Ειδικότητες στο στρατό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
spider

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από spider »

Ρε παιδιά χίο ποιο στρατόπεδο και τι ειδικότητα ειναι καλά;
TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από TEIN »

Παντου χαλια ειναι αδερφε!
Άβαταρ μέλους
mixanikara
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: UAV
Επάγγελμα: Μηχανικος
Επικοινωνία:

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από mixanikara »

Εγω υπηρέτησα Χίο και Εβρο σάν οδηγός ερπυστριοφόρου και αργότερα σάν αντιαρματιστής. Απο πλευράς ειδικότητας ήμουν πολύ ικανοποιημένος γιατι έμαθα τα πάντα για τα Μ113, Μ901 Και Λεωνίδας. Είχα την ευκαιρία να μάθω αρκετά πράγματα και για τα ΒΜΡ-1 σαν όχημα Διαφορετικής φιλοσοφίας και σοβιετικής κατασκευής. Και φυσικά για όλα Σχεδόν τα αντιαρματικά Συστηματα που διαθέτουμε. Αν δέν ασχοληθείς και λίγο με το αντικείμενο σου και άμα δέν έχεις και λίγο ενδιαφέρον Δέν Περνάει και ο καιρός.Εικόνα.

.

Επομένως απο το να είσαι σε μια αποθήκη και να βλέπεις τις παλέτες με τις οβίδες καλύτερα να κάνεις κάτι πιο περιπετειώδες.

Υπεράνω όλων η Ελλαδα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 29

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Greek_Army »

Η ειδικότητα βγαίνει πακέτο με την μετάθεση, αυτή στην δώσανε προσωρινά
Άβαταρ μέλους
lazaros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από lazaros13 »

Παιδια καλησπερα! Μπαινω 30 ιανουριου και η ειδικοτητα που μου δωσανε ειναι πεζικο οδηγος αυτοκινητου. Αρτα παρουσιαζομαι. Μηπως ξερει κανεις αν η ειδηκοτητα μου θα αλλαξει μετα; Και στην τελικη τι ειδηκοτητα ειναι οδηγος αυτοκινητου; Τι θα κανω; Αν ξερει καποιος να μου απαντησει! Ευχαριστω πολυ και καλη μας θητεια!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 23
Επικοινωνία:

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Nassos »

lazaros13 έγραψε:Παιδια καλησπερα! Μπαινω 30 ιανουριου και η ειδικοτητα που μου δωσανε ειναι πεζικο οδηγος αυτοκινητου. Αρτα παρουσιαζομαι. Μηπως ξερει κανεις αν η ειδηκοτητα μου θα αλλαξει μετα; Και στην τελικη τι ειδηκοτητα ειναι οδηγος αυτοκινητου; Τι θα κανω; Αν ξερει καποιος να μου απαντησει! Ευχαριστω πολυ και καλη μας θητεια!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Τυπικά σου δίνουν αυτή την ειδικότητα μέχρι να παρουσιαστείς. Μετά την ορκομωσία θα σου πουν με τι ειδικότητα θα συνεχίσεις το υπόλοιπο της θητείας σου.

Ο οδηγός αυτοκινήτου οδηγεί τα οχήματα 4x4 του Στρατού για διάφορες μεταφορές-μετακινήσεις.

Οδηγός στο στρατό

Άβαταρ μέλους
lazaros13
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από lazaros13 »

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις πληροφοριες! Βεβαια εχω λιγο αγχος για το τι ειδικοτητα θα μου δωσουν μετα, αλλα θα δουμε!
Θανος

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Θανος »

γεια σας παιδιαπειτε μερικες "καλες" ειδικοτητες για παραμεθωριο στο πεζικο. Οταν λεω καλες δεν εννοω να μην κανω τιποτα απλα να μην ειμαι πιεσμενος.

Ο τυφεκιοφορος τι ακριβως κανει;

sotos

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από sotos »

Εμενα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστώ Άρτα πεζικό αλλα δεν λέει ειδικότητα, γιατι;
εχω διαβασει οτι στους περισσότερους ήρθε για οδηγος
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικότητες στο στρατό

sotos έγραψε:Εμενα μου ηρθε το χαρτι να παρουσιαστώ Άρτα πεζικό αλλα δεν λέει ειδικότητα, γιατι;
εχω διαβασει οτι στους περισσότερους ήρθε για οδηγος

Διάβασε ρε φίλε 2 μηνύματα ποιο πάνω, επιστήμη είναι; Θα πρέπει να απαντάμε κάθε φορά στα ίδια; Έλεος με την βαρεμάρα που έχετε ορισμένοι

Θανος έγραψε:γεια σας παιδιαπειτε μερικες "καλες" ειδικοτητες για παραμεθωριο στο πεζικο. Οταν λεω καλες δεν εννοω να μην κανω τιποτα απλα να μην ειμαι πιεσμενος.

Ο τυφεκιοφορος τι ακριβως κανει;

Tα κάνει όλα και συμφέρει, το να βάλεις βύσμα για ειδικότητα δεν νομίζω να σε βοηθήσει, μεγάλο ρόλο παίζει σε τι στρατόπεδο θα πας και σε τι διοικητή θα πέσεις

Θανος

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Θανος »

Οκ Διοικητα! Ετσι ρωταω επειδη το ειχα απορια. Μπααα δεν εχω βυσμα οποτε... Θα περιμενω και εγω με την σειρα μου οταν θα ερθει η ωρα να παρω ειδικοτητα.Για κυπρο περνουν εθελοντικα ή αν δεν συμπληρωθει καποιος απαιτουμενος αριθμος σε επιλεγουν θες δεν θες; Εχω ακουσει διαφορα περι αυτου.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ειδικότητες στο στρατό

Θανος έγραψε:Οκ Διοικητα! Ετσι ρωταω επειδη το ειχα απορια. Μπααα δεν εχω βυσμα οποτε... Θα περιμενω και εγω με την σειρα μου οταν θα ερθει η ωρα να παρω ειδικοτητα.Για κυπρο περνουν εθελοντικα ή αν δεν συμπληρωθει καποιος απαιτουμενος αριθμος σε επιλεγουν θες δεν θες; Εχω ακουσει διαφορα περι αυτου.

Υπάρχει ξεχωριστό θέμα για την ελδυκ

Άβαταρ μέλους
Mike_Racer
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από Mike_Racer »

Παιδια εχω πτυχιο Μηχανικου αυτοκινητων απο ΙΕΚ. Αν το δειξω λογικα θα παρω ειδικοτητα μηχανικου; Παρουσιαζομαι θηβα πυροβολικο τον μαρτιο...
logo15
Πολίτης
Πολίτης

Ειδικότητες στο στρατό

Δημοσίευση από logo15 »

Με πτυχιο Δημοσιαγραφιας και film τι ειδικοτιτα παιζει;

Επισεις εχω στο μιαλο ΕΔ. Διαβασα οτι ειναι χαλαρα πλεων εκει και οχι οπως πριν 10=-20 χρονια?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης