Πώς μαθαίνω που θα καταταχθώ;
http://www.stratologia.gr
Πατησα εκει π ειπατε κ μ ζητουν στρατιωτικο αριθμο. Τι εννοουν;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 23
Μπηκα για να δω π θα παρουσιαστω και μ λεει πως ειμαι υποχρεως να καταταχθω για τωρα τον μαιο Γ ΕΣΣΟ αλλα δεν εχουν βγει ακομα οι ημερομηνιες και ο τοπος π θα παω. Λετε να μ ερθει για αρχες μαιου; Ρωταω γτ ειναι και οι εκλογες ! Η μπορει να μ ερθει τελη μαιου;
-
- Στρατηγός
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπείτε μετά τις 6 Μαιου τώρα το πότε δεν το γνωρίζει κανένας, περίμενε να βγει η εγκύκλιος
Γεια σας παιδες! Εγω βαζω τα στοιχεια μου ολα οκ για την αναζητηση και μου λεει οτι δεν βαζω τα στοιχεια. Λετε να φταιει απλως οτι δεν εχει ενημερωθει ακομα το συστημα με ολα τα ονοματα η κατι αλλο συμβαινει?
- astraxan21
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Σήμερα βγήκε για Γ ΕΣΣΟ μαίου στο πεζικό. Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού (ΚΕΠΒ) (ΘΗΒΑ) είμαι. Ξέρει κανείς πως είναι τα πράγματα εκεί;
Εγω ξερω ηδη 523 τπ κοζανη γ εσσο 2012 πεζικο απο αναβολη υγειας 8-5 πειτε οσοι ειναι να μπειτε σε αυτο το κεντρο !
Καλησπερα και απο εμενα σημερα βγηκε η
2012 Δ΄ ΕΣΣΟ στο Στρατό Ξηράςβαζω τα στοιχεια μου εκτος ομως του ΣΑ και μου βγαζει:
Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας
2012 Δ΄ ΕΣΣΟ στο Στρατό Ξηράςβαζω τα στοιχεια μου εκτος ομως του ΣΑ και μου βγαζει:
Δεν κατέστη δυνατή η ταυτοποίηση των στοιχείων σας
- Jojos7
- Πολίτης
Πρέπει να βάλεις είτε το ΣΑ, ή αριθμό ταυτότητας ή το ΑΦΜ
Τα βαζω ολα αυτα... 

-
- Στρατιώτης
Καλη ημερα σε ολους,Διεκοψα την αναβολη στρατευσης μου μεσω ΚΕΠ στα τελη Ιουνιου με σκοπο να καταγω με την εσσο του Σεπτεμβριου στον Στρατο Ξηρας.
Στην ιστοσελιδα της Στρατολογιας μου αναφερει οτι δεν εχει προγραμματιστει να καταταγω με την εσσο που ακολουθει, βεβαια διαβασα στο τοπικ αυτο πως εχει συμβει και σε αλλους απλα κρατω μια επιφυλαξη μηπως οντως υπαρχει καποιο προβλημα αφου διεκοψα την αναβολη μου μεσω ΚΕΠ;
Δευτερον, γνωριζετε ποια ημερομηνια του Σεπτεμβριου θα κληθουμε;
Ευχαριστω θερμα.
Στην ιστοσελιδα της Στρατολογιας μου αναφερει οτι δεν εχει προγραμματιστει να καταταγω με την εσσο που ακολουθει, βεβαια διαβασα στο τοπικ αυτο πως εχει συμβει και σε αλλους απλα κρατω μια επιφυλαξη μηπως οντως υπαρχει καποιο προβλημα αφου διεκοψα την αναβολη μου μεσω ΚΕΠ;
Δευτερον, γνωριζετε ποια ημερομηνια του Σεπτεμβριου θα κληθουμε;
Ευχαριστω θερμα.
-
- Στρατηγός
Μετά τις 15 Αυγούστου θα λειτουργήσει η εφαρμογή για την ΕΣΣΟ του Σεπτεμβρίου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης