Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Sun Tzu
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Sun Tzu »

Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

Sun Tzu έγραψε:

Τί μου θύμισες με αυτό το τραγούδι

Α ρε παράταξη αθάνατη !

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Μαριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μαριος »

Εγώ πάντως συγκινήθηκα...
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

;Εικόνα

;

;

Έρχεται η ώρα των Εθνικιστών

;

Εικόνα

Ζούμε ιστορικές στιγμές. Βιώνουμε έναν πραγματικό πόλεμο. Το χιλιάδων ετών ελληνικό έθνος βρίσκεται στο στόχαστρο των εχθρών της ανθρωπότητος. Ένα ολόκληρο έθνος βάλλεται πανταχόθεν. Η Ελλάς χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο, ως προπομπός των απαίσιων σχεδίων τους για την ανθρώπινη ζωή και τον πολιτισμό. Χρέος κάθε γνήσιου Έλληνα και Ελληνίδας είναι να αντισταθεί. Αντιστεκόμαστε στην εχθρική επίθεση με μαζική αντεπίθεση.  

Αποτινάσσουμε τη δειλία και ψηφίζουμε με πάθος και πίστη Ελληνικά. Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τη μόνη ανεξάρτητη πολιτική δύναμη που εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τη σκλαβωμένη πατρίδα μας και τις γενιές που έρχονται.  

Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ψηφίζουμε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.  

Ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γιατί πιστεύουμε στο Θεό και την Πατρίδα, γιατί πιστεύουμε στα προτερήματα του υπέροχου Ελληνικού λαού, αυτά τα προτερήματα που η ξενοκίνητη και ξενόδουλη προπαγάνδα θέλει να τα παρουσιάσει ως ελαττώματα. Ναι, είμαστε ομόδοξοι, ομόφυλοι και ετεροφυλόφιλοι και έτσι θέλουμε να μείνουμε, γνήσιοι Έλληνες.  

Οι εχθροί των Ελλήνων όπου γης, είτε βρίσκονται στα διευθυντήρια των Βρυξελλών, είτε στα οβάλ γραφεία της Ουάσιγκτον, είτε στην Καγκελαρία του Βερολίνου, βλέπουν με τρόμο το Εθνικιστικό πολιτικό τσουνάμι που έρχεται στην Ελλάδα, και τρέμουν.  

Η αντίσταση των Ελλήνων γίνεται για άλλη μια φορά φάρος της ανθρωπότητας. Οι Έλληνες βρίσκονται ξανά στην πρωτοπορία του αγώνα. Οι εχθροί μας πήραν μια πρώτη γεύση στις 6 Μαΐου. Θα καταλάβουν καλύτερα απόψε. Οι Έλληνες στηρίζουν τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής και πυκνώνουν τις τάξεις μας

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 53

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από greko_27 »

Aφιερωμενο στους μπολσεβικους, στους λαθρομεταναστολαγνους, στους φιλοσκοπιανους-φιλοτουρκους, στα κουμμουνια, στους λασπολογους δημοσιογραφους, στους ανθελληνες αναρχικους και στους πασοκους που ψηφισαν συριζα~ ΞΥΔΑΚΙ ΤΟΠ γιατι ειναι και ελληνικο

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Nassos »

Αυτό ούτε στη πιο τρελή μου φαντασία!Εικόνα
Η Κανέλλη είναι ξαδέρφη με τη γυναίκα του Μιχαλολιάκου!

Μικρός που είναι ο κόσμος, τελικά. Και σατανικές μερικές συμπτώσεις.Τι εννοούμε; Η σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και βουλευτής Β' Αθηνών Ελένη Ζαρούλια είναι ξαδέρφη της. Λιάνας Κανέλλη!Κι όμως, το αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Ιόνιο FM», σημειώνοντας μάλιστα ότι σε μικρότερη ηλικία έκαναν και παρέα!«Με τη Λιάνα Κανέλλη κάναμε αναγκαστικά παρέα σε μικρότερες ηλικίες γιατί είναι μακρινή συγγενής μου. Είμαστε μακρινά ξαδέρφια. Όταν ήμασταν παιδιά παίζαμε στην άμμο στην παραλία στη Βουλιαγμένη στην άμμο με την αδερφή της, τον πατέρας της και τη μητέρα.Προέρχεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον και όλα αυτά που λέει είναι παραμύθια» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγός του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.

ΠΗΓΗ

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Η πηγή είναι ένα πανάγνωστο μπλογκ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Nassos »

Αναφέρθηκε και στη "Μεσημεριανή Μελέτη"

Μανώλης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μανώλης »

Μα καλα πιστεύεις οτι είναι πραγματικά εθνικιστές ; Μακάρι να ήταν γιατι ο εθνικισμός δεν είναι κάτι κακό και θα ήμουνα ο πρώτος που θα τους υποστήριζε... Όμως τα εξώφυλλα με το Χίτλερ τα έχεις δει ; Τους ύμνους στο Χίτλερ απο το Μιχαλολιάκο το έχεις δει;

Το ναζιστικό αετό που έχουν σε κάθε συνέντευξή τους πάνω στο γραφείο τους τον έχεις δει; Φωτογραφίες με ναζιστικούς χαιρετισμούς δεν έχεις δει ; Απάντησε μου σε παρακαλώ πολύ θέλω να μάθω τι έχεις να πεις και την άποψή σου...

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

Μανώλης έγραψε:

Μα καλα πιστεύεις οτι είναι πραγματικά εθνικιστές ; Μακάρι να ήταν γιατι ο εθνικισμός δεν είναι κάτι κακό και θα ήμουνα ο πρώτος που θα τους υποστήριζε... Όμως τα εξώφυλλα με το Χίτλερ τα έχεις δει ; Τους ύμνους στο Χίτλερ απο το Μιχαλολιάκο το έχεις δει;

Το ναζιστικό αετό που έχουν σε κάθε συνέντευξή τους πάνω στο γραφείο τους τον έχεις δει; Φωτογραφίες με ναζιστικούς χαιρετισμούς δεν έχεις δει ; Απάντησε μου σε παρακαλώ πολύ θέλω να μάθω τι έχεις να πεις και την άποψή σου...

Μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις με στοιχεια ολα αυτα που λες;Μην αρχισεις να μου δειχνεις παλι απο γνωστα προοδευτικα φορουμ εικονες τα εχουμε δει 100 φορες κατι δικο σου θελω και θα απαντησωΕικόνα

PATRIOTIS

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από PATRIOTIS »

Παρτε χαμπαρι οτι η Ελλάδα μας δεν ανηκει σε κομουνιστες και φασιστες
η Ελλάδα στους πραγματικους ελληνες. χωρις να θελω να απαξιωσω καποιον θεωρω πως η χρυση αυγη δεν εχει καμια σχεση με τον τιμιο ελληνικο στρατο μας και λαθος αναφερεται σε ενα ιστοτοπο που γραφουν ανθρωποι που ορκιστηκαν να φυλανε την πατριδα. πρεπει να κλεισει. ουτε μπολσεβικοι ουτε φασιστες διοιηκουν την Ελλάδα
τελος το κκε και η χρυση αυγη
καλυτερα η χουντα αν το παμε ετσι
Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

Βρε κινγκ κονγκ; Εδώ πρόκειται για τραγελαθική απάντηση. Κατα πρώτον όταν κάνεις παράθεση μάθε να την κάνεις σωστά. Δευτερον σχετικά με τις εικόνες και τις απόψεις του μανώλη εγώ θα σου έλεγα κοιτα ποιος μιλάει νο2. Εσύ είσαι αυτός που μας μοστράρεις μανιφέστα και εικόνες της χα όχι ο μανώλης. Ο μανώλης ήταν σαφής. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Έδωσε την πλήρη εικόνα της χα. Μήπως ευρισκόμενος σε δύσκολη θέση το ριξες στην οινοποσία; Εγω δεν είδα να απάντησες εσυ στην άποψη του μανώλη.
Μανώλης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μανώλης »

Μανώλης έγραψε:
KYNIGOSDK έγραψε:

Μπορεις σε παρακαλω να μου δειξεις με στοιχεια ολα αυτα που λες;Μην αρχισεις να μου δειχνεις παλι απο γνωστα προοδευτικα φορουμ εικονες τα εχουμε δει 100 φορες κατι δικο σου θελω και θα απαντησωΕικόνα

Έχω πολλές εικόνες που μπορώ να σας δείξω αλλά δεν μπορώ και δεν ξέρω πως να τις ανεβάσω. Πατάω εκεί που λέει "πρόσθεσε γραφικό" και μου λέει error... Αν μου πείτε τις ανεβάζω ευχαρίστως.

Μάριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μάριος »

Καλός είσαι και του λόγου σου...
Μανὠλης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μανὠλης »

Μάριος έγραψε:Καλός είσαι και του λόγου σου...
Δεν το πιασα. Τι εννοεις ;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης