Η θητεία αυτή την στιγμή είναι 9 μήνες, εσύ σαν δικαιούχος μειωμένης θητείας κάνεις 8 μήνες, αλλά αν δεν πληρώσεις την ποινή (κακή χρήση αναβολής) θα κάνεις 9 μήνες, τι σε μπερδεύει ακριβώς;
Διαβαζοντας το τοπικ μου δημιουργηθηκαν ορισμενα ερωτηματα.Ειμαι 8μηνος γιατι ειμαι ορφανος Πατρος και μοναχοπαιδι.
Την αιτηση για μειωμενη θητεια θα την κανω στο Κεντρο ή πρεπει να παω πριν την καταταξη στην Στρατολογια και να το δηλωσω εκει;(διεκοψα αναβολη μεσω ΚΕΠ γιαυτο δεν γνωριζω)
Δικαιουμαι μεταθεση μετα τους 5 μηνες θητειας στον τοπο συμφεροντων μου.
Διαβαζοντας την αιτηση για κατ'εξαιρεση μεταθεση εχει και την περιπτωση των "κοινωνικων λογων" αν θυμαμαι καλα, το οτι ειμαι προστατης οικογενειας ειναι αξιολογος λογος για κατ'εξαιρεση μεταθεση;
Καλησπερα ειμαι ηδη εδω και 2,5 μηνες στην αεροπορια και θελω να κανω τα χαρτια μου για μειωμενη θητεια, ειμαι ορφανος απο πατερα μπορω να κανω τα χαρτια μου οποτε θελω; Η υπαρχει καποιο περιθωριο; Ευχαριστω πολυ!
Ελευθέριος έγραψε:Διαβαζοντας το τοπικ μου δημιουργηθηκαν ορισμενα ερωτηματα.Ειμαι 8μηνος γιατι ειμαι ορφανος Πατρος και μοναχοπαιδι.
Την αιτηση για μειωμενη θητεια θα την κανω στο Κεντρο ή πρεπει να παω πριν την καταταξη στην Στρατολογια και να το δηλωσω εκει;(διεκοψα αναβολη μεσω ΚΕΠ γιαυτο δεν γνωριζω)
Δικαιουμαι μεταθεση μετα τους 5 μηνες θητειας στον τοπο συμφεροντων μου.
Διαβαζοντας την αιτηση για κατ'εξαιρεση μεταθεση εχει και την περιπτωση των "κοινωνικων λογων" αν θυμαμαι καλα, το οτι ειμαι προστατης οικογενειας ειναι αξιολογος λογος για κατ'εξαιρεση μεταθεση;
1. Την αίτηση την κάνεις όποτε θέλεις αφού για 4 μήνες σε παραμεθόριο θα είσαι έτσι και αλλιώς
2. Όχι δεν είναι λόγος αυτός εκτός και αν απεβίωσε ο πατέρας σου εντός του τελευταίου 12μηνου
redman έγραψε:Καλησπερα ειμαι ηδη εδω και 2,5 μηνες στην αεροπορια και θελω να κανω τα χαρτια μου για μειωμενη θητεια, ειμαι ορφανος απο πατερα μπορω να κανω τα χαρτια μου οποτε θελω; Η υπαρχει καποιο περιθωριο; Ευχαριστω πολυ!
1) Παραμεθόριο υπηρετούν λοιπόν όλοι;2) Ακόμα και εάν κανείς είναι ορφανός από πατέρα εντός του τελευταίου δωδεκαμήνου;3) Οι κατ'εξαίρεση μεταθέσεις για κοινωνικούς λόγους ισχύουν αφού κανείς έχει υπηρετήσει ένα διάστημα στην παραμεθόριο;4) Εάν κανείς είναι ορφανός από πατέρα εντός δωδεκαμήνου αποφεύγει συγκεκριμένα μέρη παραμεθόριου και αφού υπηρετήσει εκεί επιστρέφει στον τόπο κατοικίας του;
Καλησπερα παιδια, εχω μια απορια και αν γνωριζετε να μου απαντησετε γιατι κατι δεν καταλαβαινω... Γινετε σε ατομα με 6μηνη θητεια λογω πολυτεκνης οικογενειας, να ειναι 1η μεταθεση απο το κεντρο, στο τοπο καταγωγης; Πχ ΣΕΑΠ Ηρακλειο;
Τα άτομα που κάνουν 6μηνη θητεία μετά το κέντρο τοποθετούνται στον τόπο καταγωγής τώρα για το που θα πας αυτό είναι άλλο θέμα, αν σου λέει κάτι η λέξη βύσμα θα καταλάβεις
Απολυμενος ειμαι εγω...238 σειρα. Απλα ξερω 5-6 ατομα που κατεβηκαν και μας εχει κανει πολυ εντυπωση το ποσο ευκολα κατεβηκαν, και πρεπει να ειναι καμια 70αρια που ηρθαν με 1η μεταθεση εδω. Οσο για το βυσμα, δεν ειναι οικογενειες που γνωριζουν προσωπα και καταστασεις ωστε να το πετυχουν, και ελεγα μηπως εχει αλλαξει κατι. Οπως και ναχει, καλη θητεια να εχουν