Συνέντευξη, ψυχoτεχνικά και τεστ προσωπικότητας

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Φώτης

Δημοσίευση από Φώτης »

Καλησπέρα σας. Ειμαι και εγω υποψηφιος για στρατιωτικες σχολες και οπως ολοι φοβαμαι λιγο για τα ψυχολογικα τεστ. Ο λογος οφειλεται στο οτι εχω μακρι μαλλι... Ξερετε αν λαμβανεται αυτο υποψη; Σας ευχαριστω
Λάζαρος

Δημοσίευση από Λάζαρος »

Α ρε Φώτη, Λάζαρος εδώ. Κουρέψου μια μέρα πριν πας. Αφού πέρασες 100% ρε μαν!
Spakon

Δημοσίευση από Spakon »

Παιδιά όσοι δίνετε νώρις ψυχομετρικά για ΣΣΑΣ από 14/6 και μετά να γράφετε εδώ τι σας ρώτησαν για να βοηθούμε και όσοι δίνουμε πιο μετά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από aeronut »

Πως θα βοηθηθεις; Δηλαδη θα προσαρμωσεις την προσωπικοτητα σου αναλογα με αυτα που ρωτησαν τους υπολοιπους; Το να προσποιεισαι στα ψυχομετρικα μαλλον κακο θα σου κανει παρα καλο. Να εισαι Ο εαυτος σου. Δεν ψαχνουν να εισαι τελεια προσωπικοτητα. Φυσιολογικος θελουνε να 'σαι
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από billaras »

Σημερα ηταν τα ψυχοτεχνικα μας (πρωτη βαρδια)
απο την ΣΣΕ εχω μονο καλες εντυπωσεις απλα δεν εχω λογια να εκφρασω την συγκινηση που βρεθηκα εκει
(ωστοσο ειχα μια απορια " εμεις θα τα αποψιλοσουμε ολα αυτα του χρονου" Εικόνα)
ωστοσο οι εντυπωσεις μου απο το 90% των υποψηφιων ηταν τραγικες
οι μισοι χωρις δικαιολογητικα
σχεδον ολοι χωρις στυλο-μολυβι
αξυριστοι
απλυτοι
αλουστοι
ακουρευτοι
στις κοπελες δεν ηταν τοσο τραγικο απλως μερικες μπερδευτικαν και ηρθαν απο την πασαρελα Εικόνα
και πανω απο ολα αυτο που δεν λειπει απο πουθενα
κατι μπουρτζοβλαχοι (και εγω απο χωριο ειμαι αλλα η βλαχια ειναι κατι το εσωτερικο)
που ολο φλυαρουσαν και πετουσαν εξυπναδες και φυσικα μεσα στο αμφιθεατρο τα γυαλια πανω στο κεφαλι
Ε ΠΑΤΡΙΩΤΗ!you know what θηκη means;

τελος παντων ηταν πολυ ωραια ωστοσο τα σκιτσα με παιδεψαν Εικόνα
για οσους δεν εχετε παει ακομα τι να πω... Ειναι φοβερα θα το διαπιστωσετε και μονοι σας εγω σε παρομοιες εγκαταστασεις δεν εχω βρεθει ποτε μου
Άβαταρ μέλους
Spakon
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Spakon »

aeronut έγραψε:Πως θα βοηθηθεις; Δηλαδη θα προσαρμωσεις την προσωπικοτητα σου αναλογα με αυτα που ρωτησαν τους υπολοιπους; Το να προσποιεισαι στα ψυχομετρικα μαλλον κακο θα σου κανει παρα καλο. Να εισαι Ο εαυτος σου. Δεν ψαχνουν να εισαι τελεια προσωπικοτητα. Φυσιολογικος θελουνε να 'σαι
Μαζί σου aeronut, και εγώ αυτό πιστεύω. Ούτε Ιδιαίτερη προετοιμασία χρειάζεται, ούτε άγχος ούτε, φυσικά, να προσποιείσαι. Δεν είναι κακό ωστόσο να ξέρουμε περίπου τι ερωτήθηκε ώστε να ξέρουμε στο περίπου τι θα αντιμετώπίσουμε.
παν

Δημοσίευση από παν »

Εγω σημερα τα περασα! Εμαθα και τ αποτελεσματα! Θετικα! Και δινω για ιπταμενος! Δευτερη μερα ημουν σημερα! Δεν ειναι καθολου δυσκολα!
γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου. Μπορείς να μας πεις πως είδες την επιτροπή και τι ακριβώς σε ρώτησε;
Παν

Δημοσίευση από Παν »

Ευχαριστω πολυ! Η επιτροπη ειναι ιδιαιτερα φιλικη μαζι σου και προσπαθουν να σε κανουν να αισθανθεις ανετα! Αλλωστε ο στοχος τους ειναι να εισαι ο εαυτος σου! Οι δοκιμασιες ειναι απλες! Ειναι ομαδικες και ατομικες! Στην αρχη χωριζομαστε σε ομαδες. Σε μια αιθουσα μας ρωτανε την αποψη μας πανω ς ενα θεμα και εμεις πρεπει να πουμε τα δικα μας επιχειρηματα! Η δευτερη "δοκιμασια" ειναι να απαντησουμε σε κατι ευκολες ερωτησεις οι οποιες βασιζονται πανω ς ενα απλο προβληματακι (σωστο/λαθος/περιπλοκο) μετα στο ιδιο προβλημα και με τις ιδιες ερωτησεις απαντατε αμεσως μετα ομαδικα!(συνηθως ανα δεκαδες σε μια αιθουσα) ! Τελος ειναι η προσωπικη "συνεντευξη" στην οποια πρεπει να πεις για τον εαυτο σου! Γιατι θελεις να γινεις πιλοτος η οτι αλλο εχεις δηλωσει. Κραταει ενα με 2 λεπτα και καλο ειναι να εισαι ο εαυτος σου! Αυτα!
PETER.D
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από PETER.D »

Οκ φιλε μου εφυγε ενα βαρος εγω παω την παρααλλη εβδομαδα σσε.
guestttt

Δημοσίευση από guestttt »

Παιδιά εμένα που η επιτροπή μετά από ένα σημείο δεν ηταν φιλική τι σιμαίνει : ρ;
Αλέξης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Αλέξης »

Στα προβλήματα που σε ρωτάνε τι περιθώριο λάθους υπάρχει ξέρει κανείς;
tigris
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από tigris »

Γιατί ρε φίλε έτσι; Τους είπες τίποτα και στραβώσανε; Πάντως εύχομαι να ήταν τυχαίο και να σε περάσανε.
Katerina

Δημοσίευση από Katerina »

Τι προβλήματα ρωτάνε δηλαδή; Είναι δύσκολα;

Μαρια

Δημοσίευση από Μαρια »

Ενας φιλος Του γιου μου εδινε χθες. Του ειπανε να ανεβει και να πηδηξει απ το παραθυρο. Την κλασικη βλακεια δηλαδη. Ευτυχως την ηξερε και τον περασαν. Για οσους δεν την ξερουν παρακαλω να ανεβουν στο περβαζι κα ι να πηδηξουν προς τα μεσα. Ειναι τοσο απλο. Αλλα αν εισαι 18 και αγχομενος σοκαρεσαι. Καλη επιτυχια σε ολους σας παιδια.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες