Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
ΠΑΙΔΙΑ κανενα νεο για τους ειδικου φρουρούς; Παντού ακούγεται για μετά το καλοκαίρι ; Ξερει κανεις κατι?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
πες τα ρε σειρα γιατι Πολλοι νομιζουν οτι θα μπουν και θα κανουν βολτες και θα κοβουν κλησεις... Και πραγματικα πρεπει να γουσταρεις αυτο που κανεις η αστυνομια δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βλεπουμε σαν πολιτες... Αμα δεν μπεις δεν μπορεις να καταλαβειςTasosOPC έγραψε:Καλημέρα και από μένα παιδιά. Πλέον, στην Αθήνα δεν έχω βάλει ακόμα ίντερνετ και αδυνατώ να ενημερώνομαι συστηματικά για τις εξελίξεις, πάντως Βλέπω πως πολλά άτομα αγωνιούν περιμένοντας νέα προκύρηξη και φέτος. Μακάρι τα πράγματα να είναι ευοίωνα και να πάρει 1000 άτομα. Αυτο που χρειάζεται είναι υπομονή, και προπάντων να μην ενθουσιάζεστε με τις φήμες. Γιατίθα βγούν πολλές... Και εμείς στις υπηρεσίες ήδη ακούμε. Την Παρασκευή άκουσα πως το Μάιο μπαίνει νέα σειρά. Φυσικά δεν ισχύει. Τίποτα επίσημο και τελεσίδικο δεν υπάρχει. Να ξέρετε πως έχετε δρόμο ακόμα. Και τέλος να επισημάνω (εκ των έσω αυτή τη φορά) πως το επάγγελμα δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε καβατζωτικό. Πρέπει να το "αγαπάς". Δεν εννοώ να είσαι κα***μένος με αυτό. Αλλά να το θέλεις πραγματικά. Και να μη σε ωθήσει η ανεργία σε αυτή την επιλογή.

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
τιποτα ακομα.GIANNIS έγραψε: ΠΑΙΔΙΑ κανενα νεο για τους ειδικου φρουρούς; Παντού ακούγεται για μετά το καλοκαίρι ; Ξερει κανεις κατι;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 7
nikoslok έγραψε:πες τα ρε σειρα γιατι Πολλοι νομιζουν οτι θα μπουν και θα κανουν βολτες και θα κοβουν κλησεις... Και πραγματικα πρεπει να γουσταρεις αυτο που κανεις η αστυνομια δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βλεπουμε σαν πολιτες... Αμα δεν μπεις δεν μπορεις να καταλαβειςκαλη τυχη σε ολους οταν και αμα βγει Με το καλο!
είναι όπως το βλέπει κανείς. Άν το βλέπει χαλαρά το θέμα τότε θα είναι και χαλαρός στη δουλειά του.
γιατί και η αστυνομία μια δουλειά είναι, δέν το κάνουμε εθελοντικά.
δέν νομίζω να υπάρχει άτομο που να γκα... Νει με τις σκοπιές, τις κλίσεις και την τριβή με τον πολίτη.
εγώ το βλέπω καθαρά ως δουλειά η οποία έχει και τα καλά της αλλα παραμένει δουλειά.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
τα 2 τα πετυχες οσο για τις κλισεις ειδικα αμα εισαι σε τμημα των αθηνων δεν προλαβαινεις να κοψεις κλησεις... Αχχααχαχ αμα μπειτε θα τα δειτε...blademaster έγραψε:nikoslok έγραψε:πες τα ρε σειρα γιατι Πολλοι νομιζουν οτι θα μπουν και θα κανουν βολτες και θα κοβουν κλησεις... Και πραγματικα πρεπει να γουσταρεις αυτο που κανεις η αστυνομια δεν εχει καμια σχεση με αυτο που βλεπουμε σαν πολιτες... Αμα δεν μπεις δεν μπορεις να καταλαβειςκαλη τυχη σε ολους οταν και αμα βγει Με το καλο!
είναι όπως το βλέπει κανείς. Άν το βλέπει χαλαρά το θέμα τότε θα είναι και χαλαρός στη δουλειά του.
γιατί και η αστυνομία μια δουλειά είναι, δέν το κάνουμε εθελοντικά.
δέν νομίζω να υπάρχει άτομο που να γκα... Νει με τις σκοπιές, τις κλίσεις και την τριβή με τον πολίτη.
εγώ το βλέπω καθαρά ως δουλειά η οποία έχει και τα καλά της αλλα παραμένει δουλειά.
Παιδια γειαα.
ειχε ακουστει οτι θα εβγαινε προκυρηξη για τους ειδικους φρουρους και θα εκαναν προσληψεις μεσα στον απριλιο-μαιο. τωρα δηλαδη επρεπε να ειχαν βγει τα αποτελεσματα... ξερει κανεις που μπορω να μαθω ποιους πηρανε η ποτε επιτελους θα βγουν; πειτε μου σας παρακαλωωω. 

Για να καταλάβω, αυτες οι 165 θέσεις που έλεγε το Εθνος (βλ. Αρθρο http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=54926950) τον Φλεβάρη ειναι προκύρηξη ή όχι; Επειδή λέμε για μετά το καλοκαίρι αλλα εδώ λέει και για Μάιο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 117
Οτι ναναι εγραφε το εθνος οι 165 θεσεις ηταν για μεταθεση...
-
- Στρατηγός
agnostos έγραψε:Παιδια γειαα.ειχε ακουστει οτι θα εβγαινε προκυρηξη για τους ειδικους φρουρους και θα εκαναν προσληψεις μεσα στον απριλιο-μαιο. Τωρα δηλαδη επρεπε να ειχαν βγει τα αποτελεσματα... Ξερει κανεις που μπορω να μαθω ποιους πηρανε η ποτε επιτελους θα βγουν; Πειτε μου σας παρακαλωωω.
Tα αποτελέσματα θα βγούνε την κυριακή όταν ψήνεις το αρνί. Να περιμένεις τηλέφωνο από εμένα θα σκάσω από το σπίτι σου με κοκορέτσι!
Aν είχε βγει προκήρυξη θα γινότανε πανικός εδώ, αν βγει θα βγει από αύγουστο και μετά
Ρε παιδια κανουν προσληψεις για καθηγητες στην σχολη ε. Φ... Λετε να προετημαζουν το εδαφος και για μας;
-
- Στρατηγός
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Ρε παιδια κανουν προσληψεις για καθηγητες στην σχολη ε. Φ... Λετε να προετημαζουν το εδαφος και για μας;
Σε σχολές δοκιμων αστυφυλακων θες να πεις. Λογικό είναι αφου έτσι κι'αλλιώς αστυφύλακες θα πάρουνε φέτος από τις πανελλήνιες
Μπορει να εχεις δικιο. Στην εφημεριδα εγραφε για την σχολη ε. Φ κ συνοριοφυλακων κομοτηνης γι' αυτο το λεω
-
- Στρατηγός
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μπορει να εχεις δικιο. Στην εφημεριδα εγραφε για την σχολη ε. Φ κ συνοριοφυλακων κομοτηνης γι' αυτο το λεω
Σχολή Ειδικών Φρουρών δεν υπάρχει, οι ειδικοί φρουροί εκπαιδεύονται σε σχολές αστυφυλακων, τελοσπαντων από τις εφημερίδες δεν περίμενα κάτι καλύτερο.
χαχαχαχα. Οκ Σε ευχαριστω απλα ειχα ακουσει οτι αυτους που δεν πηραν στη προκυρηξη του ιανουαριου θα τους επερναν πριν το πασχα...Greek_Army έγραψε:agnostos έγραψε: Παιδια γειαα.ειχε ακουστει οτι θα εβγαινε προκυρηξη για τους ειδικους φρουρους και θα εκαναν προσληψεις μεσα στον απριλιο-μαιο. Τωρα δηλαδη επρεπε να ειχαν βγει τα αποτελεσματα... Ξερει κανεις που μπορω να μαθω ποιους πηρανε η ποτε επιτελους θα βγουν; Πειτε μου σας παρακαλωωω.
Tα αποτελέσματα θα βγούνε την κυριακή όταν ψήνεις το αρνί. Να περιμένεις τηλέφωνο από εμένα θα σκάσω από το σπίτι σου με κοκορέτσι!
Aν είχε βγει προκήρυξη θα γινότανε πανικός εδώ, αν βγει θα βγει από αύγουστο και μετά

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες