Μειωμένη θητεία και μεταθέσεις

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Wolfman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Wolfman »

Γεια σαςοι 6μηνοι κανουν η οχι παραμεθωριο. Στο ΓΕΣ λεει οτι τοποθετουνται σε μοναδες συντηρησης εκπαιδευσης σε ολη την επικρατεια αναλογα με το τοπο διαμονης και τις αναγκες του σωματος. Δηλ; Οι μοναδες συντηρησης δεν ειναι μοναδες παραμεθωριου απ'οτι γνωριζω. Επισης λεει οτι οσοι μενουν στερεα ελλαδα τοποθετουνται. Στερεα ελλαδα, μακεδονια η θεσσαλια. Τι ισχυει. Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Greek_Army »

Wolfman έγραψε:Γεια σαςοι 6μηνοι κανουν η οχι παραμεθωριο. Στο ΓΕΣ λεει οτι τοποθετουνται σε μοναδες συντηρησης εκπαιδευσης σε ολη την επικρατεια αναλογα με το τοπο διαμονης και τις αναγκες του σωματος. Δηλ; Οι μοναδες συντηρησης δεν ειναι μοναδες παραμεθωριου απ'οτι γνωριζω. Επισης λεει οτι οσοι μενουν στερεα ελλαδα τοποθετουνται. Στερεα ελλαδα, μακεδονια η θεσσαλια. Τι ισχυει.Εικόνα

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ψάχνεις, το θέμα σου είναι αν εκεί που θα μετατεθείς είναι μονάδα συντήρησης η τάγμα ας πούμε;

Wolfman
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Wolfman »

Greek_Army έγραψε:
Wolfman έγραψε:Γεια σαςοι 6μηνοι κανουν η οχι παραμεθωριο. Στο ΓΕΣ λεει οτι τοποθετουνται σε μοναδες συντηρησης εκπαιδευσης σε ολη την επικρατεια αναλογα με το τοπο διαμονης και τις αναγκες του σωματος. Δηλ; Οι μοναδες συντηρησης δεν ειναι μοναδες παραμεθωριου απ'οτι γνωριζω. Επισης λεει οτι οσοι μενουν στερεα ελλαδα τοποθετουνται. Στερεα ελλαδα, μακεδονια η θεσσαλια. Τι ισχυει.Εικόνα

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι ψάχνεις, το θέμα σου είναι αν εκεί που θα μετατεθείς είναι μονάδα συντήρησης η τάγμα ας πούμε;

απλα αν γινεται παραμεθωριο για 6μηνους, που πανε μετα τα Κεν; Αναφερω μονο οτι λεει στο γεΣ και Ρωτω αν οντως ετσι γινεται δηλ αν πανε σε μοναδες οχι παραμεθωριακες. Πχ εβρο, νησια αιγαιου κτλ... Πανε κοντα στο τοπο που μενουν; Πχ εαν ενας παρουσιαζεται αυλωνα που μπορει να τον τοποθετησουν μετα ως 6μηνο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μπορεί να μείνει Αυλώνα αλλιώς αττική
Wolfman
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Wolfman »

Greek_Army έγραψε:Μπορεί να μείνει Αυλώνα αλλιώς αττική

αρα τοποθετουνται κοντα στο τοπο που μενουν... Ελπιζω να ισχυει κατι τετοιο.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Οι 8μηνοι μετά την συμπλήρωση 4μηνών στην παραμεθόριο παίρνουν μετάθεση
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Palioseira »

Greek_Army έγραψε:Οι 8μηνοι μετά την συμπλήρωση 4μηνών στην παραμεθόριο παίρνουν μετάθεση

Ευχαριστω πολυ.
Θανος

Δημοσίευση από Θανος »

Καλημέρα ειμαι 316 σειρά Γ2 Εσσο υπηρετώ 8μήνο λόγω πολύτεκνων και χωρισμένων γονιων, εχω διαβάσει εδω στο ίντερνετ συγκεκριμένα στο thiteia.org οτι δικαιουμαι μετάθεση μετα απο τους 4 μήνες ντυμενος στα χακι δλδ απο τη μέρα που παρουσιαστηκα, εδω στη μονάδα αλλοι 8μηνοι λένε δικαιούμαι μετάθεση μετα απο 4 μηνες στη παραμεθόριο, δλδ μετα απο 5 μηνες αφού παρουσιάστηκα, τελικά τι απο τα 2 ισχύει; Μπορεί καποιος να απαντήσει υπεύθυνα; Αν τελικά ισχύει το δεύτερο δλδ μετα απο 5 μήνες δεν υπάρχει καποιος τρόπος να το επισπεύσω εννοω αφού εχω αρκετούς λόγους για μεταθεση (χωρισμενους γονεις και πολύτεκνοι)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Θανος έγραψε:Καλημέρα ειμαι 316 σειρά Γ2 Εσσο υπηρετώ 8μήνο λόγω πολύτεκνων και χωρισμένων γονιων, εχω διαβάσει εδω στο ίντερνετ συγκεκριμένα στο thiteia.org οτι δικαιουμαι μετάθεση μετα απο τους 4 μήνες ντυμενος στα χακι δλδ απο τη μέρα που παρουσιαστηκα, εδω στη μονάδα αλλοι 8μηνοι λένε δικαιούμαι μετάθεση μετα απο 4 μηνες στη παραμεθόριο, δλδ μετα απο 5 μηνες αφού παρουσιάστηκα, τελικά τι απο τα 2 ισχύει; Μπορεί καποιος να απαντήσει υπεύθυνα; Αν τελικά ισχύει το δεύτερο δλδ μετα απο 5 μήνες δεν υπάρχει καποιος τρόπος να το επισπεύσω εννοω αφού εχω αρκετούς λόγους για μεταθεση (χωρισμενους γονεις και πολύτεκνοι)

1. Το δεύτερο ισχύει

2. Μόνο αν δικαιούσαι κατ'εξαίρεση μετάθεση , πάντως με αυτά που έχεις αναφέρει δεν δικαιούσαι κάτι τέτοιο

spytsos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από spytsos »

KΑλησπερα παιδια. Εχω αλλα 5 αδερφια κ ειναι να παω 6 μηνες. Ολα μου τα αδερφια που εχουν ηδη παει απολυθηκαν απο εβρο (ο τελευταιος πριν 3 χρονια). Εχει αλλάξει τπτ τον τελευταιο καιρο πανω σαυτο; Μετα το κεντρο θαρθω κοντα στο σπιτι μου ή θα με στειλουν κανα εβρο;
egweimai
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από egweimai »

Συγνώμη αν έχει συζητηθεί αλλά είμαι με υπηρεσιακό και δεν προλαβαίνω να ψάξω όλες τις συζητήσεις. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν Δικαιούμαι Μετάθεση. Είμαι 8 μηνο και Υπηρετώ Στη Σάμο. Υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες προυποθεσεις;
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

egweimai έγραψε:Συγνώμη αν έχει συζητηθεί αλλά είμαι με υπηρεσιακό και δεν προλαβαίνω να ψάξω όλες τις συζητήσεις. Αυτό που θέλω να μου πείτε είναι αν Δικαιούμαι Μετάθεση. Είμαι 8 μηνο και Υπηρετώ Στη Σάμο. Υπαρχουν καποιες συγκεκριμενες προυποθεσεις;

Μονο απο 8μηνο και κατω δικαιουσε μεταθεση 4 μηνες μετα την πρωτη μερα καταταξης αλλα στην πραξη απο οτι λενε εδω στους 4 μηνες απο την παραμεθοριο. Αρα δικαιουσαι

/forum/forum_posts.asp?TID=9563
sprios 91

Δημοσίευση από sprios 91 »

Καλησπέρα παιδιά εγώ μπαίνω α εσσο 2012 στην σπάρτη κεεμ θέλω να ρωτήσω τη δικαιολογητικά θα χριαστο επειδή είμαι τρίτεκνη οικογένεια και είμαι ο πρώτος που θα επηρετηση στον ελληνικό στρατό λογικά θα κάνω 8 μηνό και πως μπορώ να πάρω μεταθέσει μετά σε ένα κοντινό στρατόπεδο στο πεζικό ευχάριστο!
Άβαταρ μέλους
Palioseira
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

sprios 91 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά εγώ μπαίνω α εσσο 2012 στην σπάρτη κεεμ θέλω να ρωτήσω τη δικαιολογητικά θα χριαστο επειδή είμαι τρίτεκνη οικογένεια και είμαι ο πρώτος που θα επηρετηση στον ελληνικό στρατό λογικά θα κάνω 8 μηνό και πως μπορώ να πάρω μεταθέσει μετά σε ένα κοντινό στρατόπεδο στο πεζικό ευχάριστο!

Ενα προσφατο ποιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης μονο θελεις

/forum/forum_posts.asp?TID=9563

Kostas

Δημοσίευση από Kostas »

Καλησπέρα σας,

ειμαι 8μηνος (εχω χασει τον πατερα μου και ειμαι μοναχογιος) και ειμαι δημοτης αθηναιων.
Αυτη την στιγμη υπηρετώ στη κω και συγκεκριμενα στις 24 φλεβάρη συμπληρωνω 4 μηνες θητείας σε παραμεθωριο (συμπεριλαμβανομενου και 1 μηνα στο κεντρο) αφου παρουσιαστικα 24 οκτώβρη.

Αυτο που θέλω να ρωτήσω ειναι:
1) υπάρχει ελπιδα να φυγω κατα της 24 φλεβάρη περιπου ή θα με κρατήσουν περισσότερο στη κω και δεν θα μπορω να φύγω;
2) ο νομος λεει οτι στο 4μηνο πρεπει να μετατεθω σε μοναδες συντηρησης που βρισκοντε στο νομο που κατοικώ... Να ελπίζω για μετάθεση σε Νομο Αττικής ή θα πρεπει να έχω βύσμα και εδώ για κατι που ουσιαστικά δικαιούμαι;
3) Αν δεν με φέρουν Αττική, ποσο μακρια θα μπορούσαν να με στειλουν;

Ισως να φαινοντε λιγο αστειες οι ερωτήσεις μου αλλα θα ηθελα την γνωμη καποιου που γνωριζει περισσότερα πραγματα με κάποια εγκυροτητα παρακαλώ!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες