Κακή χρήση αναβολής;

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Gamatos »

Καλησπέρα Greek_Army σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις. Λοιπών: Έγραψα πανελλήνιες και είδα πως πέρασα στο ΤΕΙ Λαμίας αλλά δεν πήγα να γραφτώ. Αναβολή πήρα τον Φλεβάρη μου είπαν μέχρι 2016 χαρτί δεν πήρα και τηλέφωνο δεν με πήραν και ούτε εγώ έκανα τίποτα γιατί νόμιζα πως θα πάω στην σχολή. Τώρα θέλω να την κόψω αλλά δεν ξέρω τις συνέπειες. Εδώ και 4 μήνες τελείωσα το Λύκειο. Χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σου και την βοήθεια σου.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 104

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν έχεις πάρει αναβολή από την σχολή που πέρασες στην Λαμία και δεν πηγαίνεις για μαθήματα, τότε όπως σου είπα και πριν θα θεωρηθεί ότι έκανες κακή χρήση αναβολής
Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Gamatos »

Αναβολή πήρα όταν πήγαινα στην 3 λυκείου τον Φλεβάρη την πήρα μόνο και μόνο να τελειώσω με της πανελλήνιες. Καλός αφού μπορώ να πληρώσω 90 Ευρό τότε οκ. Θα υπάρχει πρόβλημα με το ότι δεν πήρα το χαρτί αναβολής; Γίνετε να με πάρουν στο στρατό χωρίς να περιμένω την σειρά; Γιατί κάπου διάβασα 4 μήνες πρέπει να περιμένω και δεν θέλω. Και τι να κάνω; Σε ευχαριστώ και πάλη!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Gamatos έγραψε:Αναβολή πήρα όταν πήγαινα στην 3 λυκείου τον Φλεβάρη την πήρα μόνο και μόνο να τελειώσω με της πανελλήνιες. Καλός αφού μπορώ να πληρώσω 90 Ευρό τότε οκ.1.Θα υπάρχει πρόβλημα με το ότι δεν πήρα το χαρτί αναβολής;2.Γίνετε να με πάρουν στο στρατό χωρίς να περιμένω την σειρά; Γιατί κάπου διάβασα 4 μήνες πρέπει να περιμένω και δεν θέλω.Και τι να κάνω; Σε ευχαριστώ και πάλη!

1. Αφού πήρες αναβολή για να τελειώσεις τις πανελλήνιες, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι όταν θα πας να κόψεις την αναβολή να έχεις μαζί σου το απολυτήριο, δεν θα χρειαστείς να πληρώσεις κάτι Εικόνα

2. Όχι δεν γίνεται

Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Gamatos »

Κάτι τελευταίο φίλε μου, οπότε να πάω να την κόψω αύριο μεθαύριο; Και τότε πότε θα μπω; Θα με πάρουν εκεί στο Ναύπλιο ως μηχανικός όπως έγραφε αρχικά το χαρτί ή τώρα θα με στείλουν τελείως αλλού για αλλού;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Gamatos έγραψε:1. Κάτι τελευταίο φίλε μου, οπότε να πάω να την κόψω αύριο μεθαύριο; Και τότε πότε θα μπω;2. Θα με πάρουν εκεί στο Ναύπλιο ως μηχανικός όπως έγραφε αρχικά το χαρτί ή τώρα θα με στείλουν τελείως αλλού για αλλού;

1. Σου έδωσα πριν να διαβάσεις ένα άρθρο το οποίο αναφέρει αυτό που ρωτάς, δεν γίνεται να γράφω τα ίδια

2. Λογικά θα στο αλλάξουν

Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Gamatos »

Καλός, σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ! Καλό απόγευμα!
Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Gamatos »

Ακόμα και αν πληρώσω ποιο νωρίς δεν θα με πάρουν έτσι;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Gamatos έγραψε:Ακόμα και αν πληρώσω ποιο νωρίς δεν θα με πάρουν έτσι;

Όχι... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Gamatos »

Απλά κάπου σε εσάς δεν ξέρω που διάβασα ότι μπορείς να δηλώσεις πως θέλεις επείγων να σε πάρουν κάτι τέτοιο, δεν του έδωσα πολύ προσοχή.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

Gamatos έγραψε:Απλά κάπου σε εσάς δεν ξέρω που διάβασα ότι μπορείς να δηλώσεις πως θέλεις επείγων να σε πάρουν κάτι τέτοιο, δεν του έδωσα πολύ προσοχή.

Φίλε η επόμενη σειρά μπαίνει τον Φεβρουάριο οπότε νωρίτερα δεν γίνεται να μπεις!

Άβαταρ μέλους
Gamatos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Gamatos »

Δηλαδή αν πάω μέχρι και 31 του μήνα και κόψω την αναβολή τότε δεν θα με πάρουν ποιο νωρίς από το Φλεβάρη; Γιατί θα κάνω ότι μου πεις, δεν έχω κανέναν άλλον να ρωτήσω. Γιατί αν την κόψω και θα με πάρουν θα παιχτεί βλακεία διότι δίνω οδήγηση τώρα. Είσαι σίγουρος ότι δεν θα με πάρουν ποιο νωρίς; Αν ναι πες μου και έφυγα και την κόβω αύριο. Και σου ζητώ συγνώμη αν κάνω πολλές ερωτήσεις.
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από Palioseira »

Gamatos έγραψε:Δηλαδή αν πάω μέχρι και 31 του μήνα και κόψω την αναβολή τότε δεν θα με πάρουν ποιο νωρίς από το Φλεβάρη; Γιατί θα κάνω ότι μου πεις, δεν έχω κανέναν άλλον να ρωτήσω. Γιατί αν την κόψω και θα με πάρουν θα παιχτεί βλακεία διότι δίνω οδήγηση τώρα. Είσαι σίγουρος ότι δεν θα με πάρουν ποιο νωρίς; Αν ναι πες μου και έφυγα και την κόβω αύριο. Και σου ζητώ συγνώμη αν κάνω πολλές ερωτήσεις.

Αφου δεν παιρνουν Πιο νωρις ΕΣΣΟ δεν γινεται να σε παρουν.
JOker
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Κακή χρήση αναβολής;

Δημοσίευση από JOker »

Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε αν εχω καποια ποινη εφοσον εχω αναβολη λογω σπουδων ως το 2017 πηγαινω γραφομαι στα μα8ηματα (εργαστηρια η σχολη μου δεν εχει) αλλα δεν πηγαινω στις εξεταστικες Και θελω να διακοψω την αναβολη μου
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Κακή χρήση αναβολής;

JOker έγραψε:Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε αν εχω καποια ποινη εφοσον εχω αναβολη λογω σπουδων ως το 2017 πηγαινω γραφομαι στα μα8ηματα (εργαστηρια η σχολη μου δεν εχει) αλλα δεν πηγαινω στις εξεταστικες Και θελω να διακοψω την αναβολη μου

Σε μερικές σχολές θα πρέπει να περνάς ένα μάθημα κάθε χρόνο για να μην θεωρηθεί ότι έχεις κάνει κακή χρήση αναβολής, σε άλλες τους αρκεί να μην σε έχουνε διαγράψει

Τώρα δεν γνωρίζω για ποιες σχολές ισχύει το πρώτο και σε ποιες το δεύτερο, πήγαινε κόψε την αναβολή σου και θα μάθεις

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες