kappa έγραψε:Δεν πιστευω οτι εχει καποιο νοημα να το φωναξει στην αναφορα
Δεν νομιζω οτι κανεις αλλος αξιωματικος, αναφερει οτι του αρεσουν οι ξανθες η οι κοκκινομαλλες
Απ`την αλλη, επειδη ομως υπαρχουν διαφορες βαθμιδες ομοφυλοφιλιας και μερικοι οπως και να το κανουμε δεν κανουν με τιποτα για το στρατο, δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο αντιπαραγωγικο/υποκριτικο να παραμεινουν ανοιχτα καποια παραθυρακια ωστε να μπορει ο στρατος να τους διωξει
Εσυ φιλε Αεροπορε, μπορει να εισαι "κυριλε" στην δουλεια σου και στο περιβαλλον που εργαζεσαι, υπαρχουν ομως και ομοφυλοφιλοι που δεν γινεται ρε φιλε να μην αποτελεσουν η ακομα και δημιουργησουν προβλημα, ακριβως (δυστυχως) λογω της φυλο-σεξουαλικης τους ταυτοτητας
Τι πρόβλημα να δημιουργήσουν ; Δεν υπάρχει έρευνα που να υποστηρίζει πως η συμπεριφορά ενός γκέι είναι περισσότερο προβληματική στις κοινωνικές δομές, περιστάσεις, εργασία κτλ σε σχέση με έναν στρέητ. Προφανώς μιλάμε για Στερεοτυπική θεώρηση στη προκειμένη.
Black_Knight έγραψε:ο υπερήφανος (για τον εαυτό του... ) αεροπόρος θα μπορούσε να μας πει αν επιτρέπεται Στρατιωτικός να είναι σε οτιδήποτε ακτιβιστής;
Δε ξέρω κατά πόσο έχεις αντιληφθεί σε τι άνθρωπο μιλάς. Μάλλον όχι υποθέτω. Προσπάθησε άλλη μια αν τα νοήματα τα βρίσκεις πολύ πυκνά.
Greek_Army έγραψε:
αν δεν έχεις μάθεις να σέβεσαι τους στρατιωτικούς νόμους δεν σου φταίει κανένας
Επειδή έχω την κριτική ικανότητα να αντιληφθώ το θεσμικό ρατσισμό της ολοκληρωτικής βλακείας ενός Π/Δ σε ότι αφορά την ομοφυλοφιλία που υποστηρίζεις λόγο της άγνοιας σου και της αδυναμίας σου να σταθείς απέναντι μου διαλογικά δε σημαίνει πως δεν έχω σεβασμό στο νόμο γενικότερα.
Μπορείς πέρα από τις γεννικεύσεις και τα αεροβατικά επιχειρήματα μηδενικής τεκμηρίωσης να προβάλεις έστω και ένα επιχείρημα σε ότι αφορά την ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας που να στηρίζεται σε κάτι άλλο από έναν νομοθετικό ακροβατισμό;
Παρακάτω παραθέτω μετάφραση του Αγγλικού αποσπάσματος από τον Αμερικανικό Ψυχολογικό Σύλλογο που έδωσα νωρίτερα για όποιον ενδιαφέρεται για τις επίσημες θέσεις της επιστημονικής κοινότητας βάσει του επιστημονικού κεκτημένου δεκατιών έρευνας γύρω από το σεξουαλικό προσανατολισμό:
Είναι η ομοφυλοφιλία διαταραχή ;Όχι, ο λεσβιακός, γκέι και αμφιφυλοφιλικός προσανατολισμός δεν αποτελούν διαταραχές. Η έρευνα δεν έχει δείξει κάποιο συσχετισμό μεταξύ αυτών των σεξουαλικών προσανατολισμών και της ψυχοπαθολογίας. Τόσο η ετεροφυλόφιλη όσο και η ομοφυλόφιλη συμπεριφορά αποτελούν φυσιολογικές εκφράσεις της ανθρώπινης σεξουαλικότητας. Οι δύο συμπεριφορές έχουν καταγραφεί σε πολλούς και διαφορετικούς πολιτισμούς και σε διαφορετικές ιστορικές περιόδους. Παρά την επιμονή των στερεοτύπων που παρουσιάζουν τις λεσβίες, γκέι και αμφιφυλόφιλους ως διαταραγμένους, πολλές δεκαετίες έρευνας και κλινικής εμπειρίας έχουν οδηγήσει κάθε σημαντικό οργανισμό Ιατρικής και Ψυχικής Υγείας να καταλήξουν στο συμπέρασμα πως αυτοί οι προσανατολισμοί αντιπροσωπεύουν φυσιολογικές εκφράσεις της ανθρώπινης εμπειρίας. Οι λεσβιακές, γκέι και αμφιφυλόφιλες σχέσεις αποτελούν φυσιολογικές εκφράσεις του ανθρώπινης οικειότητας. Εδώ και δεκαετίες αυτοί οι οργανισμοί έχουν πάψει να κατατάσσουν την ομοφυλοφιλία ως ψυχική διαταραχή.