Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Aeroporos27 έγραψε:Οσο για το πως μπορούμε να κάνουμε οικογένεια που με ρωτάτε παραπάνω. Υπάρχουν τρόποι όπως η υιοθεσία, παρένθετη και φυσικά να είσαι ο βιολογικός πατέρας ενός παιδιού από πρότερη ετερόφυλη σχέση. Ανάλογα και για τις γυναίκες.

Παγκοσμίως οι γκέι μεγαλώνουν παιδιά. Δε καταλαβαίνω την φύση της ερώτησης πραγματικά.

Ωπα φιλε γιατι θα με τρελανειςΕννοεις οτι θα υοθετησης ενα παιδι και σιγουρα μωρο που οταν μεγαλωσει θα βλεπει εσενα με τον αντρα συντροφο σου χερακι χερακι-αγκαλια ενα παιδι που επειδη εσυ γουσταρεις να κανεις την τρελα σου θα του καταστρεψεις την ζωη;

Πιστευεις για ενα παιδι που μεγαλωνει σε μια τετοια κατασταση να μην του δημιουργηθουνε ψυχολογικα;

Ποιος σου εχει δωσει αυτο το δικαιωμα;ΕικόναΕικόνα

Τι αλλο θα δουμε θεε μουΕικόνα

Aeroporos27
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από Aeroporos27 »

NΑι ακριβώς αυτό εννοώ Και μάλιστα ήδη κινούμε ενεργά να το κάνω με διάφορους τρόπους. Δεν είμαι ο πρώτος ούτε θα είμαι ο τελευταίος. Όσο για το αν θα του ''καταστρέψω'' τη ζωή κάνε μου τη χάρη και αφιέρωσε λίγο χρόνο στα πόστ μου για το τι λέει το επιστημονικό κεκτημένο μέχρι σήμερα για το ζήτημα.

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Δεν με νοιαζει τι λεει ο καθε επιστημονας προφεσορας η κοινη λογικη τι λεειΕιναι δυνατον να κανεις κατι τετοιο σε ενα παιδι ποιος σου εδωσε αυτο το δικαιωμα

Ντροπη-αισχος-αηδιαΕικόναΕικόνα

Aeroporos27

Πάντως σίγουρα με τέτοιες αντιδράσεις σκέφτομαι ότι όντως στην Ελλάδα το παιδί δε θα τα βρεί εύκολα. Αυτό που θα του κάνω είναι ότι δυστυχώς θα το φέρω σε έναν κόσμο με τέτοιες απόψεις όπως η δική σου.

Γενικότερα με τόση άγνοια, ομοφοβία, προκατάληψη και διάκριση. Το παιδί μου δε θα υποφέρει επειδή εγώ και ο σύντροφος μου είμαστε γκέι. Θα υποφέρει επειδή θα εισπράτει τέτοιες αντιδράσεις όπως η παραπάνω και αυτό πρέπει να καταπολεμήσουμε όλοι μαζί ενεργά στη κοινωνία.

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Aeroporos27 έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:Δεν με νοιαζει τι λεει ο καθε επιστημονας προφεσορας η κοινη λογικη τι λεειΕιναι δυνατον να κανεις κατι τετοιο σε ενα παιδι ποιος σου εδωσε αυτο το δικαιωμα

Ντροπη-αισχος-αηδιαΕικόναΕικόνα

Πάντως σίγουρα με τέτοιες αντιδράσεις σκέφτομαι ότι όντως στην Ελλάδα το παιδί δε θα τα βρεί εύκολα. Αυτό που θα του κάνω είναι ότι δυστυχώς θα το φέρω σε έναν κόσμο με τέτοιες απόψεις όπως η δική σου.

Γενικότερα με τόση άγνοια, ομοφοβία, προκατάληψη και διάκριση. Το παιδί μου δε θα υποφέρει επειδή εγώ και ο σύντροφος μου είμαστε γκέι. Θα υποφέρει επειδή θα εισπράτει τέτοιες αντιδράσεις όπως η παραπάνω και αυτό πρέπει να καταπολεμήσουμε όλοι μαζί ενεργά στη κοινωνία.

Σοβαρα τι να καταπολεμησεις το οτι εσυ που εχεις ενα βιτσιο θα πρεπει ολος ο κοσμος να το αποδεχτει; Πλακα μας κανεις;

Θα καταστρεψεις την ζωη ενος αθωου παιδιου που δεν σου φταει σε τιποτα για να κανεις εσυ και ολοι αυτοι που εκπροσωπεις την ανωμαλια σαςΕικόναΕικόνα

Μακαρι το κρατος να μην επιτρεψει κατι τετοιο γιατι χαθηκαμε

Aeroporos27

Ούτε ανώμαλος είμαι ούτε κάποιο βίτσιο έχω. Τα έχω καλύψει ήδη νωρίτερα αυτά τα ζητήματα.

Απεναντίας νομίζω ότι είμαι ένας σχετικά καλλιεργημένος άνδρας που γνωρίζει στο βαθμό που είναι δυνατό αυτά που θέλει και νιώθω ήδη από αυτή την ηλικία αρκετά σίγουρος για το ότι μπορώ να παρέξω σε ένα παιδί και την υλική και την ψυχική αλλα και τη κοινωνική υποστήριξη που χρειάζεται για να μεγαλώσει όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. Απόθεμα αγάπης έχω και μπορώ να τη δώσω.

Ελπίζω βέβαια το κράτος να μου επιτρέψει και νόμιμα να κάνω σύντομα κάτι τέτοιο. Επειδή πολύ σπάνια αποτυγχάνω σε ότι θέλω στη ζωή μου ακόμα και το κράτος να επιλέξει να με μπλοκάρει για μερικά χρονιά (δε θα είναι πολλά σε κάθε περίπτωση θεωρώ) υπάρχουν και άλλοι τρόποι (πχ παρένθετη) ώστε να διασφαλίσουμε τη βιολογική πατρότητα ενός παιδιού. Απλά όσο το κράτος επιλέγει να με δυσκολεύει άλλο τόσο θα το δυσκολεύω και εγώ με τη συνεχόμενη προσπάθεια και αγώνα μου για διασφάλιση των δικαιώματων μου υπενθυμίζοντας του ανά πάσα στιγμή ότι είμαι εδώ, είμαι δυνατός και θα διεκδικήσω με αξιοπρέπεια τη πραγματική ισονομία.

Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aeronut »

Ενταξει καταλαβαινω οτι η γκει κοινοτητα θελει απελπισμενα να της επιτραπει να εχει απογονους με τον τροπο της αλλα οντως η κοινη λογικη ειναι κατα τους και η επιστημη δε λεει κατι το αξιολογο. Καλυτερα στο ορφανοτροφειο. Υιοθετηστε μεσω actionaid. Πολλοι παππουδες μας σε ορφανοτροφεια μεγαλωσανε λογω πολεμων, και με χείριστες συνθηκες, κι ομως γινανε Σωστοι ανθρωποι
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Μάριος

Δημοσίευση από Μάριος »

Να σε ρωτήσω κατι αεροπόρε. Τι προωθείς περισσότερο εδω σ αυτο το φόρουμ; Την ομοφυλοφιλία η τη στολή που φοράς; Που κακώς για μένα την φοράς.
Aeroporos27

aeronut έγραψε:Ενταξει καταλαβαινω οτι η γκει κοινοτητα θελει απελπισμενα να της επιτραπει να εχει απογονους με τον τροπο της αλλα οντως η κοινη λογικη ειναι κατα τους και η επιστημη δε λεει κατι το αξιολογο. Καλυτερα στο ορφανοτροφειο. Υιοθετηστε μεσω actionaid. Πολλοι παππουδες μας σε ορφανοτροφεια μεγαλωσανε λογω πολεμων, και με χείριστες συνθηκες, κι ομως γινανε Σωστοι ανθρωποι

Όχι, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί επιλογή. Τουλάχιστον για εμένα και το σύντροφο μου.

Άβαταρ μέλους
kappa
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από kappa »

Εμενα μου φαινεται οτι περισσοτερο το κανεις λογω ακτιβισμου

Και καλα κατι σαν προκληση... Κατι που θα σε κανει να νοιωσεις καθιερωμενος σαν σχεση και να σας δωσει εναν παραπανω αερα "νομιμοποιησης"

Τι να σου πω ; Ακριβως επειδη δηλωνεις μορφωμενος, θα σου προτεινα να αναθεωρησεις... Τα παιδια πρεπει να εχουν εναν "πατερα" και μια "μητερα" η τελος παντων ενα αντρικο και ενα γυναικειο προτυπο

Αυτη ειναι η φυση. Εσυ και ο συντροφος σου ειστε η εξαιρεση. Υπαρχουν και μονογονεικες οικογενειες η που ρολο γονιων επιτελει καποιος/οι συγγενης/εις, αλλα και παλι αποτελουν εξαιρεσεις (αν και "φυσιολογικες" εξαιρεσεις, υπο την εννοια οτι καποιος πεθανε, η εγκατελειψε την οικογενιακη εστια κοκ... Η δικια σου θα ειναι βεβιασμενη)

Το να αναγνωριζονται οι σχεσεις μεταξυ δυο προσωπων (ανεξαρτητως φυλου) ειναι δικαιωμα και υποχρεωση ολων... Το δικαιωμα στην υιοθεσια ειναι δικαιωμα των παιδιων μονο και ειναι υποχρεωση ολων να διασφαλιζεται η φυσικοτερη και ομαλεστερη κατασταση. Μην τα βλεπουμε ολα ως πολιτικη

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Aeroporos27 έγραψε:
aeronut έγραψε:Ενταξει καταλαβαινω οτι η γκει κοινοτητα θελει απελπισμενα να της επιτραπει να εχει απογονους με τον τροπο της αλλα οντως η κοινη λογικη ειναι κατα τους και η επιστημη δε λεει κατι το αξιολογο. Καλυτερα στο ορφανοτροφειο. Υιοθετηστε μεσω actionaid. Πολλοι παππουδες μας σε ορφανοτροφεια μεγαλωσανε λογω πολεμων, και με χείριστες συνθηκες, κι ομως γινανε Σωστοι ανθρωποι

Όχι, κάτι τέτοιο δεν αποτελεί επιλογή. Τουλάχιστον για εμένα και το σύντροφο μου.

Ρε φιλε μην γραφεις τον συντροφο μου γιατι θα μας κανεις να ξερασουμε βραδιατικα ΕικόναΕικόνα
Aeroporos27

kappa έγραψε:Εμενα μου φαινεται οτι περισσοτερο το κανεις λογω ακτιβισμου

Όχι πραγματικά το νιώθω. Δε θέλω να κάνω παιδί για λόγους ακτιβισμού για όνομα δηλαδή. Δε θα κάνω πολιτική με ένα παιδί. Ούτε εγώ ούτε ο σύντροφος μου έχουμε τέτοια θεώρηση και είμαστε αρκετά χρόνια μαζί ώστε να γνωρίζουμε ο ένας τον αλλόν. Πραγματικά όχι δεν ισχυεί αυτό.

KYNIGOSDK έγραψε:

Ρε φιλε μην γραφεις τον συντροφο μου γιατι θα μας κανεις να ξερασουμε βραδιατικα ΕικόναΕικόνα

Αγάπη είναι ρε φίλε όχι έγκλημα. Στην αντωνυμία που είναι αρσενική κολλάμε;

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK

Αγαπη;ΕικόναΕικόνα

Aeroporos27

Ναι και μάλιστα ιδιαίτερα ποιοτητική. Δε διαφέρουν σε τίποτα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μια υγιής γκέι σχέσης με όλες τις υπόλοιπες. Υπάρχει αγάπη, επικοινωνία, συντροφικότητα, σεβασμός και υποστηρίξη. Αλλιώς δε θα μέναμε τόσο χρόνια μαζί.

Άβαταρ μέλους
kappa
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από kappa »

To παιδι τι το θελετε δεν καταλαβαινω

Περα απο πολυ σπανιες περιπτωσεις, η μανα ειναι το πιο ιερο προσωπο στην ζωη ενος ατομου. Εσεις εξ`αρχης αποκλειετε και αδιαφορειτε για τον πιο δυνατο ανθρωπινο δεσμο και την πιο σημαντικη φιγουρα για μια φυσιολογικη αναπτυξη

Μπορειτε να ειστε καλοι θειοι αν εχετε ανηψακια. Πρωτα κοιταμε τι ειναι πιο καλο για τα παιδια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης