Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Aeroporos27
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

Black_Knight έγραψε:
Aeroporos27 έγραψε:Ήταν σημαντικό που η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στο κόσμο άφησε επιτέλους τους γκέι ανοιχτά να υπηρετούν... Και όπως βλέπουμε ένα χρόνο μετά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου για τις ΕΔ των ΗΠΑ.

Όταν το κάνουν αυτό οι Ρώσοι και οι Ισραηλινοί στον στρατό τους τότε μίλα

Η Κνεσετ του χρόνου θα εξετάσει επίσημα το θέμα... Μάντεψε τι θα γίνει...

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Aeroporos27 έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:Μαλιστα εδω ο κοσμος λιμοκτονει και αυτοκτονει απο τα χρεη και το μονο ζητημα που αφορα την ΕΛΛΑΔΑ ειναι αν οι γκει αποκτησουν τηλεφωνικη γραμμη ΕικόναΕικόνα
Και αυτο που πραγματικα προκαλει εντυπωση ειναι γιατι χρειαζονται ψυχολογικη υποστηριξει ποιος ειναι ο λογος;
Ειναι ασθενια τελικα η ομοφυλοφιλια και χρειαζεται υποστηριξει η ειναι ανωμαλια καποιον που θελουν να δοκιμασουν κατι το διαφορετικο στην ζωη τους;
Και γιατι εμενα το κρατος να με φορολογη και να πληρωνω σαν τον μαλ. Κα εισφορες υπερ των ομοφυλοφιλων επειδη αυτοι γουσταρουν να κανουν την τρελα τους;ΕικόναΕικόνα

Xρειάζονται υποστήριξη Για να αντιμετωπίζουν καθημερινά άτομα που εκφέρουν απόψεις όπως οι δικές σου. Γι αυτό γίνεται ο ''τζερτζελές''.

Πιστεψε με οι αποψεις που εκφραζω εκπροσωπουν χιλιαδες κοσμο που εχει φαει στην μαπα εδω και χρονια ολους εσας που εχεται εισβαλει στα μμε στις εκπομπες και σε σηριαλ του κ. Λου που προσπαθουν με το ετσι θελω να μας κανουν να υιοθετησουμε την τρελα και την ανωμαλια σας ΕικόναΚαι σαν να μην εφτανε αυτο το κρατος σας βραβευει κιολας και προσπαθει να σας κανει ισοτημα μελη με ολους εμας που ζουμε φυσιολογικαΕικόνα

Άβαταρ μέλους
kappa
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από kappa »

Να σε ρωτησω κατι ;

Ενδιαφερει κανεναν,επισημως στη δουλεια στο στρατοπεδο, τι κανεις εσυ στην προσωπικη σου ζωη ;

Αλλο το να μιλας με καποιο φιλικο προσωπο και λογω οικιοτητας να πεις "πηγα με τον συντροφο μου ταξιδακι" κτλ κτλ δε νομιζω να ενοχληθει και κανενας..(Πιστευω οτι τουλαχιστον τη στοιχειωδη ευγενεια τη δειχνουν μεχρι και οι πιο ομοφοβικοι πλεον)

και αλλο σε ενα ανδροκρατουμενο και "τυπολατρικο" περιβαλλον οπως του στρατου, να εχεις εναν "κραυγαλεα γκεη" να διατυμπανιζει τις προτιμησεις του η εναν "κυριλε γκεη" να κανει ακτιβισμο

Θα δημιουργηθει προβλημα. Ο καθενας να κοιταει τη δουλεια του, ειναι πιστευω το καλυτερο

υγ

εσυ φιλε δηλωνεις ακτιβιστης, πολλοι οπως βλεπεις ειναι ρατσιστες, εγω προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης.

Aeroporos27

KYNIGOSDK έγραψε:
Aeroporos27 έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:Μαλιστα εδω ο κοσμος λιμοκτονει και αυτοκτονει απο τα χρεη και το μονο ζητημα που αφορα την ΕΛΛΑΔΑ ειναι αν οι γκει αποκτησουν τηλεφωνικη γραμμη ΕικόναΕικόνα
Και αυτο που πραγματικα προκαλει εντυπωση ειναι γιατι χρειαζονται ψυχολογικη υποστηριξει ποιος ειναι ο λογος;
Ειναι ασθενια τελικα η ομοφυλοφιλια και χρειαζεται υποστηριξει η ειναι ανωμαλια καποιον που θελουν να δοκιμασουν κατι το διαφορετικο στην ζωη τους;
Και γιατι εμενα το κρατος να με φορολογη και να πληρωνω σαν τον μαλ. Κα εισφορες υπερ των ομοφυλοφιλων επειδη αυτοι γουσταρουν να κανουν την τρελα τους;ΕικόναΕικόνα

Xρειάζονται υποστήριξη Για να αντιμετωπίζουν καθημερινά άτομα που εκφέρουν απόψεις όπως οι δικές σου. Γι αυτό γίνεται ο ''τζερτζελές''.

Πιστεψε με οι αποψεις που εκφραζω εκπροσωπουν χιλιαδες κοσμο που εχει φαει στην μαπα εδω και χρονια ολους εσας που εχεται εισβαλει στα μμε στις εκπομπες και σε σηριαλ του κ. Λου που προσπαθουν με το ετσι θελω να μας κανουν να υιοθετησουμε την τρελα και την ανωμαλια σας ΕικόναΚαι σαν να μην εφτανε αυτο το κρατος σας βραβευει κιολας και προσπαθει να σας κανει ισοτημα μελη με ολους εμας που ζουμε φυσιολογικαΕικόνα

Τρέλα, ανωμαλία, περιθώριο κοκ... Μόνο που δε με έβρισες προσωπικά. Πραγματικά το ομοφοβικό μίσος σήμερα στην Ελλάδα (και ειδικά τώρα που ζούμε τη χειρότερη κρίση στην ιστορία μας) έχει ξεφύγει.

Αυτές οι παραπάνω αντιλήψεις είναι που πρέπει να χτυπήσουμε κατά κράτος. Λυπηρό πραγματικά.

Aeroporos27

kappa έγραψε:
εγω προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης.

Με δόσεις στερεοτυπίας νομίζω, που σε οδηγούν να ζητάς νομικά παράθυρα για διακρίσεις βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού. Σου είπα και πριν άλλο τι πιστεύεις εσύ για τις ικανότητες κάποιου και άλλο ποια είναι η πραγματικότητα.

Το να κάνει κάποιος coming out και στην εργασία του είναι σημαντικό για μια μεγάλη μερίδα του γκέι πληθυσμού μιας και αφορά ουσιαστικά ζητήματα ψυχοκοινωνικής προσαρμογής. Εξάλλου η έρευνα έχει δείξει πως οι γκει που είναι ανοιχτοί με το κοινωνικό τους δίκτυο, εργασία και φίλους σε ότι αφορά τη σεξουαλικότητα τους παρουσιάζουν σημαντικά υψηλότερη ψυχολογική λειτουργικότητα και ευημερία από τους γκέι που κρύβοντε, πιέζοντε και ζουν μέσα στη δική τους ομοφοβία αλλά και σε αυτή του περίγυρου τους. Κάτι που απαντά και στη σημασία του να μπορείς να είσαι ελεύθερος με αυτό που πραγματικά είσαι...

Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aeronut »

Κυνηγε δκ, εμπεδωσαμε οτι οι γκεϊ σου φαινονται υπανθρωποι, σταματα να το λες συνεχεια
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aeronut »

Το θεμα αρχιζει να γινεται κουραστικο
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Aeroporos27 έγραψε:
kappa έγραψε:
εγω προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης.

Με δόσεις στερεοτυπίας νομίζω, που σε οδηγούν να ζητάς νομικά παράθυρα για διακρίσεις βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού. Σου είπα και πριν άλλο τι πιστεύεις εσύ για τις ικανότητες κάποιου και άλλο ποια είναι η πραγματικότητα.

Το να κάνει κάποιος coming out και στην εργασία του είναι σημαντικό για μια μεγάλη μερίδα του γκέι πληθυσμού μιας και αφορά ουσιαστικά ζητήματα ψυχοκοινωνικής προσαρμογής. Εξάλλου η έρευνα έχει δείξει πως οι γκει που είναι ανοιχτοί με το κοινωνικό τους δίκτυο, εργασία και φίλους σε ότι αφορά τη σεξουαλικότητα τους παρουσιάζουν σημαντικά υψηλότερη ψυχολογική λειτουργικότητα και ευημερία από τους γκέι που κρύβοντε, πιέζοντε και ζουν μέσα στη δική τους ομοφοβία αλλά και σε αυτή του περίγυρου τους. Κάτι που απαντά και στη σημασία του να μπορείς να είσαι ελεύθερος με αυτό που πραγματικά είσαι...

ναι, συμφωνω.

αυτη ειναι η ψυχολογικη πλευρα του ζητηματος για εναν γκεη

Και τι θελεις, ομως, δηλαδη να κανεις ; Να βγεις στη αναφορα και να πεις, "αναφερω, πως ειμαι ομοφυλοφιλος" ;

Αλλος θα αδιαφορησει, αλλος θα κοροιδεψει, αλλος θα στραβωσει, αλλος θα πει "και γω ειμαι" και παει λεγοντας. Ε και ;
Αλλαζει κατι ;

Μηπως θα ζητησεις ξεχωριστο μπανιο ; Η λουτρα ;(δεν ειναι τοσο χαζο οσο ακουγεται. Γιατι δηλαδη υπαρχουν γυναικειες εγκαστασεις ;)
Δεν καταλαβαινω τι θα σου αλλαξει απο τωρα. Η βγαινει κανεις αλλος και λεει επισημως τι σεξουαλικες στασεις και πρακτικες του αρεσουν ;

Aeroporos27

Επισήμως σημαίνει να έχω την υποστήριξη από την υπηρεσία μου απέναντι σε οποιοδήποτε κρούσμα ρητορικής μίσους εναντίον μου μέσα στο στρατόπεδο. Οποιοδήποτε κρούσμα βίας Που θα αφορά τον σεξ. Προσανατολισμό μου κτλ.

Να μπορώ με αξιοπρέπεια να εκφράζομαι με όλους τους συναδέλφους μου χωρίς να κινδυνεύω να γιουχαριστώ κοκ. Αυτό το κενό θα κλείσει η νομοθεσία και ταυτόχρονα θα βοηθήσει και τους γκει να είναι ακόμα πιο παραγωγικοί στη δουλειά τους, στη ζωή τους γενικά.

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

aeronut έγραψε:Κυνηγε δκ, εμπεδωσαμε οτι οι γκεϊ σου φαινονται υπανθρωποι, σταματα να το λες συνεχεια
Δεν το καταλαβα φιλε μου αναφερθηκα σε σενα προσωπικα

Αν σε χαλαει μην διαβαζεις τα ποστ μου

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Ναι αλλα ποιος θα προστατεψει την υπηρεσια απο τους "κραυγαλεα γκεη" οταν ειναι καθαρα ασυμβατοι με το περιβαλλον και τη θεση ;

Οπως επισης, σε ποια βαση δηλαδη εκφραζεσαι με τους συναδελφους και τους φανταρους ; Μιλατε για τα γκομενικα σας ολη μερα η για τη δουλεια και τις υπηρεσιες ;

Αν εγω αρχισω να διατυμπανιζω οτι μ`αρεσει μια συγκεκριμενη ερωτικη πρακτικη (πχ να παιρνω ματι χαχα) και οι αλλοι με παρουν στο ψιλο, θα πρεπει μηπως ο διοικητης να τους τιμωρησει ;

Καταλαβες τι θελω να πω ;

Τη θεση εχει η σεξουαλικη ζωη η ο γκεη ακτιβισμος στο στρατο ; Ο καθενας ας κανει οτι θελει αλλα να κοιταει τη δουλεια του και να σεβεται την ιδιαιτεροτητα του ρολου και της εργασιας που επιτελει. Ανεξαρτητως σεξουαλικου προσανατολισμου

υγ

τα κρουσματα βιας καταδικαζονται εννοειται, υπο οποιεσδηποτε συνθηκες. Αλλα μου φαινεται υπερβαλεις. Οποτε εχω ακουσει για ξυλο στο στρατο (πραγμα πολυ σπανιο) η ανοχη υπηρξε μηδενικη. Αυτο ελειπε, να κινδυνευει καποιος, απλα και μονο γιατι ειναι γκεη. Που ισα ισα, κανεις δεν πολυασχολειται και μαζι τους, αν πια κανουν μπαμ.
Aeroporos27

kappa έγραψε:
Καταλαβες τι θελω να πω ;

Ναι και σου απάντησα ήδη 3 φορές. Εσύ μπορεί να πιστεύεις οτι οι ''κραγαυλέα γκέι'' θα αρχίσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο (παράδειγμα φέρνω απλά) το ποιά είναι πραγματικότητα όμως και πόσοι τέτοιοι θα υπάρξουν στο στρατό είναι άλλο ζήτημα.

Σου εξήγησα ότι δε μιλάω ούτε στη βάση του να βγω στην αναφορά να διατυμπανίζω κάτι, ούτε να το φωνάζω με τη πρώτη ευκαιρία. Εξάλλου όσο και ''μπάζα'' να είναι πολύς κόσμος δεν έχω δει τόσους γκέι ή στρέητ να γνωστοποιούν με τυμπανοκρουσίες τι κάνουν στο κρεβάτι. Μιλάω στη βάση της νομικής διασφάλισης της παρουσίας μου στις ΕΔ από όλες τις απόψεις.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Δεν "θ`αρχισουν τον 3ο Παγκοσμιο" απλως θα ειναι ενα αχρηστο συμβολο, γιατι ειναι ασυμβατοι με την δουλεια/περιβαλλον

Οποτε για οσους τετοιους υπαρξουν, θα υπαρχει και ενας κομψος τροπος να απομακρυνθουν (δεν μιλαω για αποστρατευση) απο τις ευαισθητες θεσεις

Η νομικη σου παρουσια στον στρατο, ειναι διασφαλισμενη ηδη, αλλα οχι απο ολες τις αποψεις, γιατι πολυ απλα δεν πρεπει και να ειναι απο ολες τις αποψεις. Οπως και για ολους

Αν θελεις να κανεις ακτιβισμο δεν θα τον κανεις στον στρατο

Aeroporos27

Προφανώς και δεν είναι νομικά διασφαλισμένη παρουσία μου στο στρατό. Το τι υποθέτεις εσύ ότι μπορεί να γίνει ή να μην γίνει σε περίπτωση που κάποιος γκέι γνωστοποιήσει Το σεξουαλικό του προσανατολισμό μέσα στις ΕΔ είναι αδιάφορο και ταυτόχρονα άσκηση για δυνατούς λύτες καθώς εξαρτάται Από τον άνθρωπο στον οποίο θα γίνει η γνωστοποίηση. Αυτό που πρέπει να γίνει και στην Ελλάδα όπως συμβαίνει παγκοσμίως σε αναπτυγμένες χώρες μεταξύ των οποίων και η ισχυρότερη στρατιωτική δύναμη στο κόσμο είναι να υπάρχουν αυστηροί αυστηρότατοι κανονισμοί για τη διασφάλιση της ισοτιμης παρουσίας και την καταπολέμηση οποιουδήποτε είδους της ομοφοβίας.

Αυτά τα ντεμί και η στερεοτυπία που σε κάνει να ζητάς δικλέιδες ώστε να έχουμε διάκριση βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού είναι σάλτσες και ''πάνω πάνω'' που προσωπικά δε μου λένε κάτι. Μέχρι λοιπόν να υπάρξει ρητή νομοθετική ρύθμιση που θέτει αυστηρότατους περιορισμούς στο θέμα της υποδαύλισης της ομοφοβίας μέσα στο στρατό δε έχει κλείσει τίποτα.

Προφανώς λοιπόν και γω από τη πλευρά μου όχι απλά δυναμικά αλλά δυναμικότατα θα συνεχίσω να προσπαθώ με διάφορους τρόπους μέσα στη κοινωνία και στη υπηρεσία μου να διασφαλίσω αυτή τη πραγματικότητα.

Άβαταρ μέλους
kappa

Δημοσίευση από kappa »

Προφανως και παιζεις την "victim card" και θελεις να σας αναγνωριστει καθεστως "προστατευμενης μειοψηφιας"

Πολλοι επαγγελματικοι χωροι εχουν και κωδικα δεοντολογιας η ως και "εθιμοτυπικες" ιδιαιτεροτητες και αγκυλωσεις ομως.

Που και παλι, δεν βλεπω τον λογο για τον οποιο θα κανει καποιος επισημη γνωστοποιηση

Πες οτι ενας ετεοφυλοφιλος συναδελφος η στρατιωτης αποκαλουσε εναν αλλο ετεροφυλοφιλο συναδελφο η στρατιωτη, "*****"

θα ειχε κυρωσεις η οχι ;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης