180 ΜΚ/Β ΧΩΚ - Καπανδρίτι Αττικής

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Phoenix

Δημοσίευση από Phoenix »

panos έγραψε:Κι εγω φιλε εκει απο μηχανικο στο Ναυπλιο...
Απ ο, τι φαινεται θα μετανιωσουμε τη μερα και την ωρα...

Και γω απο Ναυπλιο στα χοκ θα παω! ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ! Θα τον πιουμε ασχημα!

LGA

Δημοσίευση από LGA »

Υπηρετησα στα Hawk πριν 3 χρονια και εχω πολλους γνωστους που υπηρετησαν μετα απο εμενα... Οντως ειναι βυσματοπαγιδα, οντως μολις πατε θα σας τρομαξουν με τις εμπλοκες και τις πολλες υπηρεσιες που θα κανετε και ισχύουν καθως έχω βιωσει το 30-1 αρκετες φορες... Αλλά ένα θα σας πω : Δεν προκειται να ξεχασω ποτε αυτον τον χρονο γιατι περασα απιστευτα! Ηταν σαν διακοπες! Μολις βαλεις σειρά δεν κάνεις τιποτα... Αν ξαναπηγαινα εκει θα πηγαινα. Ημουν στον Βαρναβα και δεν ξερω κανεναν που να μην περασε καλά! Παιρνεις υπηρεσιακα καθε 4 μερες και πας σπιτι σου οποτε δεν υπαρχει θεμα εμπλοκης. Τον χειμωνα το στρωνει μεχρι 60-70 ποντους αλλα οταν παλιωσετε και πατε στο φυλακιο ΚΕΜ θα ανταμειφθειτε για ολα... Θυμηθειτε με...

LastOfTheMohicans
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από LastOfTheMohicans »

Καλώς το παλικάρι.

Καταρχάς ευχαριστούμε για τις πρώτες πληροφορίες... Μήπως όμως είναι εύκολο να δώσεις περισσότερες λεπτομέρειες;
Εγώ έχω ηλικιωμένο άτομο στην Αθήνα και γι αυτό πάλεψα να έρθω κάπου κοντά. Είμαι Περιστέρι και αυτοκίνητο ή μηχανάκι δεν υπάρχει.

Μήπως ξέρεις αν το λεωφορείο που πάει για το στρατόπεδο και ξεκινά από Ρέντη και ανεβαίνει Κηφισσό γίνεται να κάνει στάση στο δρόμο του (π. Χ. Επί του Κηφισσού) και να παραλάβει φαντάρους;

Επίσης όταν λες μόλις βάλεις σειρά... Εννοείς μόλις μπουν οι επόμενοι; Άρα μιλάμε για Αύγουστο;

Τί είναι το φυλάκιο ΚΕΜ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

LastOfTheMohicans έγραψε:

Επίσης όταν λες μόλις βάλεις σειρά... Εννοείς μόλις μπουν οι επόμενοι;Άρα μιλάμε για Αύγουστο;

Αν η σειρά μπει 10 Αυγούστου υπολόγιζε πότε θα πάρουνε μετάθεση Εικόνα

Neos86
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Neos86 »

Παιδιά γειά σας,

ξέρει κάποιος να πει τι συνθήκες επικρατουν αυτη τη στιγμη στα ΧΩΚ στο Καπανδρίτι; Αναφορικά με υπηρεσίες, εξόδους κλπ. Επίσης, για να παει καποιος στα ΧΩΚ, κάνει τη βασική εκπαίδευση εκεί ή κάπου αλλού; Ευχαριστώ
LastOfTheMohicans
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από LastOfTheMohicans »

Μέχρι τον επόμενο μήνα που φεύγει ο δικάς χάλια μαύρα...

6μέσα 1έξω... Ατελείωτες αγγαρείες και γενικά ψιλοαπαράδεκτη κατάσταση σε συνθήκες υγιεινής σε εστιατόριο και τουαλέτες.

μας έχει πήξει ο απερίγραπτος με υπηρεσίες γιατί έβαλε περίπολα ακόμα και στα σημεία που δε χρειάζεται...

σε 1μήνα από τώρα που θα έρθεις εσύ όπως φαντάζομαι με τον καινούριο διοικητή πιθανόν να αλλάξουν άρδην τα πράγματα προς το καλύτερο... Αλλά βάση εμπειρίας θα σου πρότεινα να κοιτάξεις αλλού. Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.
Vasilis

Δημοσίευση από Vasilis »

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος μετά απο ΜΥΕΑ, και αφού έχει γίνει ΔΕΑ Πυροβολικού, μπορεί να πάει για μετάθεση στα ΧΩΚ στην Χαλκίδα ή στην Κύμη (με βολεύουν πολύ αυτές οι δύο πόλεις).
maritsa
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από maritsa »

Καλησπέρα! Λίγη βοήθεια παρακαλώ! Το αγόρι μου ήταν στη Θήβα κ σήμερα βγήκαν οι μεταθέσεις, στο χαρτί τοθ αναγράφει "χειριστής οργάνων ελέγχου γυρός ΧΟΞΓ 180 ΜΚΒ HAWK ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΟΛ. " Μπορεί κάποιος να μου πεί τι ακριβώς είναι αυτό κ που βρίσκεται το στρατόπεδο; Είναι στο καπανδρίτι?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

maritsa έγραψε:Καλησπέρα! Λίγη βοήθεια παρακαλώ! Το αγόρι μου ήταν στη Θήβα κ σήμερα βγήκαν οι μεταθέσεις, στο χαρτί τοθ αναγράφει "χειριστής οργάνων ελέγχου γυρός ΧΟΞΓ 180 ΜΚΒ HAWK ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΟΛ. " Μπορεί κάποιος να μου πεί τι ακριβώς είναι αυτό κ που βρίσκεται το στρατόπεδο; Είναι στο καπανδρίτι;

Αφού το λέει ο τίτλος λες να μετακόμισε το στρατόπεδο;Εικόνα Πάντως αφού έβαλε βύσμα θα μπορούσε να πάει σε καλύτερη μονάδα, μπορείς να διαβάσεις παλαιότερα μηνύματα για να πάρεις μια εικόνα για το τι επικρατεί στην μονάδα

maritsa
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από maritsa »

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Ο λόγος που ρώτησα που βρίσκεται το στρατόπεδο είναι πως εδώ στο forum βρήκα οτι η 180 ΜΚΒ είναι στο Καπανδρίτι, ενώ κάνοντας μια αναζήτηση στο googleέβλεπα να λένε πως είναι στην Κύμη. Όσο για το βύσμα δεν έπαιξε τίποτα. Απο οτι κατάλαβα είναι βυσματική μονάδα αλλα δεν έπαιξε τίποτε τέτοιο. Άλλωστε για μας που είμαστε απο Κομοτηνή είναι πολύ μακριά το Καπανδρίτι. Να ρωτήσω κ το εξής, με την ειδικότητα αυτή θα τον κρατήσουν εκεί στο Κπανδρίτι ή θα πάει κ σε κάποιο απο τα άλλα στρατόπεδα (Αιγάλεω, Κύμη, Ριτσώνα, Βαρνάβα) ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

maritsa έγραψε:Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Ο λόγος που ρώτησα που βρίσκεται το στρατόπεδο είναι πως εδώ στο forum βρήκα οτι η 180 ΜΚΒ είναι στο Καπανδρίτι, ενώ κάνοντας μια αναζήτηση στο googleέβλεπα να λένε πως είναι στην Κύμη. Όσο για το βύσμα δεν έπαιξε τίποτα. Απο οτι κατάλαβα είναι βυσματική μονάδα αλλα δεν έπαιξε τίποτε τέτοιο. Άλλωστε για μας που είμαστε απο Κομοτηνή είναι πολύ μακριά το Καπανδρίτι. Να ρωτήσω κ το εξής, με την ειδικότητα αυτή θα τον κρατήσουν εκεί στο Κπανδρίτι ή θα πάει κ σε κάποιο απο τα άλλα στρατόπεδα (Αιγάλεω, Κύμη, Ριτσώνα, Βαρνάβα) ;

Ναι όντως νόμιζα ότι ήτανε Αθηναίος, το αν θα αλλάξει πυροβολαρχία θα το μάθει όταν παρουσιαστεί.

maritsa
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από maritsa »

Χωρίς να θέλω να σε ζαλίσω με τις ερωτήσεις μου, αύριο το πρωί που θα τους πάνε στο Καπανδρίτι θα μάθει αν πάει κάπου αλλού ή μετά απο κάποιο διάστημα;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δυστυχώς δεν είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσω σε κάτι τέτοιο, περίμενε να σου απαντήσει κάποιο παιδί που υπηρέτησε στην μονάδα
maritsa
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από maritsa »

Greek_Army έγραψε:Δυστυχώς δεν είμαι ο κατάλληλος να σου απαντήσω σε κάτι τέτοιο, περίμενε να σου απαντήσει κάποιο παιδί που υπηρέτησε στην μονάδα

Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως!
αποστολης

Δημοσίευση από αποστολης »

Που βρισκεται ρε παιδια η 180 μοιρα χοκ πυροβολικου?
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες