Greek_Army έγραψε:Μάλιστα το διάβασα και αυτό, εγώ υποθέτω, ενώ τα δικά σου λεγόμενα στηρίζονται σε νόμους...

ξέρεις τι θα πετύχετε; Μια τρύπα στο νερό, αν όλοι εκεί στο κίνημα έχουνε την ίδια λογική, θα ζείτε μια ζωή στην Ελλάδα του μεσαίωνα...
Μα κάτσε που στηρίζεσαι εσύ και που εγώ; Θέλεις να τα πάρουμε από την αρχή;
Aρχικά σε ότι αφορά μετά τα πρώτα ποστ μου στο συγκεκριμένο θέμα εμφανίστηκες ως ένας ''υπέρμαχος'' της ελευθερίας του λόγου μιας απόλυτα ομοφοβικής και ρατσιστικής άποψης, αυτής που μας θεωρεί ''ανώμαλους''. Μάλιστα ούτε καν μπήκες στη λογική να μου απαντήσεις ευθέως όταν έκανα παράθεση στο αρχικό σου ποστ.
Στη συνέχεια πατάς στη βλακεία ενός Π/Δ για τις ΕΔ που σκοπό έχει τον αποκλεισμό μερικών γκέι κάτω από την γενικόλογη ταμπέλα ''ψυχοσεξουαλικών διαταραχών''. Στηρίζεσαι δηλαδή στη γραφειοκρατική βλακεία του συστήματος ή οποία και προφανώς είναι απορριπτέα από την επιστημονική κοινότητα για να υποστηρίξεις την αυτό που υποθέτω είναι η κεκκαλυμένη ομοφοβία ή έστω μια πιο δήθεν ''civilized'' απάντηση με βάση το φαρισαισμό.
Που στηρίζομαι εγώ από την άλλη; Στους προσωπικούς μου αγώνες για να ξεπεράσω και τη δική μου εσωτερικευμενή ομοφοβία από μικρή ηλικία και την πάλη που έδωσα και δίνω καθημερινά με διάφορους τρόπους στη κοινωνία (τους οποίους και προφανώς σιγά μην εκθέσω σε εσένα) σε ότι αφορά τη πάταξη της ομοφοβίας, ομοαρνητισμού και προκατάληψης.
Στηρίζομαι στα μαθήματα που πήρα και παίρνω από τη ζωή σε ότι αφορά την επιλογή μου να γνωστοποιήσω το σεξουαλικό μου προσανατολισμό στους ανθρώπους που έχουν βαρύνουσα σημασία για τη ζωή μου όπως η οικογένεια μου και οι φίλοι μου, από τους οποίους βρήκα και θέρμη και υποστήριξη.
Στηρίζομαι στο επιστημονικό κεκτημένο και στη σωστή ενημέρωση με μη ανταγωνιστικό λόγο για να εξηγήσω και να επικοινωνήσω τις πραγματικές προκλήσεις που όλοι οι LGBT σήμερα στην Ελλάδα αντιμετωπίζουν είτε βρίσκοντε στις ΕΔ είτε σε οποιαδήποτε εργασία, οικογένεια, διαπροσωπική σχέση.
Έχω την εμπειρία και την τύχη να βρίσκομαι σε μια μακροχρόνια σχέση με έναν άνδρα ο οποίος με έχει στηρίξει και τον έχω στηρίξει με τον πιο ουσιαστικό τρόπο που μπορούμε. Βάσει όλων των παραπάνω προσωπικά κινητοποιούμαι πολυδιάστατα στη κοινωνία Τόσο μέσω της επιστημονικής μου ιδιότητας όσο και μέσω του γκέι κινήματος για να επικοινωνήσω με κάθε πρόσφορο τρόπο τόσο το αναληθές των αρνητικών στερεοτύπων όσο και τις διακρίσεις ή την προκατάληψη που συστηματικά βιώνουμε.
Έκεί στηρίζομαι από τη πλευρά μου.