Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
alexUnder
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από alexUnder »

Παιδια καλη δυναμη ευχομαι οσοι το γουσταρεται πραγματικα να μπητε και εσεις στο σωμα της ελληνικης αστυνομιας εγω μπηκα με την τελευταια σειρα ειδικων φρουρων, μην τα παρατατε μαζεψτε μορια απο οπου μπορειτε ειμαι σιγουρος θα ξαναβγει προκυρηξη μεσα στο καλοκαιρι!
GEORGE #7#

Δημοσίευση από GEORGE #7# »

Παιδες καλησπερα! Δεν γνωριζα για το φορουμ Ειμαι νεος εδω. Κ επειδη εριξα μια ματια σε οσα εχετε πει, Θα ηθελα μιας κ ειμαι στο σωμα εδω κ 7 χρονια θελω Να σας πω κατι για το οποιο ειναι κ το μονο βεβαιο... Δεν θα βγει η προκυρηξη για ε. Φ Ακομα, Γτ περιμενουν να δουνε ποσα ατομα θα εγκριθουν για τις παραγωγικες σχολες 2011-2012 κ μετα για τα υπολοιπα... Ολα τ αλλα Ειναι ρευστα... Κανεις δεν ξερει! Ουτε οι εφημεριδες, ουτε ο φιλος κολλητος που μπηκε περυσι, ουτε ο μαναβης της γειτονιας, Ουτε κανεις... Γι αυτο το μονο που σας συνιστω ειναι υπομονη κ επιμονη σε αυτο που αγαπατε τοσο πολυ...

Ε. Α ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 117

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Αν δεν βγει φετος, πιστευω οτι αρχες του 12 θα βγει σιγουρα... Αντε να δουμε τι γινει... Σχεδόν έφυγε η μισή χρονιά.
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

GEORGE #7# έγραψε:Παιδες καλησπερα! Δεν γνωριζα για το φορουμ Ειμαι νεος εδω. Κ επειδη εριξα μια ματια σε οσα εχετε πει, Θα ηθελα μιας κ ειμαι στο σωμα εδω κ 7 χρονια θελω Να σας πω κατι για το οποιο ειναι κ το μονο βεβαιο... Δεν θα βγει η προκυρηξη για ε. Φ Ακομα, Γτ περιμενουν να δουνε ποσα ατομα θα εγκριθουν για τις παραγωγικες σχολες 2011-2012 κ μετα για τα υπολοιπα... Ολα τ αλλα Ειναι ρευστα... Κανεις δεν ξερει! Ουτε οι εφημεριδες, ουτε ο φιλος κολλητος που μπηκε περυσι, ουτε ο μαναβης της γειτονιας, Ουτε κανεις... Γι αυτο το μονο που σας συνιστω ειναι υπομονη κ επιμονη σε αυτο που αγαπατε τοσο πολυ...

Ε. Α ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

να και ενας σωστος
Λακεδαιμόνιος

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Ρε συ Γιωργο οταν λες ακομα δηλαδη για ποσο εννοεις; Για φετος οτι δεν θα βγουν καθολου; Ουτε Σεπτεμβρη οπως περυσι; Τiς εκοψα αν μου πεις ναι... :(
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κανεις δεν ξερει φιλε, μην σε πιανει πανικος, θα δουμε μετα το καλοκαιρι τι θα γινει...
Γρηγορης

Δημοσίευση από Γρηγορης »

Ρε παιδια ελεος. Ο ανθρωπος απλα εγραψε οτι για να γινουν οι διαδικασιες για φρουρους πρωτα πρεπει να ξεκαθαρισει η κατασταση με τους αστυφυλακες, πραγμα απολυτα λογικο. Και προσωπικα πιστευω οτι Θα βγει τελος αυγουστου και ισως παραπανω θεσεις και απο οσες ολοι μας μα και ιδιος πιστευω (500) διοτι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα εκλογων απο Οκτωμβρη. Ισως και γιαυτο και για τους πυροσβεστες λενε για τοσες θεσεις. Δε θελω αντιπαραθεση με κανεναν, εγραψα την αποψη μου οπως ολοι εδω μεσα και αυτο ειναι ολο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγω Γρηγορη δεν πιστευω ναχουμε εκλογες... Πολλα ακουμε, διαβαζουμε... Τωρα τι θα γινει 1ας θεος ξερει...
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από basilis.lok »

Τις αλλες χρονιες που εβγαινε τον μαιο ι και τον μαρτιο δλδ ηξεραν για τις θεσεις των αστιφυλακων?
GEORGE #7#

Καλησπερα παιδια! Θα απαντησω σε ολους κ ελπιζω να σας καλυψω οσο μπορω... Το αρμοδιο υπουργειο της αστυνομιας παντα ζηταγε εναν αριθμο για τις σχολες αναλογα παντα κ με τις αναγκες! Τα πραγματα εχουν δυσκολεψει, οχι οτι εχουνε αλλαξει... Αλλα οταν το υπουργειο ζηταει ενα μεγαλο αριθμο ατομων κ λογω οικονομικων δεν μπορει να ανταπεξελθει, ειναι λογικο τα παντα να παρακωλυονται! Η προκυρηξη θα βγει, απλα πρωτα πρεπει να ξεκαθαρισει το τοπιο με τα παιδια των πανελληνιων κ μετα ολα τα υπολοιπα! Κ περυσι τα ιδια εγιναν... Απλα καθε χρονο ειναι κ χειροτερα με την εννοια οτι η ελλαδα περναει κ μια κριση σε ολους τους τομεις, οχι μονο στα σωματα ασφαλειας! Καντε υπομονη... Μολις βγει η προκυρηξη των παραγωγικων σχολων, πανω- κατω θα υποψιαστειτε κ τι αριθμο θα Ζητησουν για ε. Φ! Μπορει να μην ειναι αμεση η εκδοση της αλλα κανεις δεν ξερει...

GEORGE #7#

Μακαρι παιδες να σας πανε ολα δεξια... Μην απογοητευεστε! Καλο κουραγιο... Κ σας το λεω γτ προσωπικα το παλεψα πολυ να μπω στην αστυνομια!3 φορες εδωσα πανελληνιες μεχρι που τα καταφερα... Πεισμα παιδες πεισμα! Δωστε τα ολα αν κατι σας αρεσει κ το θελετε πραγματικα! Απλα υπομονη μεχρι να ερθει στο φως η προκυρηξη που τοσο κοσμο βασανιζει...
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Να υποθεσω εμας μας συμφερει να παρει λιγα ατομα αστυφυλακων ωστε να ανοιξουν περισσοτερες θεσεις για φρουρους?GEORGE σε ευχαριστουμε για την πληροφοριση και το κουραγιο που δινεις!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εχει δικιο σε οσα γραφει. Απλα Γιωργο μας εχει φαει το αγχος μαυτα που περναμε... Σωτο 500 να υπολογιζεις δεν θα παρει περισσοτερους μακαρι αλλα δεν...
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Σωτηρης »

... Καλα ναι δεν το συζητω και εγω για τοσους το κοβω...500 και παλι ζητω θα πρεπει να πουμε!
Άβαταρ μέλους
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ »

Ρε παιδεια πεεριμενετε να ωγει πρωτα
μην κανετε υποθεσεις γιατι μην ξεχνατε πως αυτα τα βλεπουν τοσα παιδια που αγωνιουν να μπουν ελας
οσο ειναι θα βγει

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες