Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Απαντάς σε εμένα; Γιατί η απάντησή σου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που έγραψα.

Και επαναλαμβάνω... "ας τρέξει να κρυφτεί ως το Σάββατο ο κ. Κασιδιάρης", ο άντρακλας.

Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από bodybuilder625 »

yandr έγραψε: Απαντάς σε εμένα; Γιατί η απάντησή σου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που έγραψα.

Και επαναλαμβάνω... "ας τρέξει να κρυφτεί ως το Σάββατο ο κ. Κασιδιάρης", ο άντρακλας.

Φίλε μου, άμα η αστυνομία ήθελε θα τον είχα πιάσει τον Ηλία, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο παρά το ένταλμα σύλληψης το οποίο βγήκε μέσα σε 10 λεπτά (ούτε έτοιμο να το είχανε) ... Εξάλλου εναντιόν του Κασιδιάρη δεν υπάρχει ούτε καν μύνηση.
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Χρυσή Αυγή

Ανακοίνωση Ηλία Κασιδιάρη :
Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή. Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα. Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο. Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Ηλίας Κασιδιάρης
alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 20

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από alexissak »

yandr έγραψε:Απαντάς σε εμένα; Γιατί η απάντησή σου δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που έγραψα.

Aπανταω σε εσενα που προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις μειονοντας την προσωπικοτητα του κ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ με χαρακτηρισμους που δεν αρμοζουν στο επιπεδο σου.

Θεωρω οτι εισαι σοβαρος ανθρωπος, διαλακτικος κ εν μερει αντικειμενικος.

Οταν ομως εξακολουθεις να αναφερεις τις ''βλακιες'' (επιοικως) που διαλαλουν ως παπαγαλακια τα ΜΜΕ περι ''αυτοφωρου'' κ ''ενταλματος συλληψης'' δυστυχως προσβαλεις το επιπεδο σου !

Μην αναφερθω παλι στα περι της αυτοφωρης διαδικασιας, που δεν θα προσφερει τιποτα παρα μονο δημοσιο εξευτελισμο (εκτος αν αυτο επιδιωκεις ως γνησιος δημοκρατης κ ''αντιθετος'' της αυτοδικιας !) κ τις προυποθεσεις εκδοσης ενταλματος συλληψης που προυποθετει τελεση ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ (276-282 ΚΠΔ) κ οχι πλημμεληματος ''της πλακας'' οπως ειναι η εξυβριση !

Ολα τα ΜΜΕ αναφερουν για ενταλμα συλληψεις κ ορισμενοι τρεχουν να το διαλαλησουν.

Αυτη ειναι η ΔΙΚΑΙΗ κ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ενημερωση που προσφερει το πολιτευμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ η οποια ως γνωστων εχει διαφορετικη κ ανεξαρτητη ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ εξουσια, μονο που τώρα ''ετυχε'' να μπλεχτει η εκτελεστικη με την δικαστικη... !

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

bodybuilder625 έγραψε:Εξάλλου εναντιόν του Κασιδιάρη δεν υπάρχει ούτε καν μύνηση.

Φυσικά και υπάρχει αλλά όπως και άλλοι (δεν λέω ότι είναι ο μοναδικός) κρύβεται στη σπηλιά του.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

SREK έγραψε:Aπανταω σε εσενα που προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις μειονοντας την προσωπικοτητα του κ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ με χαρακτηρισμους που δεν αρμοζουν στο επιπεδο σου.

Ακόμη και να έβαζα τα δυνατά μου, θα ήταν αδύνατον να μειώσω την προσωπικότητα του Κασιδιάρη. Πιο κάτω δεν πάει.

Θεωρω οτι εισαι σοβαρος ανθρωπος, διαλακτικος κ εν μερει αντικειμενικος.

SREK έγραψε:Οταν ομως εξακολουθεις να αναφερεις τις ''βλακιες'' (επιοικως) που διαλαλουν ως παπαγαλακια τα ΜΜΕ περι ''αυτοφωρου'' κ ''ενταλματος συλληψης'' δυστυχως προσβαλεις το επιπεδο σου !

Εσένα το πρόβλημά σου είναι να αλλάξει η διαδικασία για Το αυτόφωρο; Μπορεί να βγεις και να το υποστηρίξεις.

Τώρα αν αμφισβητείς ότι κρύβεται για να αποφύγει τις χειροπέδες δεν έχεις παρά να μας πεις για ποιο λόγο κρύβεται.

Και η μήνυση εναντίον του δεν αφορά εξύβριση. Για την ακρίβεια έχει 2 μηνύσεις εναντίον του, και από τις δύο ενδιαφερόμενες.

Τώρα ως προς τη δημοκρατία, όπως βλέπεις (σε αντίθεση με τη χρυσή αυγή) εδώ δημοσιεύονται σχόλια και από τις δύο πλευρές, αρκεί να μην είναι υβριστικά.

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Το προβλημα μου φυσικα δεν ειναι να καταργηθει το αυτοφωρο ουτε εχω καμια αρμοδιοτητα να γνωμοδοτω επ'αυτου! ΑΠΛΑ λεω κ ξαναλεω σε ολα τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ οτι το αυτοφωρο ΔΕΝ ''λεει'' απολυτως τιποτα. Πλεον Δεν προκειτε κανεις να δικαστει αυθημερων. Τα ΜΜΕ οπως κ εσυ προσπαθεις να δειξεις οτι προκειτε για εναν κοινο φυγα επειδη θελει κ πολυ καλα κανει να αποφυγει την γελιοποιηση του αυτοφωρου το οποιο δεν προσφερει τιποτα !

Η ποινικη δικη δεν γινεται προς ικανοποιση κ δικαιωση του παθοντα, αυτο επιτυχανεται με την πολιτικη δικη στα αστικα δικαστηρια, αλλα προκειτε για την τιμωρηση της οποιας παραβατικης συμπεριφορας του δραστη με την απαγγελια της ποινης στο ονομα του Ελληνικού λαου.

Σε καμια περιπτωση δεν θελω να εμβαθυνω σε νομικα θεματα ουτε να παρειστανω τον πολυξερω πλην ομως προσωπικα εφοσων δεν γνωριζω για κατι δεν βγαινω να διαλαλω ασυναρτισιες, αντιθετως με αλλους, σεβομενος πανω απ'ολα την προσωπικοτητα μου.

Τα αδικηματα που διωκεται ειναι το 308 ΠΚ άπλη σωματικη βλαβη κ 361 ΠΚ εξυβριση.

Το παραδοξο κ αξιοπεριεργο της ελληνικης νομοθεσιας ειναι οτι το 308 διωκεται σε βαθμο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΣ δηλαδη δεν επισυρει αυτοφωρο ενω το 361 σε βαθμο πλημμεληματος (ΑΥΤΟΦΩΡΟ).

Τωρα μπορεις να διερωτηθεις ''μα καλα το χαστουκι τιμωρειται πιο ελαφρια απο το ριξημο του νερου στα μουτρα '';

Κ ομως ετσι ειναι.

Χωρις να δικαζω αλλα τηρωντας αντικειμενικη σταση η παραγραφως 3 (κοινη κ για τα 2 αρθρα) αθωωνει τον δραστη αν η πραξη του προηλθε λογω δικαιολογιμενης αγανακτησης του απο προηγουμενη βαναυση κ σκληρη συμπεριφορα σε βαρος του απο τον παθοντα.

Η δικαωσηνη συντομα θα αποφανθει !

Οσο για την δημοκρατια της ΧΑ δεν νομιζω να λογοκρινε κατι ουτε να αφησε κατι ''υπεροπτικα'' ως κανουν αλληοι εξω απο το πεδιο σχολιων της με το προσχημα ''δεν ασχολουμε με κομμουνιστες''

. Το προηγουμενο σχολιο μου σχετικα με την δημοκρατια πηγενε στα ΜΜΕ που δικαζουν μονοπλευρα. Κατ'εμε την ευθυνη της καταληξης την εχει ο κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ κ θα πρεπει να λογοδοτησει τοσο στο ΕΣΡ οσο κ στην ελληνικη δικαιοσυνη για συνεργεια σε εξυβριση που τελειτε με παραληψη 15,46,361 ΠΚ για να μην φτασω στον αντιρατσισιτικο νομο 927/1979. Ηταν απαραδεκτος κ επραξε ετσι προκειμενου να πετυχει νουμερα.

Απο την πλευρα του ο κ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ εχει καθε δικαιωμα να καταφυγει στην ελληνικη δικαιωσυνη. Θα ηταν πρεπον ομως να υπεβαλλε εγκληση δια πληρεξουσιου κ να αναζητητο η ΚΑΝΕΛΗ στα ορια του αυτοφωρου; ΟΧΙ βεβαια, αυτα δεν τα κανουν σοβαροι ανθρωποι αλλα μονο καποιοι που το ειχαν προσχεδιασει.

Τελος μαλλον δεν καταλαβες το σχολιο μου για την ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ-ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Μονο σε δικτατοριες οι εξουσιες δεν ειναι ανεξαρτητες κ η μια καθοδηγει την αλλη.

Το τηλ. Στη εισαγγελια Αθηνων απο πολιτικα προσωπα εγω το παιρνω ως ''υποδειξη'' κ ''αμεση εμπλοκη'' της εκτελεστικης στην νομοθετικη εξουσια.

Εσυ πως το λαμβανεις αυτο;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

SREK έγραψε:Τα ΜΜΕ οπως κ εσυ προσπαθεις να δειξεις οτι προκειτε για εναν κοινο φυγα επειδη θελει κ πολυ καλα κανει να αποφυγει την γελιοποιηση του αυτοφωρου το οποιο δεν προσφερει τιποτα !

...

Το λαμβάνω όπως και πριν. Πρόκειται περί απολύτως κοινού φυγά και καταζητείται.

Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν με απασχολούν καθόλου.

Μαριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μαριος »

Ν αγιάζει το χεράκι σου. Πες τα...
Άβαταρ μέλους
bodybuilder625
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Χρυσή Αυγή

yandr έγραψε:
SREK έγραψε:Τα ΜΜΕ οπως κ εσυ προσπαθεις να δειξεις οτι προκειτε για εναν κοινο φυγα επειδη θελει κ πολυ καλα κανει να αποφυγει την γελιοποιηση του αυτοφωρου το οποιο δεν προσφερει τιποτα !

...

Ο ίδιος δήλωσε πως δεν εμφανίστηκε για 48 ώρες καθώς δεν ήθελε να δώσει την ευκαιρία στα κανάλια να τον διαπομπεύσουν δίχνοντας το βίντεο που θα του βάζουν χειροπέδες και θα τον πηγαίνουν στον εισαγγελέα... Επίσης ο ίδιος θα περάσει στην αντεπίθεση καθώς θα μυνήσει την κ. Δούρου και την Κ. Κανέλλη για εξύβριση αλλά και για βίαιη συμπεριφορά. Εννοεί πως πρώτη η Λιάνα Κανέλλη επιτέθηκε ρίχνοντας την εφημερίδα στο πρόσωπό του.
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 62
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Legion »

Δεν καταλαβα κυριοι εδω μεσα... Αυτο δεν ειναι που αποζητα ο Ελληνικος Λαος, καποιος να τους τιμωρισει ολους αυτους που κατεστρεψαν την Ελλαδα... Και φοβηθηκατε Ελληνες τις σφαλιαρες του Κασιδιαρη... Τοσα χρονια η επιθυμια του Ελληνα ειναι καποιος να τους κατσαδιασει, ολους αυτους ή νομιζετε οτι η αριστερα δεν φερει ευθυνες για το πτωση των Ελληνων και του εθνους... Δεν θα δικασουμε εμεις κανεναν ενα απλο φορουμ ειναι εδω οχι Λαικο δικαστηριο ουτε το καναλι του Μπομπολα...
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Μαριος

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Μαριος »

Legion έγραψε:Δεν καταλαβα κυριοι εδω μεσα... Αυτο δεν ειναι που αποζητα ο Ελληνικος Λαος, καποιος να τους τιμωρισει ολους αυτους που κατεστρεψαν την Ελλαδα... Και φοβηθηκατε Ελληνες τις σφαλιαρες του Κασιδιαρη... Τοσα χρονια η επιθυμια του Ελληνα ειναι καποιος να τους κατσαδιασει, ολους αυτους ή νομιζετε οτι η αριστερα δεν φερει ευθυνες για το πτωση των Ελληνων και του εθνους... Δεν θα δικασουμε εμεις κανεναν ενα απλο φορουμ ειναι εδω οχι Λαικο δικαστηριο ουτε το καναλι του Μπομπολα...

άλλος προφέσορας !

alexissak
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Αν οτι γραφω δεν σε απασχολει καθολου κ σε αφηνουν παγερα αδιαφορο δεν υπαρχει απολυτος κανενας λογος να μιλαω μαζι σου.

Πιθανως κακως το ξεκινησα αφου διαλογος με ''ξεροκεφαλους'' ''αδιαλακτους'' κ ''ξερολες'' μονο χρονο μου τρωει.

Σαν να μιλαμε στο ντουβαρι.

Αφου εχεις αμετακλητα καταδικασει τον κ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Ποιος ο λογος εξαρχης να κανεις ολη αυτη την συζητηση ή εστω να συμμετεχεις σε αυτην;

Για να μας δειξεις ποσο ''δημοκρατης'' εισαι κ ποσο καταδικαζεις τον κ. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ στο ονομα του ΚΚΕ ως κανουν τα λοιπα ΜΜΕ;

Οποιος δεν κανει διαλογο ΔΕΝ παει μπροστα !

Στην Δημοκρατια πρεπει να ακουγοντε ολες οι αποψεις πριν μερικες απο αυτες καταδικαστουν !

Η κ. ΚΑΝΕΛΛΗ την ιδια σταση κρατησε κ Μολις τα βρηκε δυσκολα στις ερωτησεις του κ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ αρχιζε να προκελει λεγοντας ''φασισταρια'' κ τα λοιπα !

Μετα ομως εφαγε τις μαπες της κ ησυχασε !

Οχι οτι τωρα θα κανει διαλογο Απλα ομως ηταν ηταν ανταμοιβη του χρονου που χαραμισαμε προσπαθοντας να της εξηγησουμε οτι ειναι απομειναρι του παρελθοντος κ ο κομμουνισμος εχει πεθανει οπως εχει πεθανει κ το ανταρτικο πολης που ετοιμαζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αν κυριοι δεν θελετε να κανετε διαλογο αλλα απλα να εκφρασετε την καταδικαστικη σας αποφαση να το πειτε απο την αρχη!

Οχι οτι θελω σχολιαζω ΚΑΙ κρινω ΑΛΛΑ οταν δεν ξερω τι να πω λεω οτι ''δεν με απασχολει'' ...

Οσο για την κ. ΚΑΝΕΛΛΗ που εσφαξε τους Μπενσεβικους, οπως περηφανευεται, ας προσπαθησει να σφαξει τους ελληνες αντιφρονουντες της αριστερας κ θα μας βρει μπροστα της.

Δεν υπαρχει πλεον λογος διαλογου, θα γυρισουμε 100 χρονια πισω στο χωριο που ο δεξιος δεν μιλα στον αριστερο χωρις καν να εχουν βαλει κατω τα πραγματα για να δουν που ακριβως διαφερουν οι ιδεολογιες τους...

ΛΥΠΑΜΑΙ

Marios

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Marios »

Εγώ λυπάμαι που ακόμα υπάρχεις εδω μεσα σρεκ.yandr γιατί δεν δημοσιοποιείς τα σχόλια μου; Η αλλιώς κλείσε το θέμα και διώξε τον τύπο αυτο.
Άβαταρ μέλους
MITSIRAS
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από MITSIRAS »

Ρε παιδια εδω ο κοσμος καιγεται... Και εμεις ασχολουμαστε με τον κασιδιαρη. Ο κασιδιαρης εκανε το λαθος και επαιξε το παιχνιδι της κανελλη και της δουρου, με αποτελεσμα να βγουν και οι δυο αγιες. Δε ξερω αν η χρυση αυγη πρεπει να ειναι μεσα στη βουλη, ας σταματησουν να μας τα πρηζουν τα πασοκοκαναλα και τα ΝΔκαναλα. Η ενεργεια του κασιδιαρη αν και καπως κατανοητη παραμενει ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ.2 μετρα αντρας τον πονεσε ο ριζοσπαστης...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης