Μειωμένη θητεία και μεταθέσεις
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
Οι κληρωτοί οπλίτες 8μηνης θητείας μετά την συμπλήρωση 4 μηνών υπηρεσίας (από την ημερομηνία κατατάξεως) μετατίθενται από τις Μονάδες όπου τοποθετήθηκαν, σε Μονάδες Συντήρησης Εκπαίδευσης όπου υπηρετούν μέχρι απολύσεώς τους.
http://www.army.gr/default.php?pname=Krit_metath_doth&la=1
Το 4μηνο ομως εχει γινει 5 μηνο.
http://www.army.gr/default.php?pname=Krit_metath_doth&la=1
Palioseira έγραψε:
Υποθέτω ότι εννοείς πως ο γιός σου έχει συμπληρώσει 5 μήνες στην παραμεθώριο χωρίς να έχει μετατεθεί ακόμη σωστά;
Καλημερα. Ειμαι 8μηνος οποτε δικαιουμαι την μετάθεση. Εχω κανει χαρτια. Στην μοναδα υπάρχουν γύρω στα 200ατομα θα μπουν και αλλοι οποτε ξέρω, τωρα που θα γυρίσω.
Αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι φευγω στους 1+3 ή στους 1+4 μηνες (κεντρο+μοναδα) ; Γτ οι γνωμες δυιστανται.
Και πότε πρεπει να παρουσιαστεις; Πχ εγω μπήκα 1/2 θα πρεπει να ειμαι στην νεα μονάδα στις 1/6 ή 1/7 αντιστοιχα;
Αυτο που θελω να ρωτήσω ειναι φευγω στους 1+3 ή στους 1+4 μηνες (κεντρο+μοναδα) ; Γτ οι γνωμες δυιστανται.
Και πότε πρεπει να παρουσιαστεις; Πχ εγω μπήκα 1/2 θα πρεπει να ειμαι στην νεα μονάδα στις 1/6 ή 1/7 αντιστοιχα;
- Palioseira
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 12
Ernest έγραψε:Καλημερα. Ειμαι 8μηνος οποτε δικαιουμαι την μετάθεση. Εχω κανει χαρτια. Στην μοναδα υπάρχουν γύρω στα 200ατομα θα μπουν και αλλοι οποτε ξέρω, τωρα που θα γυρίσω.
Φευγεις απο οταν συμπληρωσεις 5 μηνες απο καταταξη. Οριστικο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 53
Ernest έγραψε:Καλημερα. Ειμαι 8μηνος οποτε δικαιουμαι την μετάθεση. Εχω κανει χαρτια. Στην μοναδα υπάρχουν γύρω στα 200ατομα θα μπουν και αλλοι οποτε ξέρω, τωρα που θα γυρίσω.
1/7, στην μονάδα λογικά θα πας μετά από 3-4 ημέρες
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάποιος που έχει παιδί (εκτός του 8μηνου που δικαιούται) δικαιούται μετάθεση σε τόπο κοντά στην οικογένεια;
-
- Στρατηγός
Όσοι κάνουν μειωμένη θητεία δικαιούνται μετάθεση, τώρα αν θα είναι κοντά η μακρυά είναι άλλο θέμα
Ρε παιδες γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανει να βει μια μεταθεση αφου δωθει το χαρτακι... ;Aν οχι ακριβως, ποσο πανω κατω?
-
- Στρατηγός
Τι ακριβώς εννοείς; Για ποιο χαρτάκι μιλάς;
8 μηνος μπηκε πυροβολικο θηβα και πηρε μεταθεση για μυτιληνη. Δικαιουτε μετάθεση και αν ναι σε ποσους μηνες; Θα του ζητησουν να το δηλωσει μονος του?
-
- Στρατηγός
Όταν συμπληρώσει 4 μήνες στην παραμεθόριο θα πάρει μετάθεση
τι ακριβώς να δηλώσει μόνος του;
τι ακριβώς να δηλώσει μόνος του;
Αν υπηρέτης 8μηνο και έχεις προσθετό 1 μηνά απλήρωτο, θα πάρω μετάθεση ;
-
- Στρατηγός
Θα πάρεις
Καλησπερα. Ειμαι για 8μηνο (3 αδελφια ο μεγαλυτερος). Ειμαι 27 και εχω αναβολη ως τωρα λογω σχολης. Το θεμα μου ειναι το εξης. Να δηλωσω μονιμη κατοικια Κρητη η Αθηνα. Εχω σπιτι και στα 2 μερη.. Στις μεταθεσεις θα μπορω να ερθω Χανια; εχει μοναδα συντηρησης;
Τελος κατι ακομη: εξαγορα στο 4μηνο γινεται; Δουλευω και δε θελω να χασω τη δουλεια με τετοια κριση. Προτιμω να πληρωνω απο το μισθο παρα να μεινω ανεργος..
Τελος κατι ακομη: εξαγορα στο 4μηνο γινεται; Δουλευω και δε θελω να χασω τη δουλεια με τετοια κριση. Προτιμω να πληρωνω απο το μισθο παρα να μεινω ανεργος..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης