Κατάσταση επιβίβασης - μειωμένα εισιτήρια

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
pas2007

Δημοσίευση από pas2007 »

Αν θελουμε κατασταση επιβίβασης απο το ΚΕΝ στο σπιτι μας μετα την ορκομωσια θα πρεπει να παμε στο φρουραρχειο; Και αν θελουμε κ. Ε για να παμε απο την μοναδα στην πολη μας θα πρεπει να παμε στο φρουραρχειο της περιοχης οπου υπηρετουμε;

Το φρουραρχειο Αθηνων ειναι κοντα στην σταση Κατεχακη αν δεν κανω λαθος;
Ευχαριστω παιδια.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Για το πρώτο σας τη δίνουν από το κέντροτη κατάσταση επιβίβασης. Το αυτό και όταν θα πάρετε άδεια από τη μονάδα σας, σας δίνουν Κ. Ε μαζί με το αδειόχαρτο.

Το Φρουραρχείο είναι στο Πάρκο Γουδή, απέναντι από το 251 ΓΝΑ, κοντά μεν στο Σταθμό Μετρό Κατεχάκη αλλά θα πρέπει να περπατήσεις.
Άβαταρ μέλους
Achilles
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Achilles »

Εγώ που δεν έχουμε φρουραρχείο σε όλο τον νομό πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη; Ή γίνεται μέσω αστυνομίας?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

Achilles έγραψε:Εγώ που δεν έχουμε φρουραρχείο σε όλο τον νομό πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη; Ή γίνεται μέσω αστυνομίας;

Απ'όσο γνωρίζω γίνεται και σε αστυνομικό τμήμα, πάρε ένα τηλέφωνο η πέρνα μια βόλτα από εκεί

Tinaki
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Tinaki »

Να ρωτησω και εγω κατι... Εμενα ο φιλος μου ειναι Κω και ειναι να ερθει στις 2/11 με κατασταση επιβιβασης αεροπορικα, εβαλε εμενα να του κανω την κρατηση και ειπα πως ειναι με κατασταση επιβιβασης και μου πε η κοπελα απο την εταιρια οτι εχουν ενημερωση για μεχρι και τις 30/10 και θα πρεπει να παιρνει τηλεφωνο ο φιλος μου καθε 48 ωρες να ανανεωνει την κατασταση! Ισχυει κατι τετοιο;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Achilles
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Greek_Army έγραψε:
Achilles έγραψε:Εγώ που δεν έχουμε φρουραρχείο σε όλο τον νομό πρέπει να πάω Θεσσαλονίκη; Ή γίνεται μέσω αστυνομίας;

Απ'όσο γνωρίζω γίνεται και σε αστυνομικό τμήμα, πάρε ένα τηλέφωνο η πέρνα μια βόλτα από εκεί

Πέρασα από εκεί αλλά δεν ξέραν καν οτι δεν έχουμε φρουραρχείο. Δεν έχουν κάνει ποτέ κάτι τέτοιο και καλά θα ήταν να απευθυνθώ στην ταξιαρχία Εικόνα

TEIN
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από TEIN »

Tinaki έγραψε:Να ρωτησω και εγω κατι... Εμενα ο φιλος μου ειναι Κω και ειναι να ερθει στις 2/11 με κατασταση επιβιβασης αεροπορικα, εβαλε εμενα να του κανω την κρατηση και ειπα πως ειναι με κατασταση επιβιβασης και μου πε η κοπελα απο την εταιρια οτι εχουν ενημερωση για μεχρι και τις 30/10 και θα πρεπει να παιρνει τηλεφωνο ο φιλος μου καθε 48 ωρες να ανανεωνει την κατασταση! Ισχυει κατι τετοιο;Εικόνα
Δεν νομιζω να ισχυει αυτο φιλε μου γιατι οι εταιριες στις Κ. Ε. Περνουν χρηματα μη οικονομικης θεσης.

Άβαταρ μέλους
Achilles
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Τελικά δεν ήξερε ο στρατιωτικός (εποπ) που ρώτησα αν έχουμε φρουραρχείο και με μπέρδεψε... Μπορώ να πάω να πάρω από τώρα την κατάσταση επιβίβασης; Ή 5 μέρες πριν παρουσιαστώ... (19 Νοέμβρη δηλαδή) !

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Achilles έγραψε:Τελικά δεν ήξερε ο στρατιωτικός (εποπ) που ρώτησα αν έχουμε φρουραρχείο και με μπέρδεψε... Μπορώ να πάω να πάρω από τώρα την κατάσταση επιβίβασης; Ή 5 μέρες πριν παρουσιαστώ... (19 Νοέμβρη δηλαδή) !

Όπως έχω ξαναγράψει στην προηγούμενη σελίδα 5 ημέρες πριν

lefterisAmfiali
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από lefterisAmfiali »

Καλησπερα παιδια εγω παρουσιαζομαι 22/11/2011 στο μεσσολογγι και μενω κερατσινι για να μεταβω στο κεντρο με εξοδα του στρατου που πρεπει να παω σε ποιο φρουραρχιο; Και που ειναι ευχαριστω εκ τον προτερων
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

lefterisAmfiali έγραψε:Καλησπερα παιδια εγω παρουσιαζομαι 22/11/2011 στο μεσσολογγι και μενω κερατσινι για να μεταβω στο κεντρο με εξοδα του στρατου που πρεπει να παω σε ποιο φρουραρχιο; Και που ειναι ευχαριστω εκ τον προτερων

Φρουραρχείο Αθήνας

Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Καλησπέρα κι από 'μένα σε όλους.

Παρουσιάζομαι στις 23/11 στον Αυλώνα. Σήμερα πήρα τηλέφωνο στο Φρουραρχείο Λέσβου για να ρωτήσω τι δικαιούμαι για να μετακινηθώ προς το ΚΕΤΘ. Μου είπαν ΜΟΝΟ ακτοπλοϊκώς και με τη ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ διαθέσιμη Θέση. Τελικά ισχύει ή δεν ισχύει ότι δικαιούμαστε κατάσταση επιβίβασης έστω και μία φορά Με αεροπορικό εισιτήριο όσοι μένουμε στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου;

Ευχαριστώ

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Μιχάλης έγραψε:Καλησπέρα κι από 'μένα σε όλους.

Παρουσιάζομαι στις 23/11 στον Αυλώνα. Σήμερα πήρα τηλέφωνο στο Φρουραρχείο Λέσβου για να ρωτήσω τι δικαιούμαι για να μετακινηθώ προς το ΚΕΤΘ. Μου είπαν ΜΟΝΟ ακτοπλοϊκώς και με τη ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ διαθέσιμη Θέση. Τελικά ισχύει ή δεν ισχύει ότι δικαιούμαστε κατάσταση επιβίβασης έστω και μία φορά Με αεροπορικό εισιτήριο όσοι μένουμε στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου;

Ευχαριστώ

Σωστά σου είπανε, όταν ορκιστείς θα δικαιούσαι κατάσταση επιβίβασης για αεροπλάνο, θα σε ενημερώσουν και στο στρατόπεδο

Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Εύχομαι να βγει αληθινή. Με τέτοιες περικοπές, βέβαια, έχω μια επιφύλαξη αν θα ισχύσει τελικά. Τέλος πάντων...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες