Μειωμένη στρατιωτική θητεία
Για να κάνω θ μηνο τα χαρτιά στη στρατολογια μπορεί να τα στειλει κάποιοϛ δικόϛ μου; Και αν ναι μόνο το πιστοποιητικό οικογενειακηϛ καταστασηϛ χρειαζεται;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
ss13 έγραψε:Για να κάνω θ μηνο τα χαρτιά στη στρατολογια μπορεί να τα στειλει κάποιοϛ δικόϛ μου; Και αν ναι μόνο το πιστοποιητικό οικογενειακηϛ καταστασηϛ χρειαζεται;
1. Αν δεν κάνεις επειδή είσαι προστάτης, τότε θα χρειαστείς πιστοποιητικό (για στρατολογική χρήση)
2. Για να τα καταθέσει τα χαρτιά σου κάποιος θα πρέπει να του κάνεις εξουσιοδότηση (θα σου δώσουν ένα χαρτί από το 1ο γραφείο)
Γεια σας,
ειμαι φοιτητης, τελειωνω και σκοπευω να κοψω την αναβολη μου.
Τωρα οι γονεις μου ειναι διαζευγμενοι. Ο πατερας μου ειναι Ελληνας και μενει Ελλαδα. Η μητερα μου μενει Γερμανια μιας και ειναι Γερμανιδα. Ειναι ατομο με ειδικες αναγκες. Επισεις να σπροσθεσω οτι γεννηθηκα Γερμανια. Δικαιουμε μειωμενη θητεια?
ειμαι φοιτητης, τελειωνω και σκοπευω να κοψω την αναβολη μου.
Τωρα οι γονεις μου ειναι διαζευγμενοι. Ο πατερας μου ειναι Ελληνας και μενει Ελλαδα. Η μητερα μου μενει Γερμανια μιας και ειναι Γερμανιδα. Ειναι ατομο με ειδικες αναγκες. Επισεις να σπροσθεσω οτι γεννηθηκα Γερμανια. Δικαιουμε μειωμενη θητεια?
-
- Στρατηγός
Για τους γονείς σου δεν δικαιούσαι μειωμένη θητεία, τώρα για το δικό σου πρόβλημα λογικά θα δικαιούσαι απαλλαγή για παθολογικούς λόγους (στο θέμα θα βρεις και το σχετικό ΦΕΚ με τις παθήσεις)
Γιατι, τι προβλημα εχει;
Εγω ειμαι εντελως υγειης. Η μητερα μου εχει διανοητικα προβληματα λογω ασθενειας. Μενει ομως Γερμανια με την Γιαγια προς στιγμην.
-
- Στρατηγός
Γράψε λάθος νόμιζα ότι έχεις εσύ πρόβλημα, για να κάνεις -1 μήνα θα πρέπει η μητέρα σου να κριθεί από την υγειονομική επιτροπή του στρατού ανίκανη για κάθε εργασία
Μιας και πιθανότατα θα αυξηθεί η θητεία από 9 σε 12 μήνες, τι προβλέπεται ή τι νομίζετε πως θα γίνει για τη μειωμένη θητεία;
Θα αυξηθεί ανάλογα.
Προφανώς θα επιστρέψει στα ίδια επίπεδα που ήταν και προηγουμένως, όταν δηλαδή η θητεία ήταν 12 μήνες.
Προφανώς θα επιστρέψει στα ίδια επίπεδα που ήταν και προηγουμένως, όταν δηλαδή η θητεία ήταν 12 μήνες.
yandr έγραψε:Θα αυξηθεί ανάλογα.
Δηλαδή 4 μήνες;
-
- Στρατηγός
4Μηνη θητεία δεν υπήρχε ποτέ,3-6-9-12 ήτανε
Οπότε τελικά πόσο θα πάει; Δεν ξέρω, προφανώς, πόσο ήταν παλιά που λες, δεν γίνεται να το πεις καθαρά;
-
- Στρατηγός
Ο yandr σου έγραψε ότι αν γίνει 12 μηνη θα επιστρέψει στα ίδια επίπεδα που ήτανε το 2009 και έγραψα από κάτω τι ίσχυε
κανονική θητεία :12 μήνες
μειωμένη θητεία :9-6-3
τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Greek_Army έγραψε:Ο yandr σου έγραψε ότι αν γίνει 12 μηνη θα επιστρέψει στα ίδια επίπεδα που ήτανε το 2009 και έγραψα από κάτω τι ίσχυε
Δεν καταλαβαίνω πώς θα αυξηθεί κάποια τωρινή θητεία και θα πάει τρίμηνη. Δηλαδή, λέτε ότι τ0 2009 οι μειωμένες ήταν 3-6-9, οκ; Τώρα υπάρχει και ένας μήνας θητεία, ας πούμε, που μετά την αύξηση θα γίνει τρίμηνο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης