Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 έγραψε:
Kwstas έγραψε: Παιδια εβαλα εναν φυλο αξ της ΕΛ. ΑΣ. Να δει το θεμα της προκυριξης και μου ειπε σημερα πως δεν βλεπει για φετος προκυριξη για ειδικους φρουρους αλλα θα παρει καποια στιγμη. Βεβαια είπε πως δεν ειναι απιθανο για αρχες του 2012. Καθε ετος ενα νεο ετος. Οσο για το 1/10 ειπε πως δεν θα γινει σε καμια περιπτωση τουλαχιστων για την ΕΛ. ΑΣ. Τωρα μαγκες υπομονη και παλι υπομονη.
κωστα το σεναριο αυτο μου το ειπαν και σε εμενα αλλα κανείς δεν ξέρει ακομα, αυτό στο λέω με σιγουριά .όσο για το 1 προς 10 δεν στα είπε καλά ο φίλος σου γιατί ήδη το έχει πει και παπουτσής ..(για το 2011)
Το ειπε ο παπουτσης και το ακουσα και εγω αλλα αυτο που μου ειπε αυτος ειναι πως δεν μπορει να γινει αυτο... Θα εχει σοβαρο προβλημα η αστυνομια αν γινει αυτο. Αυτο μου ειπε... Σκεψου οτι δεν θα βγαινουν οι υπηρεσιες... Θα υπαρχουν αφυλακτοι στοχοι και τετοια...
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από YPOPSIFIOS EPI 5ETIA »

δημητρης25 έγραψε:Σιμεων θα ακουσεις πολλους εγκυρους. Θα σου πω ενα μερικα απλα πραγματακια που καταλαβα απο αυτα που ελεγε κ μετα πες μου εαν ειναι εγκυρος η οχι. Ειπε οτι καθε φορα εκανε τα χαρτια του, φετος ειναι η τελευταια φορα που μπορει να τα κανει κ εχει αγχος με τα 3000+ μορια του, ηξερε ονοματα απο περσυ πληροφοριες απο μεσα γιατι Ασχολείται κτλ. Το απολυτηριο του ηταν απο τεε 18 κ κατι ψιλα + 1000 απο ειδικες δυναμεις κ δεα που ελεγε! Γιατι δεν μπηκε περσυ; Εβγαζε 2800 στην β. Τα συμπερασματα δικα σου

πρωτον πηγαινε σε οφθαλμιατρο, γιατι δεν ειπα οτι εδινα καθε χρονο δεν ειχα λογο αλλωστε.

δευτερον απο τα 22 μου ειμαι λοχιας πενταετους υποχρεωσης στις ειδικες δυναμεις, τωρα που τελειωσε το 5ατες καποια ατομα τα εδιωξαν χωρις να ανανεωσουν. Γιαυτο λοιπον φετος θα κανω τα χαρτι μου για ειδικους φρουρους, γιατι ειμαι 28 και ειναι η τελευταια μου φορα.

τριτον τοσα χρονια στο στρατο εκανα καποιες καλες γνωριμιες και οτι λεω εδω ειναι 100% εγκυρο.

τεταρτον τα μορια μου τα ξερω πολυ καλα γιατι τοσα χρονια εβγαζα διπλωματα πτυχια για ενναλακτικη λυση και μηπως μου χρειαστουν, γιαυτο και ξερω τις διαδικασιες απεξω και ανακατωτα.

To τελευταίο σχόλιο διαγράφτηκε Greek_Army

δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 146

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Πισω απο την οθονη ολοι βαρβατηλα ειναι. Εχω 120 μοναδες iq για να παιζει καποιος μαζι μου κ ειδικα παιδακια σαν κ εσενα γιατι εισαι παιδακι κ Η φαντασια σου οργιαζει, ζεις σε ενα φανταστικο κοσμο οπως το εχεις φτιαξει εσυ Κ οταν ξυπνησεις θα ειναι αργα. Φυγε με ψηλα το κεφαλι Η κατσε εδω να σε περνουν ολη στο δουλεμα. Απο δεα Στις ειδικες δυναμεις τωρα εγινες εποπ; Γιατι δεν υπολογισες Στα 3000+ μορια σου τα 100 της 5ετιας; Μου προκαλεις τοσα γελια, ειλικρινα σε λυπαμαι. Λεγε οτι θελεις για εμενα εισαι ενας μακης ακομα.

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ξεκολλάτε και οι 2 δεν θέλω να ξαναδώ ειρωνικό η υβριστικό περιεχόμενο
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από YPOPSIFIOS EPI 5ETIA »

δημητρης25 έγραψε:Πισω απο την οθονη ολοι βαρβατηλα ειναι. Εχω 120 μοναδες iq για να παιζει καποιος μαζι μου κ ειδικα παιδακια σαν κ εσενα γιατι εισαι παιδακι κ Η φαντασια σου οργιαζει, ζεις σε ενα φανταστικο κοσμο οπως το εχεις φτιαξει εσυ Κ οταν ξυπνησεις θα ειναι αργα. Φυγε με ψηλα το κεφαλι Η κατσε εδω να σε περνουν ολη στο δουλεμα. Απο δεα Στις ειδικες δυναμεις τωρα εγινες εποπ; Γιατι δεν υπολογισες Στα 3000+ μορια σου τα 100 της 5ετιας; Μου προκαλεις τοσα γελια, ειλικρινα σε λυπαμαι. Λεγε οτι θελεις για εμενα εισαι ενας μακης ακομα.

Ε. Π. Υ γινεσαι απο εφεδρος, παρουσιαστηκα κανονικοταρα εκανα την θητεια μου, ημουν δ. Ε. Α και 2 μηνες προτου απολυθω σαν εφεδρος εκανα αιτηση παραμονης (ε. Π. Ι) αν δεν ξερεις την διαδικασια επιμενω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Σας προειδοποίησα μια φορά στην δεύτερη καίγεστε και οι δύο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Kwstas έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
Kwstas έγραψε: Παιδια εβαλα εναν φυλο αξ της ΕΛ. ΑΣ. Να δει το θεμα της προκυριξης και μου ειπε σημερα πως δεν βλεπει για φετος προκυριξη για ειδικους φρουρους αλλα θα παρει καποια στιγμη. Βεβαια είπε πως δεν ειναι απιθανο για αρχες του 2012. Καθε ετος ενα νεο ετος. Οσο για το 1/10 ειπε πως δεν θα γινει σε καμια περιπτωση τουλαχιστων για την ΕΛ. ΑΣ. Τωρα μαγκες υπομονη και παλι υπομονη.
κωστα το σεναριο αυτο μου το ειπαν και σε εμενα αλλα κανείς δεν ξέρει ακομα, αυτό στο λέω με σιγουριά .όσο για το 1 προς 10 δεν στα είπε καλά ο φίλος σου γιατί ήδη το έχει πει και παπουτσής ..(για το 2011)
Το ειπε ο παπουτσης και το ακουσα και εγω αλλα αυτο που μου ειπε αυτος ειναι πως δεν μπορει να γινει αυτο... Θα εχει σοβαρο προβλημα η αστυνομια αν γινει αυτο. Αυτο μου ειπε... Σκεψου οτι δεν θα βγαινουν οι υπηρεσιες... Θα υπαρχουν αφυλακτοι στοχοι και τετοια...
Το ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα το θέμα είναι να το κατανοήσουν και στο υπουργείο επίσης υπάρχουν πολλές ελλείψεις και σε ανακριτικούς.. Δεν ξέρω αλλά αρχίζω να πιστεύω ότι θα βγει αρχές 2012.θα δούμε όμως.. Υπομονή..
nikoslok
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από nikoslok »

Αν θα εχουμε κρατος μεχρι του χρονου... Παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως . πραγματικά δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει .
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από alexissak »

Παιδια μην νομιζετε οτι νοιαζει κανεναν για τις ελλειψεις σε εμψυχο υλικο που υπαρχουν και θα υπαρξουν. Εδω δεν νοιαζοντε για το υλικο που ειναι απαραιτητο για να λειτουργησει εστω και θεωρητικα μια μαχημη υπηρεσια. Τα Τμηματα δεν εχουν αμαξια, δεν εχουν FAX, δεν εχουν χαρτι Α4, δεν εχουν φωτοτυπικα μηχανηματα. Εχουν μεινει απληρωτα τα εκτος εδρας διετιας κ περα. Μπορει να κοπει το πενθημερο κ νυχτερινο. Μιλαμε για τραγικες καταστασεις. Οταν με το καλο λυθουν αυτα τα ''μικροπροβληματα'' τοτε θα μπορεσουμε να μιλησουμεγια νεες προσληψεις. Πιστευω ουτε καν το εχουν Κατα νου. Οσο για τους αστ/κες μεσω Πανελληνιων αναγκαστικα θα παρει εστω και λιγους γιατι στην εναρξη της σχολικης χρονιας υπαρχει παντα συμφωνια με το υπουργειο Παιδειας ωστε Να συμπερηληφθει κ η σχολη στις Πανελληνιες. Απλα τα Πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο κ δεν νοιαζει ΚΑΝΕΝΑΝ για τις ελλειψεις που υπαρχουν ουτε για την δεινη οικονομικη κατασταση του καθε κακομοιρου αστυνομικου που τους φυλαει...
Kwstas

Δημοσίευση από Kwstas »

YPOPSIFIOS EPI 5ETIA έγραψε:
δημητρης25 έγραψε:Σιμεων θα ακουσεις πολλους εγκυρους. Θα σου πω ενα μερικα απλα πραγματακια που καταλαβα απο αυτα που ελεγε κ μετα πες μου εαν ειναι εγκυρος η οχι. Ειπε οτι καθε φορα εκανε τα χαρτια του, φετος ειναι η τελευταια φορα που μπορει να τα κανει κ εχει αγχος με τα 3000+ μορια του, ηξερε ονοματα απο περσυ πληροφοριες απο μεσα γιατι Ασχολείται κτλ. Το απολυτηριο του ηταν απο τεε 18 κ κατι ψιλα + 1000 απο ειδικες δυναμεις κ δεα που ελεγε! Γιατι δεν μπηκε περσυ; Εβγαζε 2800 στην β. Τα συμπερασματα δικα σου

πρωτον πηγαινε σε οφθαλμιατρο, γιατι δεν ειπα οτι εδινα καθε χρονο δεν ειχα λογο αλλωστε.

δευτερον απο τα 22 μου ειμαι λοχιας πενταετους υποχρεωσης στις ειδικες δυναμεις, τωρα που τελειωσε το 5ατες καποια ατομα τα εδιωξαν χωρις να ανανεωσουν. Γιαυτο λοιπον φετος θα κανω τα χαρτι μου για ειδικους φρουρους, γιατι ειμαι 28 και ειναι η τελευταια μου φορα.

τριτον τοσα χρονια στο στρατο εκανα καποιες καλες γνωριμιες και οτι λεω εδω ειναι 100% εγκυρο.

τεταρτον τα μορια μου τα ξερω πολυ καλα γιατι τοσα χρονια εβγαζα διπλωματα πτυχια για ενναλακτικη λυση και μηπως μου χρειαστουν, γιαυτο και ξερω τις διαδικασιες απεξω και ανακατωτα.

To τελευταίο σχόλιο διαγράφτηκε Greek_Army<

Ypopsifie δεν κολανε αυτα που λες... Ποια χρονολογια εγινες επυ γιατι αμα τωρα εισαι 28 και πριν 6 χρονια εισουν 22 που εγινες επυ να σε ενημερωσω οτι πρην 6 χρονια δεν περνανε επυ αλλα εποπ... Μεγαλη διαφορα... Και να πουμε και το αλλο για να σε διωξανε απο επυ φανταζομαι τι μπορει να εκανες... Οπως λες αλλα σε καμια περιπτωση δεν ησουν επυ... Οποτε μην λες οτι νανε ειδικα σε forum για στρατο και αστυνομια που οσοι γραφουν καποια ιδεα εχουν... Ας με διορθωσει καποιος σε αυτα που γραφω... Γιατι εδω εχουμε την αγωνια μας και υπαρχουν και τυποι που γραφουν για να μας κανουν πλακα λες και ασχολουμαστε με αυτους. Εγω βγαζω 2760 μορια και ανχωνομαι αν θα μπω τι θα γινει αν θα βγει η μαμιμενη η προκυριξη, αν θα περασουμε τις λοιπες εξετασεις μετα τους πινακες και δεν μπορω να μπαινουν ατομα και να γεμιζουν το post με οτι τους κατεβει στο κεφαλι...Sorry για το κακο υφος αλλα παρακολουθω καιρο αυτα που λεει ο ψευτης επυ... Και παλυ συγνωμη...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Kwstas έγραψε:
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA έγραψε:

To τελευταίο σχόλιο διαγράφτηκεGreek_Army

Ypopsifie δεν κολανε αυτα που λες... Ποια χρονολογια εγινες επυ γιατι αμα τωρα εισαι 28 και πριν 6 χρονια εισουν 22 που εγινες επυ να σε ενημερωσω οτι πρην 6 χρονια δεν περνανε επυ αλλα εποπ... Μεγαλη διαφορα... Και να πουμε και το αλλο για να σε διωξανε απο επυ φανταζομαι τι μπορει να εκανες... Οπως λες αλλα σε καμια περιπτωση δεν ησουν επυ... Οποτε μην λες οτι νανε ειδικα σε forum για στρατο και αστυνομια που οσοι γραφουν καποια ιδεα εχουν... Ας με διορθωσει καποιος σε αυτα που γραφω... Γιατι εδω εχουμε την αγωνια μας και υπαρχουν και τυποι που γραφουν για να μας κανουν πλακα λες και ασχολουμαστε με αυτους. Εγω βγαζω 2760 μορια και ανχωνομαι αν θα μπω τι θα γινει αν θα βγει η μαμιμενη η προκυριξη, αν θα περασουμε τις λοιπες εξετασεις μετα τους πινακες και δεν μπορω να μπαινουν ατομα και να γεμιζουν το post με οτι τους κατεβει στο κεφαλι...Sorry για το κακο υφος αλλα παρακολουθω καιρο αυτα που λεει ο ψευτης επυ... Και παλυ συγνωμη...

Μια χαρά τα λες απλά είχες την όρεξη και απάντησες δεν θα κάτσω τώρα να αναλύω τους θεσμούς του στρατού Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

SREK έγραψε:Παιδια μην νομιζετε οτι νοιαζει κανεναν για τις ελλειψεις σε εμψυχο υλικο που υπαρχουν και θα υπαρξουν. Εδω δεν νοιαζοντε για το υλικο που ειναι απαραιτητο για να λειτουργησει εστω και θεωρητικα μια μαχημη υπηρεσια. Τα Τμηματα δεν εχουν αμαξια, δεν εχουν FAX, δεν εχουν χαρτι Α4, δεν εχουν φωτοτυπικα μηχανηματα. Εχουν μεινει απληρωτα τα εκτος εδρας διετιας κ περα. Μπορει να κοπει το πενθημερο κ νυχτερινο. Μιλαμε για τραγικες καταστασεις. Οταν με το καλο λυθουν αυτα τα ''μικροπροβληματα'' τοτε θα μπορεσουμε να μιλησουμεγια νεες προσληψεις. Πιστευω ουτε καν το εχουν Κατα νου. Οσο για τους αστ/κες μεσω Πανελληνιων αναγκαστικα θα παρει εστω και λιγους γιατι στην εναρξη της σχολικης χρονιας υπαρχει παντα συμφωνια με το υπουργειο Παιδειας ωστε Να συμπερηληφθει κ η σχολη στις Πανελληνιες. Απλα τα Πραγματα πανε απο το κακο στο χειροτερο κ δεν νοιαζει ΚΑΝΕΝΑΝ για τις ελλειψεις που υπαρχουν ουτε για την δεινη οικονομικη κατασταση του καθε κακομοιρου αστυνομικου που τους φυλαει...

Δυστυχώς φίλε μου έχεις δίκιο .. Να δούμε ως που θα πάει τελικά αυτή η κατάσταση.
το νου σου...
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Υποψηφιε go home... Εισαι μεγαλη παπαντζα φιλε!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το μέλος Υποψήφιος ΕΠΥ 5 Ετία Απενεργοποιήθηκε οπότε κακώς συνεχίζουμε να ασχολούμαστε μαζί του.

Σαφώς και αυτά που μας έγραφε περί Στρατού κλπ ήταν αποκυήματα της φαντασίας του και Εννοείται πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Άς επανέρθουμε στο θέμα μας παρακαλώ που είναι το ενδεχόμενο προκήρυξης στο άμεσο ή έμμεσο μέλλον!

Ευχαριστώ!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες