Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Aeroporos27
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

Τα είπαμε αλλά ας τα ξανα πούμε. Στο δικό σου το μυαλό μπορεί να είναι στρώσιμο χαλιού η πάλη για την ουσιαστική ισονομία και ισοπολιτεία των γκέι και μέσα στις ΕΔ και στη κοινωνία γενικότερα.

Είναι αδιάφορο το τι θεωρείς εσύ απόλυτο, παρατραβηγμένο, κουραστικό κοκ και έχει σχέση κυρίως με την ομοφοβία, την άγνοια, την ελλειπή επιμμόρφωση του καθένα.

Σου εξήγησα για εσένα μπορεί παρατραβηγμένο να είναι η ανατολή ή δύση του ηλίου. Όχι για εμένα. Ένα περήφανο γκέι άνδρα που έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι παντού την ομοφοβία στη κοινωνία γνωρίζει τις προκλήσεις αρκετά καλά.

Είναι σαφές πως ειδικά τώρα είναι που πρέπει να έχουμε την απόλυτη νομική διασφάλιση. Το πλαίσιο κατά της ομοφοβίας με τις πιο αυστηρές και ανάλγητες ποινές ώστε κατα μέτωπο να χτυπήσουμε την αρνητική διάκριση και προκατάληψη και να κάνουμε συλλογικά καλύτερη τη κοινωνία και στις ΕΔ και παντού.

Άβαταρ μέλους
kappa
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από kappa »

Τις Ενοπλες Δυναμεις κοιτα να τις κανεις καλυτερες για ολους οχι μονο για τους γκεη

Εσυ εισαι αξιωματικος και πληρωνεσαι και απο πανω το παιζεις και ακτιβιστης... Εμενα με ρωτας που θα χω να φαω στη μαπα καθε "*****" ετεροφυλοφιλο η ομοφυλοφιλο ;

Αντε καλα ξυπνητουρια.

Aeroporos27

Πάλι είναι αδιάφορο πως τα δικά σου προβλήματα αφορούν τη πάλη των δικαιώματων των γκέι. Δεν έχουν κάποια σχέση με τη πραγματικότητα που θέλει ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στα όρια μιας ακόμα και ανθρωπιστικής κρίσης να σταθούμε στο πλευρό όλων των αδύναμων κοινωνικών ομάδων.

Είναι σημαντικό τώρα που η Ελλάδα παραπαίει να διατηρήσουμε συλλογικά τα δημοκρατικά μας αντανακλαστικά και παλέψουμε για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων όσων βρίσκονται συστηματικά σε κοινωνικό αποκλεισμό, διάκριση και προκατάληψη.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Το πως δεν μας ειπες
Aeroporos27

Το είπα απλά εσύ πιστεύεις ότι θα βγάλεις επιχείρημα μέσω της επανάληψης ανούσιων ερωταπαντήσεων για να καλυφθείς πίσω από τη θέση του απόλυτου negation για αυτό και με έχεις δυναμικά απέναντι σου. Διότι ακριβώς αυτά τα ντεμί που λες, πιστεύεις και ευαγγελίζεσαι εγώ πολεμώ καθημερινά. Για σένα μπορεί να είναι θεωρίες, για εμένα η ζωή μου η ίδια.
Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Πες μου το πως και ανεβα στον παραδεισο!

απλα επαναλαμβανεις μια κουφια γενικολογη καταγγελεια
Aeroporos27

Καλά τρολάρεις τώρα αλλά οκ. Εσύ μπορεί να χτυπιέσαι για την κάθε άκυρη ερώτηση που μου κάνεις σε θέματα που έχουν ήδη τεθεί. Αυτό που εγώ τονίζω είναι ότι στη κοινωνία άτομα με τον δικό σου ωχαδερφισμό, γενίκευση και στερεοτυπία είναι που ουσιαστικά πρέπει να χτυπηθούν κατά κράτος.

Αυτά τα ντεμί είναι που πρέπει να συντρίψουμε γι αυτό και η αντίδραση μου.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Οπως σου`πα και στο αλλο νημα

ειτε εδω ειτε εκει, πες συγκεκριμενα τι ειναι αυτο που θελεις σε αριθμημενα σημεια

και τους χαρακτηρισμους, αστους
Aeroporos27

Μα ότι και να πεις εσύ δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα έχω θέσει τα ζητήμα.

Απλά εσύ βολεύεσαι να τα αγνοιείς, διαστρεβλώνεις και να τα μπλέκεις ώστε να μπαίνεις στο φαύλο κύκλο της ερωταπάντησης για να επιμείνεις στη βάση των πιο dehumanizing επιχειρημάτων εναντίον των δικαιωμάτων των γκέι.

Δηλαδή στο... ''βουλώστε το, μέχρι εκεί αντέχω να σας δώσω''. Τα έχουμε καλύψει αυτά. Αλλά είναι καλό να ξεσκεπάζουμε συνεχώς αυτές τις ντεμί θέσεις που έχεις εσύ και τόσο κακό κάνουν στη πάλη για ισονομία.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

kappa έγραψε:Οπως σου`πα και στο αλλο νημα

ειτε εδω ειτε εκει, πες συγκεκριμενα τι ειναι αυτο που θελεις σε αριθμημενα σημεια

Aeroporos27

Κοίτα τώρα πραγματικά αυτό που καταφέρνεις είναι να δείχνεις ακόμα περισσότερο την επιχειρηματολογική σου ένδεια.

Τα ζητήματα τα έχουμε καλύψει και πάμε σε κύκλους. Απλά εσύ κάνεις πως δε τα πιάνεις για να συνεχίσεις με το γνωστικό παιχνιδάκι του negation στη βάση του ''δε θα πάρετε άλλα γιατί έτσι θέλω εγώ''

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Μα εγω δεν ειπα κατι, εσυ παραμιλας/διαβαζεις την σκεψη μου

Δεν θα ηταν πολυ πιο ευκολο να μιλαμε επι συγκεκριμενων θεματων ;

Γιατι πιστευεις οτι πρεπει να συμφωνησω σε οτι γενικολογα αναφερεις ;
Απλα και μονο επειδη εισαι γκεη/μειονοτητα πρεπει να σου αναγνωριστει οτιδηποτε ζητησεις ;
Aeroporos27

Μα έχουμε μιλήσει επι συγκεκριμένων θέματων απλά εσύ μπαίνεις σε κύκλους. Εγω διασκεδάζω αυτή την επανάληψη για να σου δείξω ότι

α) και αντίδραση θα συναντήσεις στη κοινωνία αν έχεις τα σκεπτικά που αναλύσαμε εδώ και τόσες σέλιδες

β) και θα γίνουν αργά ή γρήγορα στην Ελλάδα. Είτε το θέλεις είτε όχι. Διότι ξέρεις δεν είμαι ο μόνος.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Ουτε εγω ειμαι ο μονος

Και ισα ισα, εγω υποτιθεται οτι ειμαι και ψυχραιμος. Ουτε ποτε χρησιμοποιησα χαρακτηρισμους (θα`ναι ποσα χρονια που δεν εκφραζομαι υποτιμητικα εναντιον σας, γιατι καταλαβα ποσο χυδαιο ειναι) ουτε σου επιτεθηκα

Αλλα, απ`την αλλη δεν σημαινει οτι δεχομαι και οτιδηποτε παρουσιαζεις ως δεδομενο

Ειμαι και γω μερος της κοινωνιας και αφου σου δειχνω σεβασμο και σε υπολογιζω, οφειλεις να μου ανταποδωσεις την αναγνωριση και να συζητησουμε (που λεει ο λογος)

Αλλιως η "κοινωνικη συναινεση" παει κατα διαολου και ολα καταληγουν σε απλα μαθηματικα. Που μαλλον για καποιες δεκαετιες ακομα, τουλαχιστον στην Ελλαδα, θα ειναι εναντιον σου. Ειδικα αν συνεχιζεις ετσι
Aeroporos27

Ούτε εγώ σου επιτέθηκα προσωπικά. Τα επιχειρήματα σου σχολιάζω ως αποτέλεσμα συνήθως κεκαλυμένης ομοφοβίας, άγνοιας και στερεοτύπων.

Ξέρεις έχω βιώσει καλά όλα αυτά τα ντεμί που ασπάζεσαι για να τα αναγνωρίζω στη κοινωνία και να τους κάνω κατά κράτος επίθεση.

Δε θα σταματήσω επειδή θα απομακρύνουν εσένα από τις πάλες μας ή επειδή νομίζεις ότι χάνουμε υποστήριξη στο δίκιο μας.

Σου εξήγησα ότι μόνο μέσω της πάλης και αντίδρασης σε πολλά μέτωπα θα μπορέσουμε να φτάσουμε στην πραγματική ισονομία. Τουλάχιστον αυτή είναι η θεώρηση μου.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες