Ειδικότητες στο στρατό
Ειδικότητες στο στρατό
Παντου χαλια ειναι αδερφε!
- mixanikara
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: UAV
- Επάγγελμα: Μηχανικος
- Επικοινωνία:
Ειδικότητες στο στρατό
Εγω υπηρέτησα Χίο και Εβρο σάν οδηγός ερπυστριοφόρου και αργότερα σάν αντιαρματιστής. Απο πλευράς ειδικότητας ήμουν πολύ ικανοποιημένος γιατι έμαθα τα πάντα για τα Μ113, Μ901 Και Λεωνίδας. Είχα την ευκαιρία να μάθω αρκετά πράγματα και για τα ΒΜΡ-1 σαν όχημα Διαφορετικής φιλοσοφίας και σοβιετικής κατασκευής. Και φυσικά για όλα Σχεδόν τα αντιαρματικά Συστηματα που διαθέτουμε. Αν δέν ασχοληθείς και λίγο με το αντικείμενο σου και άμα δέν έχεις και λίγο ενδιαφέρον Δέν Περνάει και ο καιρός.
.
.
Επομένως απο το να είσαι σε μια αποθήκη και να βλέπεις τις παλέτες με τις οβίδες καλύτερα να κάνεις κάτι πιο περιπετειώδες.

.
Επομένως απο το να είσαι σε μια αποθήκη και να βλέπεις τις παλέτες με τις οβίδες καλύτερα να κάνεις κάτι πιο περιπετειώδες.
Υπεράνω όλων η Ελλαδα!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Ειδικότητες στο στρατό
Η ειδικότητα βγαίνει πακέτο με την μετάθεση, αυτή στην δώσανε προσωρινά
Ειδικότητες στο στρατό
Παιδια καλησπερα! Μπαινω 30 ιανουριου και η ειδικοτητα που μου δωσανε ειναι πεζικο οδηγος αυτοκινητου. Αρτα παρουσιαζομαι. Μηπως ξερει κανεις αν η ειδηκοτητα μου θα αλλαξει μετα; Και στην τελικη τι ειδηκοτητα ειναι οδηγος αυτοκινητου; Τι θα κανω; Αν ξερει καποιος να μου απαντησει! Ευχαριστω πολυ και καλη μας θητεια!
Ειδικότητες στο στρατό
lazaros13 έγραψε:Παιδια καλησπερα! Μπαινω 30 ιανουριου και η ειδικοτητα που μου δωσανε ειναι πεζικο οδηγος αυτοκινητου. Αρτα παρουσιαζομαι. Μηπως ξερει κανεις αν η ειδηκοτητα μου θα αλλαξει μετα; Και στην τελικη τι ειδηκοτητα ειναι οδηγος αυτοκινητου; Τι θα κανω; Αν ξερει καποιος να μου απαντησει! Ευχαριστω πολυ και καλη μας θητεια!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Τυπικά σου δίνουν αυτή την ειδικότητα μέχρι να παρουσιαστείς. Μετά την ορκομωσία θα σου πουν με τι ειδικότητα θα συνεχίσεις το υπόλοιπο της θητείας σου.
Ο οδηγός αυτοκινήτου οδηγεί τα οχήματα 4x4 του Στρατού για διάφορες μεταφορές-μετακινήσεις.
Οδηγός στο στρατό
Ειδικότητες στο στρατό
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες! Βεβαια εχω λιγο αγχος για το τι ειδικοτητα θα μου δωσουν μετα, αλλα θα δουμε!
Ειδικότητες στο στρατό
γεια σας παιδιαπειτε μερικες "καλες" ειδικοτητες για παραμεθωριο στο πεζικο. Οταν λεω καλες δεν εννοω να μην κανω τιποτα απλα να μην ειμαι πιεσμενος.
Ο τυφεκιοφορος τι ακριβως κανει;
Ειδικότητες στο στρατό
Εμενα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστώ Άρτα πεζικό αλλα δεν λέει ειδικότητα, γιατι;
εχω διαβασει οτι στους περισσότερους ήρθε για οδηγος
-
- Στρατηγός
Ειδικότητες στο στρατό
sotos έγραψε:Εμενα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστώ Άρτα πεζικό αλλα δεν λέει ειδικότητα, γιατι;
Διάβασε ρε φίλε 2 μηνύματα ποιο πάνω, επιστήμη είναι; Θα πρέπει να απαντάμε κάθε φορά στα ίδια; Έλεος με την βαρεμάρα που έχετε ορισμένοι
Θανος έγραψε:γεια σας παιδιαπειτε μερικες "καλες" ειδικοτητες για παραμεθωριο στο πεζικο. Οταν λεω καλες δεν εννοω να μην κανω τιποτα απλα να μην ειμαι πιεσμενος.
Tα κάνει όλα και συμφέρει, το να βάλεις βύσμα για ειδικότητα δεν νομίζω να σε βοηθήσει, μεγάλο ρόλο παίζει σε τι στρατόπεδο θα πας και σε τι διοικητή θα πέσεις
Ειδικότητες στο στρατό
Οκ Διοικητα! Ετσι ρωταω επειδη το ειχα απορια. Μπααα δεν εχω βυσμα οποτε... Θα περιμενω και εγω με την σειρα μου οταν θα ερθει η ωρα να παρω ειδικοτητα.Για κυπρο περνουν εθελοντικα ή αν δεν συμπληρωθει καποιος απαιτουμενος αριθμος σε επιλεγουν θες δεν θες; Εχω ακουσει διαφορα περι αυτου.
-
- Στρατηγός
Ειδικότητες στο στρατό
Θανος έγραψε:Οκ Διοικητα! Ετσι ρωταω επειδη το ειχα απορια. Μπααα δεν εχω βυσμα οποτε... Θα περιμενω και εγω με την σειρα μου οταν θα ερθει η ωρα να παρω ειδικοτητα.Για κυπρο περνουν εθελοντικα ή αν δεν συμπληρωθει καποιος απαιτουμενος αριθμος σε επιλεγουν θες δεν θες; Εχω ακουσει διαφορα περι αυτου.
Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για την ελδυκ
- Mike_Racer
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ειδικότητες στο στρατό
Παιδια εχω πτυχιο Μηχανικου αυτοκινητων απο ΙΕΚ. Αν το δειξω λογικα θα παρω ειδικοτητα μηχανικου; Παρουσιαζομαι θηβα πυροβολικο τον μαρτιο...
Ειδικότητες στο στρατό
Με πτυχιο Δημοσιαγραφιας και film τι ειδικοτιτα παιζει;
Επισεις εχω στο μιαλο ΕΔ. Διαβασα οτι ειναι χαλαρα πλεων εκει και οχι οπως πριν 10=-20 χρονια?
Επισεις εχω στο μιαλο ΕΔ. Διαβασα οτι ειναι χαλαρα πλεων εκει και οχι οπως πριν 10=-20 χρονια?
-
- Στρατηγός
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης