Aeroporos27 έγραψε:kappa έγραψε:
εγω προσπαθω να ειμαι ρεαλιστης.
Με δόσεις στερεοτυπίας νομίζω, που σε οδηγούν να ζητάς νομικά παράθυρα για διακρίσεις βάσει σεξουαλικού προσανατολισμού. Σου είπα και πριν άλλο τι πιστεύεις εσύ για τις ικανότητες κάποιου και άλλο ποια είναι η πραγματικότητα.
Το να κάνει κάποιος coming out και στην εργασία του είναι σημαντικό για μια μεγάλη μερίδα του γκέι πληθυσμού μιας και αφορά ουσιαστικά ζητήματα ψυχοκοινωνικής προσαρμογής. Εξάλλου η έρευνα έχει δείξει πως οι γκει που είναι ανοιχτοί με το κοινωνικό τους δίκτυο, εργασία και φίλους σε ότι αφορά τη σεξουαλικότητα τους παρουσιάζουν σημαντικά υψηλότερη ψυχολογική λειτουργικότητα και ευημερία από τους γκέι που κρύβοντε, πιέζοντε και ζουν μέσα στη δική τους ομοφοβία αλλά και σε αυτή του περίγυρου τους. Κάτι που απαντά και στη σημασία του να μπορείς να είσαι ελεύθερος με αυτό που πραγματικά είσαι...
ναι, συμφωνω.
αυτη ειναι η ψυχολογικη πλευρα του ζητηματος για εναν γκεη
Και τι θελεις, ομως, δηλαδη να κανεις ; Να βγεις στη αναφορα και να πεις, "αναφερω, πως ειμαι ομοφυλοφιλος" ;
Αλλος θα αδιαφορησει, αλλος θα κοροιδεψει, αλλος θα στραβωσει, αλλος θα πει "και γω ειμαι" και παει λεγοντας. Ε και ;
Αλλαζει κατι ;
Μηπως θα ζητησεις ξεχωριστο μπανιο ; Η λουτρα ;(δεν ειναι τοσο χαζο οσο ακουγεται. Γιατι δηλαδη υπαρχουν γυναικειες εγκαστασεις ;)
Δεν καταλαβαινω τι θα σου αλλαξει απο τωρα. Η βγαινει κανεις αλλος και λεει
επισημως τι σεξουαλικες στασεις και πρακτικες του αρεσουν ;