 2012. Καθε ετος ενα νεο ετος. Οσο για το 1/10 ειπε πως δεν θα γινει σε καμια περιπτωση τουλαχιστων για την ΕΛ. ΑΣ. Τωρα μαγκες υπομονη και παλι υπομονη.
κωστα το σεναριο αυτο μου το ειπαν και σε εμενα αλλα κανείς δεν ξέρει ακομα, αυτό στο λέω με σιγουριά .όσο για το 1 προς 10 δεν στα είπε καλά ο φίλος σου γιατί ήδη το έχει πει και παπουτσής ..(για το 2011)
Το ειπε ο παπουτσης και το ακουσα και εγω αλλα αυτο που μου ειπε αυτος ειναι πως δεν μπορει να γινει αυτο... Θα εχει σοβαρο προβλημα η αστυνομια αν γινει αυτο. Αυτο μου ειπε... Σκεψου οτι δεν θα βγαινουν οι υπηρεσιες... Θα υπαρχουν αφυλακτοι στοχοι και τετοια...
Το ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα το θέμα είναι να το κατανοήσουν και στο υπουργείο επίσης υπάρχουν πολλές ελλείψεις και σε ανακριτικούς.. Δεν ξέρω αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι θα βγει αρχές 2012.θα δούμε όμως.. Υπομονή..
Και ποτε θα καταλαβουν οτι η λυση στους ανακριτικους ειναι οι ειδικοι φρουροι. Ας παρει ειδικους φρουρους και ας αξιοποιησει τους αστυφυλακες σε θεσεις με ανακρυτικα καθηκοντα.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 67

Δημοσίευση από electrolisa »

καλυτερα προσπαθειστε να βρειτε μια δουλεια και ΑΜΑ βγει καμια προκηρυξη, καντε τα χαρτια σας. αυτο σε οσους ειναι ανεργοι και περιμενουνε την προκηρυξη.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Κωστα αυτο που λες δεν μπορει να γινει, πρεπει να ειναι απο σχολη μονο...
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Ουτε κυβερνηση θα πεσει ουτε τιποτα. Και αυτο ηταν ενα ακομη φιασκο του γιωργακη για να κερδισει χρονο. Τωρα που βγηκε και το ΔΝΤ και ειπε οτι θα μας δωσει ποσα δις παραπανω... Εγω σας λεω οτι μολις πεσει το μαρουλι θα βγουν προκυρηξεις γιατι Οκτωμβρη με Νοεμβρη θα παμε να ψηφισουμε. Και τι αρχαιοτερο στην Ελλαδα απο την ψηφοθηρια; Τιποτα... Εδω ειμαστε και θα το δειτε.

ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Αυτο το μνημονιο μας εχει ''μαμησει'' την ψυχολογια.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

O πεζοναύτης είναι ο υποψήφιος επι 5 ετια οπότε μην δίνεται σημασία γι'αυτό έσβησα και τα τελευταία μηνύματα
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

Greek_Army έγραψε: O πεζοναύτης είναι ο υποψήφιος επι 5 ετια οπότε μην δίνεται σημασία γι'αυτό έσβησα και τα τελευταία μηνύματα
Καλα εκανες ρε greek army. Οτι νανε ο τυπος ειναι. Το ψιλοφανταζομουνα να σου πω... Τελος παντων. Στα της προκυριξης... Εχουμε κανενα νεο;
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Γκρεεκ λες με το που βγαλουν για αστυφυλακες να βγάλουν και για εμας; Άφου πάρουμε το δάνειο...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες