Κακή χρήση αναβολής;

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
THANOS

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από THANOS »

Φίλε Greek_Army σε ευχαριστώ πολύ.

Το χαρτί μου πότε να το περιμένω; Επίσης πρέπει να πω ότι μπορώ να δικαιολογήσω τα πάντα κατά την περίοδο της αναβολής μου εκτός από έναν χρόνο που μεσολάβησε από το κολλεγιο μέχρι το μεταπτυχιακό. Μάιο δεν θα έχω τελειώσει από το μεταπτυχιακό μου. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Τέλος, μου έχουν πει ότι θα έχω κάποιες κυρώσεις διότι η αναβολή μου ήταν για Δασολογία στο ΑΠΘ και εγώ πήγαινα σε κολλέγια τόσα χρόνια.

Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 104

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Greek_Army »

THANOS έγραψε:Φίλε Greek_Army σε ευχαριστώ πολύ.

Το χαρτί μου πότε να το περιμένω; Επίσης πρέπει να πω ότι μπορώ να δικαιολογήσω τα πάντα κατά την περίοδο της αναβολής μου εκτός από έναν χρόνο που μεσολάβησε από το κολλεγιο μέχρι το μεταπτυχιακό. Μάιο δεν θα έχω τελειώσει από το μεταπτυχιακό μου. Τι μπορώ να κάνω για αυτό;

Τέλος, μου έχουν πει ότι θα έχω κάποιες κυρώσεις διότι η αναβολή μου ήταν για Δασολογία στο ΑΠΘ και εγώ πήγαινα σε κολλέγια τόσα χρόνια.

Ευχαριστώ

1. Το χαρτί θα σου έρθει 10 με 15 ημέρες πριν παρουσιαστείς αλλά γενικά θα το μάθεις νωρίτερα από την εφαρμογή μάθε που θα καταταγείς (περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ )

2. Πάρε μια βεβαίωση από την σχολή ότι τελειώνεις τον Μάιο

3. Το θεωρώ δύσκολο από την στιγμή που συνέχισες τις σπουδές σου να πληρώσεις πρόστιμο!

Σαββας

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Σαββας »

Έδωσα πανελλήνιες για δεύτερη φορά και δε πέρασα κάπου. Ωστόσο για να ξαναδώσω πήρα αναβολή. Τώρα σπουδάζω μεν αλλά όχι σε αναγνωρισμένο κολλέγιο έτσι ώστε να πάρω την αναβολή. Τώρα που μου έχει έρθει το χαρτί και μάλλον θα παρουσιαστώ η αναβολή που είχα πάρει θα θεωρηθεί κακής χρήσης; Και αν ναι ποιες θα είναι οι κυρώσεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Όχι δεν θεωρείται κακή χρήση
Άβαταρ μέλους
rexlex1100
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από rexlex1100 »

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω κατι λοιπον ειχα παρει αναβολη το 2007 που τελειωσα τον τεχνικο λυκειο υδραβλικος και γραφτηκα ξανα στο τεχνικο για αλλη ειδικοτητα αλλα εμεινα και την επομενη χρονια γραφτηκα αλλα παλι εμεινα εχω γραφτει μεχρι το 2009 μετα δεν ξαναδοκιμασα αυτο που θελω να ρωτησω ειναι κακη χρηση αναβολης που δεν πηγα αμεσα αφου δεν ειχα γραφτει στο σχολειο και αφησα να τελειωσει η αναβολη στης 31 δεκεμβριου 2011 και θα εχω καπιες επιπτωσεις δηλαδη γραφτηκα για να παρω αλλα πτυχειο και δεν εχω κατι δεν τελειωσα εμεινα δυο φορες και μετα δεν γραφτηκα ξανα πειραζει που εξαντηλησα την αναβολη ετσι θα εχω καπιες επιπτωσεις (ειχα παρει στην στρατολωγια και μου ειχαν πει δεν πειραζει αλλα θελω να ρωτησω για να ξερω και αν τι τιμωρια θα μου επιβλιθει και ειναι εξαγορασημη ευχαριστω και ελπιζω να μην κουρασα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Ναι οκ, δεν γίνεται να απαντάμε στα ίδια πράγματα, έχουμε γράψει αρκετές φορές τι επιπτώσεις έχει κάποιος όταν έχει κάνει κακή χρήση αναβολής
Άβαταρ μέλους
rexlex1100
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Κακή χρήση αναβολής;

Αυτο που θελω να μαθω αμα η περιπτωση μου ειναι κακη χρηση. Αυτο σορρυ αμα ενοχλησα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Φίλε μου εγώ δεν είμαι στρατολόγος, αν σου είπε ο στρατολόγος ότι δεν θα έχεις επιπτώσεις εγώ δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο, σίγουρα λόγω θέσης γνωρίζει κάποια πράγματα παραπάνω
Άβαταρ μέλους
rexlex1100
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Κακή χρήση αναβολής;

Οκ ευχαριστω φιλε.
Giorgos

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Giorgos »

Συγνώμη αν επαναλάβω ερώτηση προηγούμενου απλά έχω μπερδευτεί. Εχώ αναβολή απο το TEI μου εώς το 2013. Δεν έχω πατήσει ποτέ και γραφόμουν ηλεκτρονικά εκεί. Λογω βλακειας παρέλειψα να γραφτώ για 2 συνεχή εξάμηνα. Δεν ξέρω αν έχω διαγραφεί ακόμα...
Σε περίπτωση διαγραφής κόβεται η αναβολή; Θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

1. Δεν νομίζω να κόβεται η αναβολή

2. Αν σε έχουνε διαγράψει από την σχολή, έχεις κάνει κακή χρήση αναβολής,90 ευρώ η 1 μήνα παραπάνω θητεία

Άβαταρ μέλους
Nicholas123
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Nicholas123 »

Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα τα φώτα σας για ένα θέμα που έχω και με συγχςρείται αν έχει αναφερθεί παραπάνω. Μέτα της πανελλήνιες πήρα αναωολή στράτευσης με βεβαίωση απο τη σχολή που πέρασα λογω όμως του ότι έδωσα πάλι πανελλήνιες για να γραφτώ στη δεύτερη σχολή έπρεπε να διαγραφώ απο την πρώτη. Σε αυτη την περίπτωση η αναβολή που έχω ήδη ισχυεί κανονικά; Ρωτάω γιατί η αναβολή μου αναφέρει το όνομα της σχολής που εχω διαγραφεί. Πρέπει να την αλλάξω και αν ναι ξέρεται αν θα υπάρχουν κυρώσεις γιάτι έχουν περάσει και αρκετα χρόνια. Ευχαριστώ
paris

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από paris »

Καλησπερα. Εχω μια απορια. Ειμαι σε ιδιωτικο ΙΕΚ και εχω παρει αναβολη 3χρονια, αν εξαντλησω την αναβολη και ξεγραφτω απο το ΙΕΚ οποτε δεν θα εχω καποιο πιστοποιητικο οτι εκανα κατι μεχρι το τελος της αναβολης θα εχω κωρωσεις σιγουρα αλλα δεν γνωριζω τι.90 ευρω ή 1 μηνα παραπανω θητεια?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Είναι πολύ απλό αν δεν πληρώσεις 90 ευρώ θα κάνεις 1 μήνα παραπάνω
Άβαταρ μέλους
Ghost Rider
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Ghost Rider »

Καλησπέρα σε όλους σας εχω την εξής απορία.Εδωσα πανελληνιες το 2007 και περασα σε ενα ΤΕΙ στην σπαρτη το οποιο παρακολουθησα ενα μηνα. Οστοσο πήρα αναβολή απο εκει μεχρι το 2016. Γραφόμουν καθε εξάμηνο κανονικότατα μεσω φαξ.

το 2010 εδωσα πανελληνιες και περασα σε ενα ΑΕΙ στην αθηνα. Παρακολουθησα 1,5 χρονο περιπου αλλα επειδη τελικά δεν εβλεπα καποια εξελιξη αποφασισα να σταματησω και απο τοτε κανω ιδιαιτερα για να παρω το proficiency στα αγγλικα για να μπορέσω να φύγω απο την Ελλάδα. Το θέμα είναι το εξής ότι για την φετινή χρονιά που διανύουμε ακόμα δεν εχω γραφτεί και εγώ θέλω να διακόψω την αναβολή μου μολις δώσω το πτυχίο (δηλαδή το καλοκαίρι) για να πάω να υπηρετήσω. Το οτι δεν εχω γραφτει για το 2012 ειναι κακή χρήση αναβολής; Οι σπουδες μου δεν θα είχαν ολοκληρωθει ουτως η αλλως θεωρητικά δεν θα είναι σαν να τις διακόπτω και να πηγαίνω στρατό υποθετικά σαν να συνέχιζα μετά;

Οποιος γνωρίζει θα το εκτιμούσα παρα πολύ αν με διαφώτιζε...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Σ. Μ.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες