Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 27
Δεν κάνουνε λάθος λέει; Επειδή το διορθώσατε σημαίνει ότι πετύχατε και διάνα; Αν το είχατε διορθώσει δεν θα υπήρχαν κολλήματα όσο αφορά πχ το θέμα της υιοθεσίας, άρα έχετε ακόμα δρόμο...
είπαμε δεν το έχω ψάξει το θέμα επιστημονικά, τώρα αν εσύ τις θεωρείς κοτσάνες επειδή δεν δέχεσαι την μεσαιωνική (όπως λες) κατάστασης της Ελλάδας το ξίδι ΤΟΠ είναι μια λύση...
είπαμε δεν το έχω ψάξει το θέμα επιστημονικά, τώρα αν εσύ τις θεωρείς κοτσάνες επειδή δεν δέχεσαι την μεσαιωνική (όπως λες) κατάστασης της Ελλάδας το ξίδι ΤΟΠ είναι μια λύση...
- KYNIGOSDK
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 24
ΑΞΙΟΘΕΑΤΑAeroporos27 έγραψε:
Για την ομοφυλοφιλία δε κάνουμε λάθος. Κάναμε στο παρελθόν και το διορθώσαμε ύστερα από αυτό που λέμε διόρθωση των biases στη ποσοτική και ποιοτική επιστημονική μεθοδολογία. Εκτός αν έχεις τον ανάλογο επιστημονικό αντίλογο να μας κάνεις να αναθεωρήσουμε. Γιατί στον αέρα και γω πετάω ότι κοτσάνα θες
Από την άλλη εσύ μας λες ότι τα Π/Δ είναι αλάθητα προφανώς και στηρίζεις την άποψη σου στον νομοθέτη που ήθελε να αποκλείσει τους γκέι από το στρατό.

-
- Posts in topic: 133
Greek_Army έγραψε:Δεν κάνουνε λάθος λέει; Επειδή το διορθώσατε σημαίνει ότι πετύχατε και διάνα; Αν το είχατε διορθώσει δεν θα υπήρχαν κολλήματα όσο αφορά πχ το θέμα της υιοθεσίας, άρα έχετε ακόμα δρόμο...
Καλά προφανώς καταννοείς ότι τόση ώρα δε μου έχεις δώσει ούτε ένα επιχείρημα επιστημονικό έτσι για να αποδείξεις ότι κάνει λάθος η επιστήμη που δε θεωρεί την ομοφυλοφιλία διαταραχή. Απλά μπαίνεις σε έναν κύκλο υποστηρίζοντας τα ίδια και τα ίδια. Εφόσον μπορεί να κάνει λάθος απόδειξε το. Στο άερα τώρα να μιλάμε για το οτι ''μπορεί να κάνει λάθος'' δε βοηθάει κιόλας, άσε που κουράζει.
KYNIGOSDK έγραψε:
Απο δικαιολογιες περνεις αριστα
Δε καταλαβαινόμαστε. Το google translate πολλές φορές βγάζει ότι να ναι. Δώσε μου το προτότυπο Αγγλικό κείμενο στο σημείο που αναφέρεται αυτό που λες αν θέλεις να σε βοηθήσω να καταλάβεις τι λέει. Έκτος αν θέλεις απλά ανταγωνιστικά να απαντάς απέναντι μου.
-
- Στρατηγός
Είπαμε ρε μεγάλε δεν το έχω ψάξει επιστημονικό θέμα πως να σου δώσω επιστημονικό επιχείρημα;
και εσύ τα ίδια υποστηρίζεις αν δεν το έχεις καταλάβει, απλά εσύ έχεις περισσότερα κείμενα, αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ποιο σωστός από εμένα...
μερικές φορές η φλυαρία δεν φέρνει και το ποιο σωστό αποτέλεσμα, οπότε αυτό για τους περιορισμούς δεν σημαίνει ότι είναι κακό
μα κάνει λάθος βάση του Π/Δ άλλο που εσύ δεν του δίνεις την απαραίτητη σημασία (έτσι λες τουλάχιστον εδώ μέσα), έτσι και αλλιώς αν κάποια στιγμή πάθεις κάποια πάθηση στο γιατρό δεν θα πας; Αυτός δεν θα σε κρίνει ανάλογα με το τι λέει το Π/Δ;
αν σε κουράζει μην απαντάς
και εσύ τα ίδια υποστηρίζεις αν δεν το έχεις καταλάβει, απλά εσύ έχεις περισσότερα κείμενα, αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ποιο σωστός από εμένα...
μερικές φορές η φλυαρία δεν φέρνει και το ποιο σωστό αποτέλεσμα, οπότε αυτό για τους περιορισμούς δεν σημαίνει ότι είναι κακό
μα κάνει λάθος βάση του Π/Δ άλλο που εσύ δεν του δίνεις την απαραίτητη σημασία (έτσι λες τουλάχιστον εδώ μέσα), έτσι και αλλιώς αν κάποια στιγμή πάθεις κάποια πάθηση στο γιατρό δεν θα πας; Αυτός δεν θα σε κρίνει ανάλογα με το τι λέει το Π/Δ;

-
Greek_Army έγραψε:Είπαμε ρε μεγάλε δεν το έχω ψάξει επιστημονικό θέμα πως να σου δώσω επιστημονικό επιχείρημα;
Κοίτα σου είπα είναι όπως βολεύεται ο καθένας. Εσύ βολεύεσαι με τίποτα Π/Δ από δω και από κει. Μετά η εκλογίκευση σου μπορει να συνδέσει τα παγόβουνα με την ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας για να βγάλεις επιχείρημα κοκ.
Απλά υπογραμμίζω τη επιχειρηματολογική σου ένδεια η οποία προφανώς μένει στα ''ψιλά-ψιλά'' και τι άρπαξες από εδώ και από εκεί. Σιγά μη πάω και γω βάσει Π/Δ επειδή η δική σου άγνοια για το ζήτημα αυτό προτάσει.
-
- Στρατηγός
Aeroporos27 έγραψε:
Απλά υπογραμμίζω τη επιχειρηματολογική σου ένδεια η οποία προφανώς μένει στα ''ψιλά-ψιλά'' και τι άρπαξες από εδώ και από εκεί. Σιγά μη πάω και γω βάσει Π/Δ επειδή η δική σου άγνοια για το ζήτημα αυτό προτάσει.
εσύ θα με τρελάνεις

πως μπήκες στο στρατό ρε άνθρωπε; Η διαδικασία εισαγωγής είχε και υγειονομικές εξετάσεις, αυτές γίνονται βάση του Π/Δ, τι κάθεσαι και μου λες τώρα;

καλά δίνεις ρεσιτάλ...

όταν αρρωστήσεις τι κάνεις; Πηγαίνεις στο στρατό της μονάδας, αυτός αν το κρίνει θα σε παραπέμψει σε στρατιωτικό νοσοκομείο! Όλα αυτά πως γίνονται ξέρεις;
- KYNIGOSDK
ΟΡΙΣΤΕ==Sexual orientation also refers to a person's sense of identity based on those attractions,related behaviors,and membership in a community of others who share those attractionsAeroporos27 έγραψε:
Δε καταλαβαινόμαστε. Το google translate πολλές φορές βγάζει ότι να ναι. Δώσε μου το προτότυπο Αγγλικό κείμενο στο σημείο που αναφέρεται αυτό που λες αν θέλεις να σε βοηθήσω να καταλάβεις τι λέει. Έκτος αν θέλεις απλά ανταγωνιστικά να απαντάς απέναντι μου.

-
Greek_Army έγραψε:Aeroporos27 έγραψε:
α καλά εσύ θα με τρελάνεις
πως μπήκες στο στρατό ρε άνθρωπε; Η διαδικασία εισαγωγής είχε και υγειονομικές εξετάσεις, αυτές γίνονται βάση του Π/Δ, τι κάθεσαι και μου λες τώρα;
καλά δίνεις ρεσιτάλ...
Και τι σχέση έχει το πως μπήκα στο στρατό με την αδυναμία σου να επιχειρηματολογήσεις για τη ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας;
Τώρα σοβαρά spare me και δώσε κανά επιχείρημα πέρα από Π/Δ που υποδαυλίζουν τον θεσμικό ρατσισμό απέναντι στους LGBT.
-
KYNIGOSDK έγραψε:ΟΡΙΣΤΕ==Sexual orientation also refers to a person's sense of identity based on those attractions,related behaviors,and membership in a community of others who share those attractionsAeroporos27 έγραψε:
Μια δική μου μετάφραση θα ήταν στο περίπου: Ο σεξουαλικός προσανατολισμός επίσης αναφέρεται στην αίσθηση ταυτότητας η οποία βασίζεται σε αυτές τις έλξεις και συμπεριφορές καθώς και στη συμμετοχή σε μια κοινότητα με άλλους που μοιράζονται αυτές τις έλξεις.
-
- Στρατηγός
Εσύ λες ότι το Π/Δ είναι μια βλακεία, όμως μέσω αυτού του Π/Δ έπρεπε να περάσεις για να μπεις στο στρατό...
άρα εν μέρει γνώριζες από την αρχή ότι η ομοφυλοφιλία είναι λόγος αποκλεισμού από τις ένοπλες δυνάμεις, για αυτό εξακολουθείς και το κρύβεις μέχρι και σήμερα. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σχέση έχει δεν μπορώ να κάνω κάτι
σου είπα ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα, αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη του ανθρώπου, ο άνδρας να βρει μια γυναίκα για να πολλαπλασιάσουν το είδος, ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει με μια μητέρα, είτε το έφερε αυτή στο κόσμο είτε απλά το υιοθέτησε, η στοργή της γυναίκας απέναντι σε ένα παιδί δεν συγκρίνεται με την στοργή ενός άνδρα πόσο μάλλον αν στην περίπτωση υπάρχουν δύο άνδρες
άρα εν μέρει γνώριζες από την αρχή ότι η ομοφυλοφιλία είναι λόγος αποκλεισμού από τις ένοπλες δυνάμεις, για αυτό εξακολουθείς και το κρύβεις μέχρι και σήμερα. Αν δεν καταλαβαίνεις τι σχέση έχει δεν μπορώ να κάνω κάτι
σου είπα ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα, αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη του ανθρώπου, ο άνδρας να βρει μια γυναίκα για να πολλαπλασιάσουν το είδος, ένα παιδί πρέπει να μεγαλώνει με μια μητέρα, είτε το έφερε αυτή στο κόσμο είτε απλά το υιοθέτησε, η στοργή της γυναίκας απέναντι σε ένα παιδί δεν συγκρίνεται με την στοργή ενός άνδρα πόσο μάλλον αν στην περίπτωση υπάρχουν δύο άνδρες
-
Καλά και μετά ας πούμε παρακολουθείς τι γράφω; Σοβαρά μήπως να πιείς ένα καφέ να ξυπνήσεις; Προφανώς και δε το κρύβω ο Διοικητής μου το ξέρει όπως και αρκετοί μέσα στη μοναδά. Μάλιστα ο Διοικητής μου έχει υπάρξει πραγματικά πολύ διακρητικός απέναντι μου και γι αυτό έχει την αμέριστη εκτίμηση μου. Τώρα αν εσύ θες να το φωνάζω στην αναφορά απλά για να υποστηρίξεις μια βλακεία που έχει σχέση με την αδυναμία σου να μου δώσεις ώστε και ένα επιστημονικό επιχείρημα για την ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας είναι άλλο θέμα.
'Ασε τα θρησκευτικά κατα μέρους και πιάσε την επιστήμη αν μπορείς.
- KYNIGOSDK
Το περιμεναAeroporos27 έγραψε:KYNIGOSDK έγραψε:ΟΡΙΣΤΕ==Sexual orientation also refers to a person's sense of identity based on those attractions,related behaviors,and membership in a community of others who share those attractionsAeroporos27 έγραψε:
Μια δική μου μετάφραση θα ήταν στο περίπου: Ο σεξουαλικός προσανατολισμός επίσης αναφέρεται στην αίσθηση ταυτότητας η οποία βασίζεται σε αυτές τις έλξεις και συμπεριφορές καθώς και στη συμμετοχή σε μια κοινότητα με άλλους που μοιράζονται αυτές τις έλξεις.

-
- Στρατηγός
Aeroporos27 έγραψε:Καλά και μετά ας πούμε παρακολουθείς τι γράφω; Σοβαρά μήπως να πιείς ένα καφέ να ξυπνήσεις; Προφανώς και δε το κρύβω ο Διοικητής μου το ξέρει όπως και αρκετοί μέσα στη μοναδά. Μάλιστα ο Διοικητής μου έχει υπάρξει πραγματικά πολύ διακρητικός απέναντι μου και γι αυτό έχει την αμέριστη εκτίμηση μου. Τώρα αν εσύ θες να το φωνάζω στην αναφορά απλά για να υποστηρίξεις μια βλακεία που έχει σχέση με την αδυναμία σου να μου δώσεις ώστε και ένα επιστημονικό επιχείρημα για την ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας είναι άλλο θέμα.
δεν πίνω καφέ, πίνω ουίσκι και μια χαρά βλέπω τι γράφεις, απλά εσύ διαβάζεις κάτι όπως σε συμφέρει...
και κάπου εδώ εσύ μας αποχαιρετάς, σε είχα προειδοποιήσει ότι την επόμενη φορά που θα με θίξεις θα φύγεις
αν δεν έχεις μάθεις να σέβεσαι τους στρατιωτικούς νόμους δεν σου φταίει κανένας
- KYNIGOSDK
Aπο που το ξερει ο Διοικητης σου σε εχει ψαξει η Παιζει τιποτα αλλο Μαζι του;Aeroporos27 έγραψε:Καλά και μετά ας πούμε παρακολουθείς τι γράφω; Σοβαρά μήπως να πιείς ένα καφέ να ξυπνήσεις; Προφανώς και δε το κρύβω ο Διοικητής μου το ξέρει όπως και αρκετοί μέσα στη μοναδά. Μάλιστα ο Διοικητής μου έχει υπάρξει πραγματικά πολύ διακρητικός απέναντι μου και γι αυτό έχει την αμέριστη εκτίμηση μου. Τώρα αν εσύ θες να το φωνάζω στην αναφορά απλά για να υποστηρίξεις μια βλακεία που έχει σχέση με την αδυναμία σου να μου δώσεις ώστε και ένα επιστημονικό επιχείρημα για την ψυχοπαθολογία της ομοφυλοφιλίας είναι άλλο θέμα.

- kappa
- Posts in topic: 69
Δεν πιστευω οτι εχει καποιο νοημα να το φωναξει στην αναφορα
Δεν νομιζω οτι κανεις αλλος αξιωματικος, αναφερει οτι του αρεσουν οι ξανθες η οι κοκκινομαλλες
Απ`την αλλη, επειδη ομως υπαρχουν διαφορες βαθμιδες ομοφυλοφιλιας και μερικοι οπως και να το κανουμε δεν κανουν με τιποτα για το στρατο, δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο αντιπαραγωγικο/υποκριτικο να παραμεινουν ανοιχτα καποια παραθυρακια ωστε να μπορει ο στρατος να τους διωξει
Εσυ φιλε Αεροπορε, μπορει να εισαι "κυριλε" στην δουλεια σου και στο περιβαλλον που εργαζεσαι, υπαρχουν ομως και ομοφυλοφιλοι που δεν γινεται ρε φιλε να μην αποτελεσουν η ακομα και δημιουργησουν προβλημα, ακριβως (δυστυχως) λογω της φυλο-σεξουαλικης τους ταυτοτητας
Δεν νομιζω οτι κανεις αλλος αξιωματικος, αναφερει οτι του αρεσουν οι ξανθες η οι κοκκινομαλλες
Απ`την αλλη, επειδη ομως υπαρχουν διαφορες βαθμιδες ομοφυλοφιλιας και μερικοι οπως και να το κανουμε δεν κανουν με τιποτα για το στρατο, δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο αντιπαραγωγικο/υποκριτικο να παραμεινουν ανοιχτα καποια παραθυρακια ωστε να μπορει ο στρατος να τους διωξει
Εσυ φιλε Αεροπορε, μπορει να εισαι "κυριλε" στην δουλεια σου και στο περιβαλλον που εργαζεσαι, υπαρχουν ομως και ομοφυλοφιλοι που δεν γινεται ρε φιλε να μην αποτελεσουν η ακομα και δημιουργησουν προβλημα, ακριβως (δυστυχως) λογω της φυλο-σεξουαλικης τους ταυτοτητας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες