ΔΜΣ - Δείκτης Μάζας Σώματος για Σώματα Ασφαλείας
Εισαι αρκετα κιλα και δεν γυμναζεσαι σε γυμναστηριο πρεπει να δυναμωσεις τα ποδια συμπεριλαμβανομενων και των τεντονων των γονατων οι προβολες αυτο κανουν ξεκινα σκετες και μετα παρε και κανα βαρακι θα δεις μεγαλη διαφορα σε μερικες βδομαδες
http://fitnessinfo.gr/fitnessgeneralinfo/fitnesstraining/stretching/4/index.html (διατασεις για καθε μυ του ποδιου)
http://www.physio-aid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=57 και (προβολες)
http://fitnessinfo.gr/fitnessgeneralinfo/fitnesstraining/stretching/4/index.html (διατασεις για καθε μυ του ποδιου)
http://www.physio-aid.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=57 και (προβολες)
310 LELE το μόνο σίγουρο είναι όπως σου είπε και ο greg, Ότι θα σου κόψουν κάποιους πόντους [όπως το έκαναν πέρσι κατά κόρον στους πολύ ψηλούσ] και τότε θα έχεισ Πρόβλημα με τον Δ. Μ. Σ.
Με μια ενσταση δν μπορει ν τ διορθωση αν τ κοψουν ποντους κ ετσι κοπει απο ΔΜΣ?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 32
pantzos4 έγραψε:Με μια ενσταση δν μπορει ν τ διορθωση αν τ κοψουν ποντους κ ετσι κοπει απο ΔΜΣ;
Εννοείται πως όχι
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
το πρώτο είναι αρκετά καλό site.Μανώλησ έγραψε: Εισαι αρκετα κιλα και δεν γυμναζεσαι σε γυμναστηριο πρεπει να δυναμωσεις τα ποδια συμπεριλαμβανομενων και των τεντονων των γονατων οι προβολες αυτο κανουν ξεκινα σκετες και μετα παρε και κανα βαρακι θα δεις μεγαλη διαφορα σε μερικες βδομαδεσ
(διατασεις για καθε μυ του ποδιου)
&(προβολεσ)
Για δείκτη μάζας κόβουν για πλάκα λετε; Παλεύω να φτάσω αλλά θέλω λίγο ακόμα... Ε;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Τι ύψος έχεις και πόσα κιλά είσαι; Είναι λίγο τυπικοί σαυτο το θεμα..
το νου σου...
Είμαι 1,76 και 89 κιλά τώρα... Είμαι σε διατροφή όμωσ... Κάθε εβδομάδα πέφτω 1-1,5 κιλό... Ήμουν λίγο παραπάνω... Προλαβαίνω λέτε;2180 μόρια Α΄
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Πρέπει να φτάσεις τουλάχιστον 83. αφού είσαι σε πρόγραμμα θα τα καταφέρεις καλό κουράγιο.
το νου σου...
Στο Α. Τ Καλλιθέας με έβγαλαν 1,76, παίζει εκεί αν περάσω να με μετρήσουν λιγότερο;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
- Επικοινωνία:
Παιδια υπομονη θελει... Εγω εχασα 15 κιλα σε ενα μηνα... Ειμαι 1.78 και τωρα 80 κιλα... Απο 95 τοτε που βγηκε η προκηρυξη. Αν θες ολα τα κατεφερνεισ...
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Αμα εχεις πειθαρχεια και θεληση γιατι δεν ξεκινας μια διατροφη με κομενους εντελως τους υδατανθρακες μαζι με δυο ωρες τρεξιμο τη μερα να δεις απολεσματα σε μια βδομαδα μολις
Πάω για τρέξιμο κάθε μέρα. Έχω χάσει είναι η αλήθεια αλλά θέλω ενα 5κιλο ακόμα... Εκεί φοβάμαι λίγο. Το βράδυ την βγάζω με σαλάτες. Τι να πω, ελπίζω να προλάβουμε.
Αααχα ωστε εδω πηγαν τα ποστ μου... Εχει μειωθει ο πονος στα γονατα... Οχι τελειως ομωσ... Δυστηχως ακομα ποναω και δεν μπορω να δωσω το 100% στο τρεξιμο αλλα το παλευω! Τωρα οσον αφορα το υψος δεν θα το ρισκαρω να με χαντακοσουν...
Παιζει απο αυτο που σε μετραν στο τμημα ν σε βγαλουν αλλο υψος εκει. Εγω ειμαι 1.78. Με εβγαλαν 1.75 παιζει ν με βγαλουν αλλο παλι Πριν τ αθλητικα?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες