Τι υλικά χορηγεί ο στρατός;

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Απάντηση
Στρατός και θητεία
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από pantzos4 »

sok7 έγραψε:Εγώ Τρίπολη 31 Αυγούστου που παρουσιάστηκα, μας έδωσαν... Τζάκετ, κασκόλ, γάντια, σκούφο,2 φόρμες αγγαρείας,1 φόρμα γυμναστικής,2 παντελόνια,2 πουκάμισα,1 χιτώνιο, αθλητικά παπούτσια, σκαρπίνια...

φορμες αγγαρια εννοείς της παραλαγες να φανταστω; Πώς σε έδωσαν 2 αφου σε εδωσαν μονο ενα χιτόνιο. Επισης αρχισαν να ξανα δίνουνε σε κληροτους 8Β στολη; Γιατι λες οτι πηρες σκαρπινι πουκάμισο παντελόνι. Γραβατα;

Dim

Δημοσίευση από Dim »

EΜας στην Σπαρτη μας εδωσαν ακριβως οτι ελεγε η λιστα εκτος απο 1 jockey αντι για 2,1 ζευγαρι αρβυλες αντι για 2 και δεν υπηρχαν ωτοασπιδες μεσα (μας τις εδωσαν για την βολη).Τα περισσοτερα τα δοκιμαζες εκεινη την ωρα και διαλεγες εσυ το μεγεθος. Μερικα που ηταν one size στα εδιναν χωρις να τα δοκιμασεις και μερικα αλλα στα εδιναν αναλογα με το μεγεθος που ειχες παρει σε αλλο ειδος (πχ διαλεγες medium χιτωνιο σου εδιναν medium μπλουζακι παραλαγης κτλ) ... Ειδικα τις αρβυλες διαλεξτε τις με υπομονη ακομα και οι αλλοι προσπαθουν να σας κανουν να βιαστειτε...

Επισης σε εμας βγηκε ανακοινωση για το ποιος θελει να κανει αλλαγες και ειπαν οτι τις ταδε μερες θα γινουν οι αλλαγες στα ρουχα και στις αρβυλες.

Άβαταρ μέλους
gate7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από gate7 »

Ρε παιδια επειδη την τεταρτη παρουσιαζομαι ξερει καποιος στα σιγουρα τι γινετε με το στρατιωτικο σακο; Θα μας δωσουν η πρεπει να αγορασω; Μπορω να παρουσιαστω με δικια μου βαλιτσα η θα εχω προβλημα;
Άβαταρ μέλους
Achilles
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Achilles »

Στρατιωτικό σάκο δεν δίνουν πια... Μπορείς να παρουσιαστείς κανονικότατα με μια πολιτική-αθλητική βαλίτσα-σάκο!
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Achilles έγραψε:Στρατιωτικό σάκο δεν δίνουν πια... Μπορείς να παρουσιαστείς κανονικότατα με μια πολιτική-αθλητική βαλίτσα-σάκο!

Εκτός αν έχεις κάποιον γνωστό σου που την έχει ακόμα...

Γιατι τουλάχιστον στην μονάδα μου ήταν λίγο ταλεπορία στις επιθεωρίσεις οι πολιτικοί σάκοι

Τους μεταφέραμε και του κρίβαμε σε άλλο τάγμα

Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

pantzos4 έγραψε:
Achilles έγραψε:Στρατιωτικό σάκο δεν δίνουν πια... Μπορείς να παρουσιαστείς κανονικότατα με μια πολιτική-αθλητική βαλίτσα-σάκο!

Εκτός αν έχεις κάποιον γνωστό σου που την έχει ακόμα...

Γιατι τουλάχιστον στην μονάδα μου ήταν λίγο ταλεπορία στις επιθεωρίσεις οι πολιτικοί σάκοι

Τους μεταφέραμε και του κρίβαμε σε άλλο τάγμα

κοιτα αδερφε δν χρειαζετε να πας να αγορασεις καινουριο σακο απλα παρε εναν μαζι σου που να χωρεσει τα απολυτος απαρετητα 2 εβδομαδων πανω κατω... Μετα μεσα ολο και κατι θα σε δωσουνε αναλογα και το στρατοπεδο που θα πας...
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
35M.K 310 lele
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από 35M.K 310 lele »

sok7 έγραψε:Εγώ Τρίπολη 31 Αυγούστου που παρουσιάστηκα, μας έδωσαν... Τζάκετ, κασκόλ, γάντια, σκούφο,2 φόρμες αγγαρείας,1 φόρμα γυμναστικής,2 παντελόνια,2 πουκάμισα,1 χιτώνιο, αθλητικά παπούτσια, σκαρπίνια...
ποια χρονολογια πηγες φανταρος ρε αδερφε εαν επιτρεπετε... ;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Άβαταρ μέλους
giorgosfil13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από giorgosfil13 »

Παιδια στον παρουσιαζομαι Πευκο τον Φλεβαρη. Εχουν άρβυλα νουμερο 47 ή θα εχω θεμα?
***Μητρός τε και πατρός τε απάντων τε τιμιώτερoν και αγιώτερoν εστίν η πατρίς***
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 57
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αν είσαι τυχερός θα έχουν τέτοιο νούμερο. Διαφορετικά θα περιμένεις μερικές ημέρες να σου δώσουν.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από yandr »

Και εντωμεταξύ θα κυκλοφορείς με τα αθλητικά σου!
neopas--
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από neopas-- »

Γεια σας

Το τζάκετ μου δεν έχει αυτοκόλλητο για να κολλήσω το όνομα μου ενώ στο χιτώνιο το έχω κολλήσει κανονικα

Πρέπει να το ράψω μόνος μου ή δεν πειράζει αν αφήσω το τζάκετ χωρίς όνομα;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 57
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ζήτα να σου ράψουν το θυληκό μέρος του βέλκρο (σκράτς) πάνω στο τζάκετ, διαφορετικά αγόρασε ταινία σε γκρίζο ή σκούρο γκρι (πουλάνε με το μέτρο) και πήγαινε το σε ράφτη.

Πάντα όταν φορά είτε χιτώνιο είτε τζάκετ πρέπει να έχεις τον "ρουφιάνο".
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Να του το ράψουνε; Σιγα μην του το ράψουνε. Οπως είπε και ο νασσος πάνε αγόρασε τα σχράτς και η ράφτα μόνο σου δεν είναι και δύσκολο. Η κάντα αρβιλοκόλιση η παντα σε καμια μοδίστρα.10 λεπτά δουλεία ειναι κανένα 2ευρω θα σε πάρει
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
318 Α ΕΣΣΟ 2012

Δημοσίευση από 318 Α ΕΣΣΟ 2012 »

Παιδια τελικα με το σακο αν δεν τον δωσουν εμεις οκ θα εχουμε τον πολιτικο μας που μεσα ομως θα εχουμε οτι εχουμε παρει εμεις, οταν παμε μεσα και ξεκινισουν να μας δινουν τα πραματα και το λουκανικο μονο που λετε οτι τωρα μονο αυτο δινουν. Θα χωρεσουν ολα αυτα που θα μας δωσουν στο λουκανικο μονο η πρεπει να παρουμε και καμια αλλη βαλιτσα αδια μαζι μας;
Digar
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Digar »

Δεν ξέρω αν έχει γραφτεί στο φόρουμ, αλλά έχει έρθει χαρτί στις μονάδες ότι πλέον επιστρέφουμε το τζάκετ μας!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης