Αλλαγή σωματικής ικανότητας (επανεξέταση)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η απάντηση βρίσκεται εδώ
Nikos_207
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nikos_207 »

Καλησπέρα Και Από Μένα. Είχα Καταταγεί Στο Στρατό Ξηράς Το 2008 και στην Αρχή Ήμουν Ικανός Ι1. Μετά Από Κάποιες Μέρες Παρουσιάστηκε Ένα Πρόβλημα Το Οποίο Μάλλον Το Είχα Απλα δεν το Είχα Καταλάβει. Με Έβγαλαν Ι4 Παθολογικό Και Απολύθηκα Με Αυτό. Αυτό Το Καιρό Ήθελα Να Βγάλω Διπλωμα για Ταξί Και δεν μου Δίνουν Λόγω Του Ι4. Το Πρόβλημα Στη Μέση Μου Υπάρχει Ακομα Αλλά Δεν Επιδεινώθηκε. Υπάρχει Περίπτωση Να Αλλάξω Το Ι4 σε Ι1 για το Δίπλωμα?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μπορείς με αίτηση στο αρμόδιο στρατολογικό γραφείο να ζητήσεις επανεξέταση της σωματικής ικανότητας. Μέτα από 15 μέρες περίπου θα κληθείς με έγγραφο από το Σ. Γ. Να παρουσιαστείς σε Υγειονομική Επιτροπή τού όπλου που έχεις υπηρετήσει για εξέταση. Η επιτροπή συντάσσει γνωμοδότηση και την στέλνει στο Σ. Γ. Εντός 15 ημερών. Φυσικά σου ανακοινώνεται επί τόπου εάν γίνεται δεκτό το αίτημα σου. Καλό είναι να έχεις πάρει και μια βεβαίωση από ιδιώτη γιατρό ότι δεν έχεις πλέον κανένα πρόβλημα υγείας και την επισυνάψεις στην αίτηση σου. Μετά από λίγες ημέρες από την επανεξέταση σου, ζήτησε από το Νοσοκομείο που έγινε η επανεξέταση αντίγραφο της γνωμάτευσης της Επιτροπής. Το αποτέλεσμα της εξέτασης και η σχετική γνωμάτευση καταχωρούνται στην ιδιωτική σου μερίδα στο Σ. Γ. Μετά την καταχώρηση μπορείς να ζητήσεις πιστοποιητικό τύπου Α' (πλήρες) στο οποίο θα αναγράφονται πλέον όλες οι μεταβολές σου.

γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γεια σας θα ηθελα να σας ρωτησο μηπως γνωριζετε αμα γινετε απο Ι3 να το αλλαξω σε Ι1 ημουν εποπ και ηθελα να φυγω και επρεπε να το κανω αναγκαστικα Ι3 απλα τωρα θελω να μαθω αν γινετε να αλλαξει ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γίνεται
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποια ειναι η διαδικασια;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μου είναι αρκετά βαρετό να γράφω πράγματα που υπάρχουν 4 μηνύματα ποιο πάνω
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Απλα επειδη πηγα ρωτησα στη στρατολογια σημερα μου ειπαν οτι οι εποπ που φευγουν με Ι3 δεν μπορουν να το αλλαξουν για το υπολοιπο της ζωης τους και δεν εχουν δικαιωμα σε προκυρηξεις σωματων ασφαλειας...
ισχθει αυτο η να το παω νομικα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Διάβασε στην δεύτερη σελίδα το πρώτο μήνυμα

Παραίτηση και συμμετοχή σε νέα προκήρυξη

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Καλημέρα. Έχω απολυθεί χρόνια τώρα με Ι4 ψυχολογικό (το επιδίωξα) αλλά τώρα θέλω να το κάνω Ι1 για να έχω την επιλογή των σωμάτων ασφαλείας και ζήτησα επανεξέταση.1ον Μου λένε μέχρι 10/11 να κλείσω ραντεβού. Μπορώ να τους πω ό, τι μέρα θέλω ή είναι συγκεκριμένες μέρες; Και 2ον Υπάρχει ελπίδα να γίνει το Ι4, Ι1 ή τσάμπα θα πάω δεδομένου ότι μένω σε άλλη πόλη;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

1. Σου δίνουν την δυνατότητα να επιλέξεις μια συγκεκριμένη μέχρι τις 10/11
2. Αυτό το θέμα θα πρέπει να το ρωτήσεις αν και μου φαίνεται απίθανο να το αλλάξεις με μια απλή επανεξέταση, δεν γίνεται να έκανες άοπλη θητεία και ξαφνικά τώρα να γίνεις ένοπλος χωρίς εκπαίδευση χωρίς βολές κλπ
Άβαταρ μέλους
spapas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από spapas »

Καλημέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται τωρα που εχω απολυθεί εδω και 7 χρονια να αλλαξω το ι4 σε ι1. Παρουσιαστηκα στο μεγαλο πευκο το 2006 και σε μια συναντηση με τον ψυχιατρο αποφασισε οτι πρεπει να πάρω ι4, διοτι ημουν λιγο αποτομος μαζι του.

Υπηρέτησα άοπλος και μετατεθηκα απο τις ειδικες δυνάμεις στις διαβιβάσεις μετα απο 21 μέρες. Αν γίνεται να αλλάξει πώς θα γίνει αυτο; Αν αλλάξει εγω δεν ξέρω απο όπλα μόνο θαλαμοφυλακας έκανα, πως θα μπορέσω να μάθω το όπλο σε περίπτωση που χρειαστεί να υπηρετήσω;

Ευχαριστώ και.

ξέρω οτι έχουν υποθεί πολλα για την σωματική ικανότητα εδω αλλα δεν βρήκα ακριβώς την περίπτωσή μου, για αυτο και γράφω.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δηλαδή τα δύο από πάνω μηνύματα μιλάνε για άλλη περίπτωση;
Άβαταρ μέλους
spapas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από spapas »

Καλησπέρα, Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Έχετε δίκιο τα παραπάνω μυνήματα μοιάζουν πολύ με την περίπτωση μου. Θα ήθελα επέισης να ξέρω που θα απευθυνθώ ακριβώς για την επανεξέτασημένω Αθήνα και (αυτο ειναι και το συμαντικό της υπόθεσης) αν δεν γίνεται να αλλάξει με μία απλή επανεξέταση τι θα χρειαστεί να γίνει για να αλλάξει;

Tο πρόβλημα φυσικά είναι το οτι έκανα μια άοπλη θητεία και ζητάω επανεξέταση για να γίνω ένοπλος. Ίσως να υπάρχει μία λογική λύση για αυτο.

Φιλικά.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μου είναι αρκετά βαρετό να γράφω πράγματα τα όποια έχω ξανά γράψει στην ίδια σελίδα κιόλας
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες