Τι επιτρέπεται να πάρω στο στρατό;
Μαγκες full face/σκουφο και γαντια κτλπ αγοραζουμε μονοι μας; Απο οσο διαβασα δεν παρεχονται, και προβλεπεται ψοφος απο το κρυο.
Δεν παρέχονται.
Επιτρεπεται full face; Και αν ναι; Αυτο που ειναι ανοιχτο ολο μπροστα ή του τρομοκρατη :P;
-
- Α/ΓΕΣ
- Posts in topic: 107
- Επικοινωνία:
Κανονικά δεν επιτρέπεται, αλλά σχεδόν όλοι φοράνε.
Καλύτερα πάρε το όλο ανοικτό μπροστά, το άλλο μπορεί να σε ενοχλεί στη μύτη.
Δεν έχει σημασία το χρώμα για σκούφο-κουκούλα-γάντια, είτε μαύρα είτε φαιοπράσινα.
Καλύτερα πάρε το όλο ανοικτό μπροστά, το άλλο μπορεί να σε ενοχλεί στη μύτη.
Δεν έχει σημασία το χρώμα για σκούφο-κουκούλα-γάντια, είτε μαύρα είτε φαιοπράσινα.
Καλημερα. Ευχαριστω πολυ οσους συντηρουν αυτο το φορουμ. Παρα πολυ χρησιμο και ενημερωτικο για την καταταξη. Εχω μαθει αρκετες πληροφοριες που με καλες πιθανοτητες δεν θα ηξερα :)
Εγω μπαινω τωρα με την Α ΕΣΣΟ το φεβρουαριο στο ΚΕΤΘ στην αυλωνα. Εχω μια ερωτηση. Εγω αφενος για λογους οικονομιας (0,10 λεπτα το ξυραφακι,5 ξυρισματα με καθε ξυραφακι) αφετερου για λογους προτιμησης ξυριζομαι με ξυραφακια DE.
Δηλαδη για οσους δεν ξερους

Αυτα περνανε; Μπορω να τα παρω μαζι και να ξυριζομαι με αυτα η θεωρουνται οπλο; Αν τα εχω πανω μου απο οτι εχω διαβασει δεν μου κανουν σωματικο ελεγχο;
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις
Εγω μπαινω τωρα με την Α ΕΣΣΟ το φεβρουαριο στο ΚΕΤΘ στην αυλωνα. Εχω μια ερωτηση. Εγω αφενος για λογους οικονομιας (0,10 λεπτα το ξυραφακι,5 ξυρισματα με καθε ξυραφακι) αφετερου για λογους προτιμησης ξυριζομαι με ξυραφακια DE.
Δηλαδη για οσους δεν ξερους

Αυτα περνανε; Μπορω να τα παρω μαζι και να ξυριζομαι με αυτα η θεωρουνται οπλο; Αν τα εχω πανω μου απο οτι εχω διαβασει δεν μου κανουν σωματικο ελεγχο;
Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Το δεύτερο ούτε για αστείο. Άσε που παραπέμπει σε τάσεις αυτοκτονίας. 

Δυστυχώς όχι, αν άφηναν θα έπαιρνα κι εγώ τη Merkur με τις Personna, τώρα θα αρκεστώ σε μια Gillette sensor excel... Το μαχαίρι μου του ξυρίσματος μάλλον απαγορεύεται, ε;

***** το δηλαδη ειναι μονοδρομος το ξυρισμα με τα καινουργια ξυραφακια. Αυτο ισχυει μονο για το κεντρο εκπαιδευσης η και γενικα;
@Geol ντακς ειπαμε θα φερνα και γω το king cutter της boker. Δικος μας και συ ε :P
mens-only.gr και τα μυαλα στα καγκελα
@Geol ντακς ειπαμε θα φερνα και γω το king cutter της boker. Δικος μας και συ ε :P
mens-only.gr και τα μυαλα στα καγκελα
Αλήθεια, αν πάρω κάτι τέτοιο μαζί μου και μου το κατάσχουν, μετά βγαίνοντας το παίρνω πίσω ή το χάνω οριστικά;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Φυσικά και το χάνεις οριστικά. Εδώ το ψαλιδάκι κρατάνε, το παραπάνω θα άφηναν;
Παιδια μπαίνω τώρα στρατό και επειδή έχω κόψει το καπνισμα εδώ και 3 μήνες κάνω ηλεκτρονικό τσιγάρο! Θα με αφήσουν να το περάσω μέσα?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Λογικα το ηλεκτρονικο τσιγαρο θα σου το αφησουν
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μη στεναχωριεσαι, ο Ε. Σ θα σου δωσει καινουργιο (μην κανεις κανενα αστειο και το παρης μαζι σου γιατι θα φας πολυ τρεξιμο)
Μπορει να φανει κάπως αυτο που θα ρωτήσω. Αλλα οδοντικο νήμα επιτρέπεται;
-
- Α/ΓΕΣ
- Επικοινωνία:
Ναι, δεν υπάρχει κίνδυνος κατάσχεσης. 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες