Diam έγραψε:Στο σάιτ http://army.gr Όταν βάζω τα στοιχεία μου και μου εμφανίζει το κέντρο εκπαίδευσης που θα παρουσιαστώ, υπάρχει μια φόρμα (απο κάτω) που με ρωτάει ποια ειδικότητα επιθυμώ... Θα τα συμπληρώσουμε στον κέντρο όταν έρθει η ώρα ή μπορώ και τώρα;
H ειδικότητα θα σου βγει μαζί με την μετάθεση οπότε δεν έχει νόημα να το συμπληρώσεις.
Όταν παρουσιαστείς σε ρωτάνε μόνο να τους πεις 3 μέρη στα οποία επιθυμείς να πάρεις μονάδα, για ειδικότητα δεν θα σου αναφέρουν κάτι, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι καταθέσεις το πτυχίο σου από εκεί και πέρα με τύχη η με βύσμα θα πάρεις την ειδικότητα που θέλεις
H ειδικότητα θα σου βγει μαζί με την μετάθεση οπότε δεν έχει νόημα να το συμπληρώσεις.
Όταν παρουσιαστείς σε ρωτάνε μόνο να τους πεις 3 μέρη στα οποία επιθυμείς να πάρεις μονάδα, για ειδικότητα δεν θα σου αναφέρουν κάτι, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι καταθέσεις το πτυχίο σου από εκεί και πέρα με τύχη η με βύσμα θα πάρεις την ειδικότητα που θέλεις
Ευχαριστώ για την απάντηση
Εγώ που είμαι επι πτυχίω, Χρειάζεται Να έχω κάποια βεβαίωση φοίτησης μαζί μου ή όχι;
Ευχαριστώ για την απάντηση
Εγώ που είμαι επι πτυχίω, Χρειάζεται Να έχω κάποια βεβαίωση φοίτησης μαζί μου ή όχι;
Παιδιά είδα ότι σαν ειδικότητα στις Διαβιβάσεις έχει ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΣΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ξέρουμε με τι ακριβώς ασχολείται η συγκεκριμένη ειδικότητα καθώς και που μπορείς να πάρεις μετάθεση;
Απλά αφού δεν μπόρεσα να μπω στο Σώμα Έρευνας Πληροφορικής (δεν υπηρχαν οι γνωριμίες ) η ειδικότητα αυτή ακούγεται αρκετά ενδιαφέρουσα και θα ήθελα να μάθω τι παίζει.
Παρουσιάζομαι τώρα σε λίγες μέρες Αυλώνα στις Διαβιβάσεις.
Αρε ναυπλιο αθανατο τι μου θυμησες τωρα. Οι ειδικοτητες που παιζουν ειναι=οδηγος-οδηγος ρυμουλκου-χειριστης γκρειτερ-μπολντοζας-φορτωτη-αεροσυμπιεστη- σκαπανης -οδμα-τφ και αλλες που δεν θυμαμαι. Καλη θητεια στον γιο ειναι μια χαρα στο μηχανικο