Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Aeroporos27
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

kappa έγραψε:

Εκει που οντως αρχιζω και αρπαζομαι ομως (φιλε Aeroporos27) ειναι οταν αρχιζετε τα περι υιοθεσιας κτλ κτλ
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Επειδη τρωτε αδικως καταπιεση μην περνατε στην αντεπιθεση χρησιμοποιωντας νομικα τρικ η την τεχνολογια (βλεπε τεχνητη γονιμοποιηση)

Το δικαίωμα στη προσωπική ευτυχία, ευημερία και ολοκλήρωση δεν περιορίζεται για συγκεκριμένους πληθυσμούς της κοινωνίας. Από τη στιγμή που η δημιουργία οικογένειας συμβάλει στη μακροημέρευση και ευημερία μου σαφώς και θα ''αρχίσω τα περι υιοθεσίας''. Δε σημαίνει κάτι το αν αρπάζεσαι εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος. Αν αυτό αποτελεί κάτι που είναι δικαίωμα κάποιου όποια και να είναι η αντίδραση από μερίδες της κοινωνίας φυσικά και θα το επικοινωνήσω ανεξάρτητα από τις ευαισθησίες, νεύρα, αρπάγματα κτλ και μάλιστα θα το κάνω δυναμικά και στη βάση της σωστής ενημέρωσης.

Άβαταρ μέλους
kappa
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από kappa »

Στο να ειμαστε ισοι και γω μαζι σου

Αλλα το οτι σε θεωρω και με θεωρεις ισο, δεν σημαινει οτι ειμαστε και ιδιοι

Γιατι η υιοθεσια αποτελει ουσιαστικα δικαιωμα του παιδιου και οχι του ζευγους που την αιτειται. Πανω σε αυτο θα`πρεπε να γινεται η Βαση της συζητησης και οχι πανω στο πως ενα γκεη ζευγαρι θα νοιωσει "ολοκληρωμενο"

Οταν ομως, επειδη εχεις φαει τοσα σκατα στη ζωη σου εξαιτιας του ρατσισμου, καταληγεις να μην σκεφτεσαι λογικα και απαιτεις δυσαναλογα και ακραια αιτηματα, τοτε το προβλημα οχι μονο το`χεις εσυ, αλλα επιπλεον εισαι εσυ που το δημιουργεις

φιλικα
Aeroporos27

Μάριος έγραψε:Να σε ρωτήσω κατι αεροπόρε. Τι προωθείς περισσότερο εδω σ αυτο το φόρουμ; Την ομοφυλοφιλία η τη στολή που φοράς; Που κακώς για μένα την φοράς.

Τη στολή μου την έχω τιμήσει και την τιμάω καθημερινά. Ο σεξουαλικός μου προσανατολισμός είναι αδιάφορος ως προς την ικανότητα μου να είμαι ένας καλός Αξιωματικός.

Δε προωθώ κάτι. Συμμέτεχω σε μια συζήτηση σε ένα στρατιωτικό φόρουμ σε ότι αφορά την ομοφυλοφιλία με σκοπό να αρχίσει επιτέλους ο διάλογος στην Ελλάδα τόσο για το δικαίωμα μας να υπηρετούμε ανοιχτά στο στρατό όπως πχ έγινε στις ΗΠΑ πέρισυ με την ανάκληση του dont ask dont tell policy όσο και γενικότερα για την αλλαγή στάσης από την κοινωνία.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Greek_Army »

Υπάρχουν, βέβαια, κάποιοι κανόνες, που τηρούνται για τον θεσμό της υιοθεσίας: Δεν μπορεί να υιοθετήσει παιδί ένα ζεύγος ομοφυλοφίλων, όπως δεν μπορεί να υιοθετήσει παιδί ένας άντρας ή μια γυναίκα,γιατί το παιδί δεν αναπτύσσεται αρμονικά σε μια οικογένεια, που δεν υπάρχουν αντρικοί και γυναικείοι ρόλοι, σε μια οικογένεια που δεν υπάρχει το μητρικό και το πατρικό πρότυπο.

Aeroporos27

kappa έγραψε:

Οταν ομως, επειδη εχεις φαει τοσα σκατα στη ζωη σου εξαιτιας του ρατσισμου, καταληγεις να μην σκεφτεσαι λογικα και απαιτεις δυσαναλογα και ακραια αιτηματα, τοτε το προβλημα οχι μονο το`χεις εσυ, αλλα επιπλεον εισαι εσυ που το δημιουργεις

φιλικα

Στο δικό σου το μυαλό μπορεί να είναι ακραίο ή δυσανάλογο το αίτημα για υιοθεσία. Μπορείς να το μεταφράσεις, μετουσιώσεις όπως θέλεις. Μπορείς να του προσδώσεις ότι χαρακτηριστικά θέλεις ως αποτέλεσμα της δικής σου αντίληψης για τη ζωή μου.

Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι για εμένα αποτελεί φυσική εξέλιξη της πάλης των δικαιωμάτων για ισονομία πέρα φυσικά από τη δική μου προσωπική ανάγκη να έχω απογόνους. Οπότε ναι θα σταθώ απέναντι στον οποιοδήποτε προσπαθήσει να μου πει το αντίθετο και μάλιστα θα το κάνω ψύχραιμα και δυναμικά.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Βγες αύριο στην αναφορά της μονάδας σου και δήλωσε ότι είσαι ομοφυλόφιλος, αφού θέλεις να το διεκδικήσεις ψύχραιμα και δυναμικά αν έχεις τα αρχίδια κάνε το και όταν σε στείλουν στον ψυχίατρο και μετά στην επιτροπή απαλλαγών και χάσεις την δουλειά σου έλα γράψε μου για φυσική εξέλιξη και δικαιώματα
Aeroporos27

Greek_Army έγραψε:Υπάρχουν, βέβαια, κάποιοι κανόνες, που τηρούνται για τον θεσμό της υιοθεσίας: Δεν μπορεί να υιοθετήσει παιδί ένα ζεύγος ομοφυλοφίλων, όπως δεν μπορεί να υιοθετήσει παιδί ένας άντρας ή μια γυναίκα,γιατί το παιδί δεν αναπτύσσεται αρμονικά σε μια οικογένεια, που δεν υπάρχουν αντρικοί και γυναικείοι ρόλοι, σε μια οικογένεια που δεν υπάρχει το μητρικό και το πατρικό πρότυπο.

Mπορείς να το γράψεις και με ακόμα μεγαλύτερη γραμματοσειρά ή με άλλο χρώμα για περισσότερη έμφαση. Ένα και το αυτό. Η ουσία είναι πως ένα ομόφυλο ζευγάρι και μπορεί να υιοθετήσει και το κάνει παγκοσμιώς ήδη σε πολλές χώρες.

Ακόμα και σε χώρες που δεν υπάρχει νομοθεσία για υιοθεσία υπάρχουν χιλιάδες ζευγάρια που μεγαλώνουν παιδιά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και το επιστημονικό κεκτημένο μας λέει πως μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν έχει παρατηρηθεί αξιόλογη διαφορά σε αναπτυξιακό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο μεταξύ παιδιών στρέητ και γκέι οικογενειών. Η ψυχοκοινωνική προσαρμογή αυτών των παιδιών δε διαφέρει σημαντικά από εμένα και εσένα που μπορεί να μεγαλώσαμε σε στρέητ σπιτικό.

Άβαταρ μέλους
kappa
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από kappa »

Ε καλη σταυροφορια τοτε. Αφου εχει κολλησει η βελονα

Ο τροπος σκεψης σου παντως δεν διαφερει και πολυ απο τους τελειως "απεναντι" σου, που σε προκαλουν με καθε αφορμη
Κατι τετοια λετε και χανετε και το οποιο δικιο η υποστηρικτες εχετε

Aeroporos27

Greek_Army έγραψε:Βγες αύριο στην αναφορά της μονάδας σου και δήλωσε ότι είσαι ομοφυλόφιλος, αφού θέλεις να το διεκδικήσεις ψύχραιμα και δυναμικά αν έχεις τα αρχίδια κάνε το και όταν σε στείλουν στον ψυχίατρο και μετά στην επιτροπή απαλλαγών και χάσεις την δουλειά σου έλα γράψε μου για φυσική εξέλιξη και δικαιώματα

Ο Διοικητής μου πάντως εμπιστευτικά το γνωρίζει όπως και κάποια άλλη συγκεκριμένη μερίδα συναδέλφων μου. Όπως είπα είμαι σχετικά ανοιχτός. Προφανώς και για αυτό μάχομαι ώστε δηλαδή η Ελλάδα να μη βρίσκεται στο μεσαίωνα σε ότι αφορά το ζήτημα. Ενώ καταννοώ ότι εσύ με ''προκαλείς'' στη βάση της ''μαγκειάς'' η του ''δες θα πάρεις τα αρχίδια μας'' από τη πλευρά μου επιλέγω χωρίς κορόνες να ενημερώνω με την πρώτη ευκαιρία.

Πάντως αυτό που λες για τον Ψυχίατρο... Πες λίγο μου στη βάση ποιάς διάγνωσης θα με περάσουν από επιτροπή απαλλαγών; Έτσι για να διασκεδάσω ακόμα περισσότερο το μεσαιωνικό του χαρακτήρα των ΕΔ στο συγκεκριμένο.

Aeroporos27

Greek_Army έγραψε:Βγες αύριο στην αναφορά της μονάδας σου και δήλωσε ότι είσαι ομοφυλόφιλος, αφού θέλεις να το διεκδικήσεις ψύχραιμα και δυναμικά αν έχεις τα αρχίδια κάνε το και όταν σε στείλουν στον ψυχίατρο και μετά στην επιτροπή απαλλαγών και χάσεις την δουλειά σου έλα γράψε μου για φυσική εξέλιξη και δικαιώματα

Ο Διοικητής μου πάντως εμπιστευτικά το γνωρίζει όπως και κάποια άλλη συγκεκριμένη μερίδα συναδέλφων μου. Όπως είπα είμαι σχετικά ανοιχτός. Προφανώς και για αυτό μάχομαι ώστε δηλαδή η Ελλάδα να μη βρίσκεται στο μεσαίωνα σε ότι αφορά το ζήτημα. Ενώ καταννοώ ότι εσύ με ''προκαλείς'' στη βάση της ''μαγκειάς'' η του ''δες θα πάρεις τα αρχίδια μας'' από τη πλευρά μου επιλέγω χωρίς κορόνες να ενημερώνω με την πρώτη ευκαιρία.

Πάντως αυτό που λες για τον Ψυχίατρο... Πες λίγο μου στη βάση ποιάς διάγνωσης θα με περάσουν από επιτροπή απαλλαγών; Έτσι για να διασκεδάσω ακόμα περισσότερο το μεσαιωνικό του χαρακτήρα των ΕΔ στο συγκεκριμένο.

Aeroporos27

kappa έγραψε:Ε καλη σταυροφορια τοτε. Αφου εχει κολλησει η βελονα

Ο τροπος σκεψης σου παντως δεν διαφερει και πολυ απο τους τελειως "απεναντι" σου, που σε προκαλουν με καθε αφορμη

Ξέρεις ενέχει και μια φιλοσοφία το όλο ζήτημα που φτάνει στα όρια του ακτιβισμού (ή μάλλον είναι ακτιβισμός από την πλευρά μου). Εσένα πχ η κόκκινη γράμμη σου είναι η αναγνώριση της νομικής ισότητας των ομόφυλων ζευγαριών όταν μέχρι το 1951 ήταν αδιανόητο στην Ελλάδα να αρθρώσεις τη λέξη ομοφυλόφιλος και πχ εγώ θα κινδύνευα με φυλάκιση αν έκανα σεξ με άντρα. Η κοινωνία αλλάζει και προχωράει.

Αν και εκτιμώ ότι η άποψη σου είναι πως χάνουμε ''υποστηρικτές'' η δική μου θεώρηση είναι πως παλεύοντας φτάνεις σε κατακτήσεις για οποιοδήποτε ζήτημα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν σε προκαλώ, άλλωστε εσύ ο ίδιος έχεις γράψει ότι είσαι ένας καλλιεργημένος άνδρας, εκτός και αν συνηθίζεις να έχεις επιλεκτικά κενά μνήμης η να δίνεις άλλες έννοιες στις λέξεις

ψυχοσεξουαλικές διαταραχές και γέλα όσο θέλεις αφού στο δικό σου μυαλό τα έχεις φτιάξει όλα όπως σε συμφέρουν

αν σε χαλάει ο μεσαίωνας της Ελλάδας, μπορείς να πας να ζήσεις σε άλλες χώρες που είναι ποιο "μοντέρνες" και σε δέχονται
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Aeroporos27 έγραψε:
kappa έγραψε:Ε καλη σταυροφορια τοτε. Αφου εχει κολλησει η βελονα

Ξέρεις ενέχει και μια φιλοσοφία το όλο ζήτημα που φτάνει στα όρια του ακτιβισμού (ή μάλλον είναι ακτιβισμός από την πλευρά μου). Εσένα πχ η κόκκινη γράμμη σου είναι η αναγνώριση της νομικής ισότητας των ομόφυλων ζευγαριών όταν μέχρι το 1951 ήταν αδιανόητο στην Ελλάδα να αρθρώσεις τη λέξη ομοφυλόφιλος και πχ εγώ θα κινδύνευα με φυλάκιση αν έκανα σεξ με άντρα. Η κοινωνία αλλάζει και προχωράει.

Αν και εκτιμώ ότι η άποψη σου είναι πως χάνουμε ''υποστηρικτές'' η δική μου θεώρηση είναι πως παλεύοντας φτάνεις σε κατακτήσεις για οποιοδήποτε ζήτημα.

ΟΙ κατακτησεις για σενα ποιες ειναι να εχεις κερδισει την δυνατοτητα να υοθετησεις ενα παιδι με τον αντρα συντροφο σου και να το βγαλεις με ψυχολογικα στην κοινωνια; ΕικόναΕικόνα

Aeroporos27

Greek_Army έγραψε:

ψυχοσεξουαλικές διαταραχές και γέλα όσο θέλεις αφού στο δικό σου μυαλό τα έχεις φτιάξει όλα όπως σε συμφέρουν

Ε προφανώς και θα γελάσω μιας και η Ελλάδα επίσημα δεν έχει από κάπου να πιαστεί παρά μόνο από ένα παρωχημένο σύστημα στις ΕΔ Προκειμένου να βγάλει κάποιον γκέι ως ''ψυχοσεξουαλικά διαταραγμένο''. Βασικά δε θα γελάσω μόνο εγώ αλλά και ο οποιοδήποτε Ψυχολόγος ή Ψυχιάτρος απέναντι σε μια τέτοια διάγνωση μιας και γνωρίζουν ότι εδώ και δεκαετίες η ομοφυλοφιλία έχει πάψει να ταξινομήται ως διαταραχή στα διαγνωστικά εγχειρίδια άσχετα αν οι ΕΔ ζουν στον παράλληλο κόσμο τους για το συγκεκριμένο.

Η μόνη διάγνωση βάσει της οποίας οι ΕΔ στην Ελλάδα θα μπορούσαν να μου το ''παίξουν μαγκιά'' είναι αυτή που αφορά τη δυστονικότητα ως προς τον σεξουαλικό προσανατολισμό... Και σε διαβεβαιώ ότι εγώ και υπερήφανος είμαι που είμαι γκέι και απόλυτα συμφιλιωμένος με το σεξουαλικό μου προσανατολισμό. Εξάλλου φαίνεται νομίζω

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αφού θα γελάσουν οι γιατροί και είσαι περήφανος για τις σεξουαλικές σου προτιμήσεις γιατί δεν βγαίνεις στην αναφορά να το δηλώσεις μπροστά σε όλους τους παρευρισκόμενους και έχεις περιορίσει αυτή την περηφάνια σου στο να το λες εμπιστευτικά σε 4-5 άτομα;

θα κάνω επικόλληση ένα δικό σου μήνυμα
Aeroporos27 έγραψε:

Συμμέτεχω σε μια συζήτηση σε ένα στρατιωτικό φόρουμ σε ότι αφορά την ομοφυλοφιλία με σκοπό να αρχίσει επιτέλους ο διάλογος στην Ελλάδα τόσο για το δικαίωμα μας να υπηρετούμε ανοιχτά στο στρατό όπως πχ έγινε στις ΗΠΑ πέρισυ με την ανάκληση του dont ask dont tell policy όσο και γενικότερα για την αλλαγή στάσης από την κοινωνία.

μήπως τελικά δεν είσαι τόσο "ανοιχτός" και "περήφανος";

Aeroporos27 έγραψε:

Βασικά δε θα γελάσω μόνο εγώ αλλά και ο οποιοδήποτε Ψυχολόγος ή Ψυχιάτρος απέναντι σε μια τέτοια διάγνωση μιας και γνωρίζουν ότι εδώ και δεκαετίες η ομοφυλοφιλία έχει πάψει να ταξινομήται ως διαταραχή στα διαγνωστικά εγχειρίδια άσχετα αν οι ΕΔ ζουν στον παράλληλο κόσμο τους για το συγκεκριμένο.

Γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες ότι έχει πάψει να ταξινομείται; Ποιος το λέει αυτό; Βάση του Π/Δ οι ψυχοσεξουαλικές διαταραχές προέρχονται από τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές προτιμήσεις

βασικά μια υποστηρίζεις ότι δεν σας αφήνουν, την άλλη λες ότι δεν τίθεται τέτοιο πρόβλημα, εγώ έχω μπερδευτεί πάντως
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης