Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Καλα υπαεχουν ακομη ατομα που πιστευουν της εφημεριδες; Α ρε κατακαημενα! Που να ξερουν ρε αυτοι πωσους θα παρουν κ αν θα παρουν! Μην ακουτε. Εγω σας λεω οτι θα παρει πανω απο 500 κ να με θυμηθητε! Συμπερασμα απο διασταυρωση αποψεων πολλων αστυνομικων που με περιτριγυριζουν. Γι αυτο μην προτρεχετε κ υπομονη. Καλο βραδυ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
αγγελος έγραψε:Καλα υπαεχουν ακομη ατομα που πιστευουν της εφημεριδες; Α ρε κατακαημενα! Που να ξερουν ρε αυτοι πωσους θα παρουν κ αν θα παρουν! Μην ακουτε. Εγω σας λεω οτι θα παρει πανω απο 500 κ να με θυμηθητε! Συμπερασμα απο διασταυρωση αποψεων πολλων αστυνομικων που με περιτριγυριζουν. Γι αυτο μην προτρεχετε κ υπομονη. Καλο βραδυ
Eσύ που πιστεύεις αστυνομικούς δεν είσαι καημένος νομίζεις ε;

Χαχαχααχαχα ο τυπος ειναι απιστευτος! Εσυ δλδ νομιζεις θα παρουνε πανω απο 500; Αχαχαχαχαχαχχχα!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Και ο μακης περισυ ελεγε οτι η βαση ειναι 2450 και τον βριζαμε ε; Χαχαχαχ δικιο ειχε
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Πες το ψεματα! Μακη γυρνα πισω. Ο λαος σου σε ζηταει!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Παιδια γιατι εμενα μου εχει κατσει στο μυαλο οτι ουτε 500 δε θα παρει; Μακαρι να βγω λαθος γιατι τα μορια τα εχω (εκτος αν ανεβει πανω απο 130 μορια η βαση) ... Αλλα δε ξερω. Η κατασταση της χωρας παει απο το κακο στο χειροτερο. Μονο η ανοδος της εγκληματικοτητας μας σωζει, οσο λαθος και αν ακουγεται.
Σου χει κατσει ετσι στο μυαλο γιατι θες πολυ να βγει η προκηρυξη
εγκληματικοτητα; Ποσο να ανεβει δηλαδη; Σομαλια γιναμε
εγκληματικοτητα; Ποσο να ανεβει δηλαδη; Σομαλια γιναμε
Πλακα μας κανεις ποσο να ανεβει κι αλλο δηλαδη; Πρεπει να γινει χαος για να μπουμε;
-
- Στρατηγός
Αυτά είναι ο άλλος εύχεται να γίνουμε αφρική για να μπει στην αστυνομία 

Χαχαχα. Γκρεεκ ακου το αλλο που μου ειπαν σημερα... Οτι θα παρουν λιγοτερους αστυφυλακες απο ειδικους γιατι κοστιζουν λιγοτερο, ειναι πιο μαχιμοι (αφου εχου παει στρατο ειδικες δυναμεις δοκιμοι) και ειναι πιο γρηγορα εξω απο τις σχολες. Μου ειπαν και νουμερο αλλα δεν το γραφω γιατι θα. Περασετε εμενα για νουμερο
-
- Στρατηγός
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Χαχαχα. Γκρεεκ ακου το αλλο που μου ειπαν σημερα... Οτι θα παρουν λιγοτερους αστυφυλακες απο ειδικους γιατι κοστιζουν λιγοτερο, ειναι πιο μαχιμοι (αφου εχου παει στρατο ειδικες δυναμεις δοκιμοι) και ειναι πιο γρηγορα εξω απο τις σχολες. Μου ειπαν και νουμερο αλλα δεν το γραφω γιατι θα. Περασετε εμενα για νουμερο
Οι ειδικοί φρουροί δεν γνωρίζω αν έχουνε χαμηλότερο κόστος αλλά σίγουρα βγαίνουνε στον δρόμο ποιο γρήγορα από τους αστυφύλακες αλλά επειδή προτεραιότητα έχουνε πάντα οι παραγωγικές σχολές το θεωρώ πολύ δύσκολο
Αυτή είναι η γνώμη μου μην πέσετε και με φάτε

Χαχαχαχα αρε Σιμεων εχεις πλακα ρε φιλε (και δεν το λεω ειρονικα, αναφερομαι για εκει που λες οτι δεν λες νουμερο για να μην πουμε εσενα νουμερο!) Οι φρουροι οντως εχουν αρκετα χαμηλοτερο κοστος αλλα δεν στεκει να παρει περισσοτερους απ'οτι αστυφυλακες. Ειναι αδυνατο κατι τετοιο! Γρηγορη εγω στο ξαναειπα θα βγει και θα ειμαστε μεσα, μη τρελενεσαι φιλε! Καταλαβες πιστευω ποιος ειμαι ε?
Ναι φιλε μου καταλαβα ποιος εισαι! Αφου ξερεις οτι εχω τρελαθει!
Επειδη ο καθενας λεει οτι του καπνισει εδω μεσα. Αμα δεν εχετε αποδειξεις για αυτο που καλητερα να μην το λετε και αν ρωτατε!
Εγω εχω και αποδειξεις για να σας σιγουρεψω!
Δειτε εδω http://kesyp.flo.sch.gr/www/images/stories/ergasia2010a.pdf Τα συμπερασματα δικα σας :)
Εγω εχω και αποδειξεις για να σας σιγουρεψω!
Δειτε εδω http://kesyp.flo.sch.gr/www/images/stories/ergasia2010a.pdf Τα συμπερασματα δικα σας :)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες