Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
Οτι ναναι σου ειπαν δεν ξερουν που τους παν τα 5. Επρεπε να πας δικηγορο φιλε μου, μπορεις να παρεις μερος εχει γινει δικαστηριο για το θεμα αυτο... Τεσπα για εμενα εκανες λαθος κινήσεις...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Οτι ναναι σου ειπαν δεν ξερουν που τους παν τα 5. Επρεπε να πας δικηγορο φιλε μου, μπορεις να παρεις μερος εχει γινει δικαστηριο για το θεμα αυτο... Τεσπα για εμενα εκανες λαθος κινήσεις...
Δεν θέλω να το σκέφτομαι καν, ότι έκανα μ@λ που δεν δήλωσα τότε, αλλά και τις επόμενες φορές που ξαναβγήκαν προκηρύξεις. Με έπεισε τόσο πολύ με τις τοποθετήσεις, τη σοβαρότητα αλλά και την βεβαιότητα του, που δεν μου άφησε περιθώρια, να έχω έστω και την παραμικρή αμφιβολία. Θέλω να πιστεύω και εύχομαι να μην ορθά αυτά που λες. Σ' ευχαριστώ πάντως για την απάντησή σου αν και με έχεις αναστατώσει πάρα πολύ, είναι αλήθεια. Τώρα που έχω μονιμοποιηθεί (ως ΕΠ. ΟΠ.) μπορώ να δηλώσω;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αν έχεις αρκετά μόρια και αν σε πιάνει η ηλικία ψάξε το θέμα και θα με θυμηθείς.
Αρε Μιτσο απο τα καλυτερα παιδια εισαι... Παντα προθυμος να ενημερωσεις οταν ξερεις!
TΑ δικαιολογιτηκα κατατηθοντε στο Α. Τ του τοπου κατοικιας σου. Αυτοι τα υποβαλλουν ιεραρχικα μεχρι το Αρχηγειο για τονελεγχο ως προς Το δικαιωμα συμμετοχης (πχ δεν αν εχεις παει στρατο ή δεν εχεις τελειωσει λυκειο) και κοβουν αυτους που δεν τηρουν τις προυποθεσεις. ΜΕΤΑ διαβιβαζοντε στον ΑΣΕΠ για να βγαλει τα μορια. Μην ξεχνάτε οτι η προκυρηξη γιντεται ΥΠΟ την εποπτια του ΑΣΕΠ και ΟΧΙ απο τον ΑΣΕΠ. Αν ηταν ετσι θα κατεθετες τα δικαιολογιτηκα στο ΚΕΠ.
Οπως προανεφερα το ΑΕΑ απλα ελέγχει ως προς την νομιμοτητα και τις προυποθέσεις τα δικαιολογιτηκα. Τι σχεση εχει η αξιοκρατεία; Δεν βγαζει τα μορια - αποτελεματα το ΑΕΑ αλλα ο ΑΣΕΠ. ΞΕΧΑΣΤΕ το βυσμα σε αυτον το θεσμό. Καταλεβαινω οτι βρισκομαστε στην Ελλαδα και ειναι δυσκολο να πιστεψετε οτι δεν μπαινει βυσμα αλλα ΕΥΤΥΧΩΣ τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα και μακαρι να ηταν σε ολες τις προκηρυξεις του δημοσιου ετσι.miketrip έγραψε:Τελικά ποιός ελέγχει τα δικαιολογιτικά; Ο ΑΣΕΠ ή το αρχηγείο. Ποιά είναι η διαδικασία; Γιατί αν ελέγχει το αρχηγείο ισως να μην είναι και τόσο αξιοκρατικός ο θεσμός...SREK έγραψε: Μπορούσες να επιμείνεις να τα καταθέσειςκαι θά έβλεπες αν σε κόβανε οι αρμόδιοι απο το Αρχηγείο που σιγουραγνωρίζουν. Ασε που θα είχες και επίσημη απαντηση βάσει του μέρους της προκηρυξης οπου προβλέπετε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αρε Σωτο, σευχαριστώ ρε φίλε μου, αντε και γρήγορα συνάδελφοι![:) ]Σωτηρης έγραψε: Αρε Μιτσο απο τα καλυτερα παιδια εισαι... Παντα προθυμος να ενημερωσεις οταν ξερεις!
Τι γινετε ρε παιδια χρονια πολλα!
ποσες θεσεις θα βγουν;
ποσες θεσεις θα βγουν;
Καλυτερα φιλαρακι μη ρωτας το ποσες θεσεις θα βγουν αλλα αν θα βγουν καθολου θεσεις... Αν βγαλει εστο και 500 να ειμαστε ευτιχισμενοι. ΟΙ παραπανω θεσεις φυσικα και ειναι ευπροσδεκτες αλλα προσωπικη μου αποψη πολυ χλωμο... Πλεον αρχισα να φοβαμαι μη δε βγουν ουτε οι 500 που συζηταμε... Μακαρι να μη γινει κατι τετοιο...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σωστος... Αυτο πιστευω κι εγω... Αντε να δουμε ομως...
Γιατι; Υπάρχει περίπτωση να μην βγουν ούτε οι 500?
-
- Αντισυνταγματάρχης
Κοιτα τιποτα δεν ειναι σιγουρο... Περιμενουμε...
Αμα βγουν και 500 θα κανουμε παρτυ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μπα τιποτα ακομα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: D.Y.K και 11 επισκέπτες