Τι έγγραφα χρειάζομαι για την κατάταξη;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Όταν διέκοψα την αναβολή κατέθεσα το πτυχίο από το πανεπιστήμιο! Τώρα που έχω και το μεταπτυχιακό στα χέρια μου τι πρέπει να κάνω; Να το πάρω μαζί στην κατάταξη ή να το πάω στο ρούφ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
themaras7 έγραψε:Να ρωτήσω και εγώ κάτι; Όταν διέκοψα την αναβολή κατέθεσα το πτυχίο από το πανεπιστήμιο! Τώρα που έχω και το μεταπτυχιακό στα χέρια μου τι πρέπει να κάνω;Να το πάρω μαζί στην κατάταξη ή να το πάω στο ρούφ;
πάρτο μαζί σου.
Αν ερθει με φαξ ομως δεν θα γνωριζουμε καποιες οδηγιες που αναφερει πισω. Σωστα?
-
- Στρατηγός
Crunk έγραψε:Αν ερθει με φαξ ομως δεν θα γνωριζουμε καποιες οδηγιες που αναφερει πισω. Σωστα;
Ποιος θα στο στείλει με φαξ αρχηγέ;
Δεν θα μου το στειλουνε εμενα προσωπικα! Διαβασα πως σε καποια ατομα στο αστυνομικο τμημα το ειχανε στειλει σε μορφη φαξ, εκτος και αν καταλαβα λαθος!
-
- Στρατηγός
Crunk έγραψε:Δεν θα μου το στειλουνε εμενα προσωπικα!Διαβασα πως σε καποια ατομα στο αστυνομικο τμημα το ειχανε στειλει σε μορφη φαξ, εκτος και αν καταλαβα λαθος!
Δεν παίζει
Παίδες είμαι απόφοιτος ΕΠΑ. Λ και μαζί με το απολυτήριο επαγγελματικού λυκείου πήρα και πτυχίο (της ειδικότητάς μου). Να πάρω και το πτυχίο μαζί μου;
Greek_Army έγραψε:Crunk έγραψε:Δεν θα μου το στειλουνε εμενα προσωπικα!Διαβασα πως σε καποια ατομα στο αστυνομικο τμημα το ειχανε στειλει σε μορφη φαξ, εκτος και αν καταλαβα λαθος!
Δεν παίζει
και ομως παιζει. Εμενα προσωπικα μου ηρθε με fax Στο αστυνομικο τμημα της περιοχης μου απο το ρουφ και ουτε οδηγιες ειχε πισω ουτε τιποτα! Και σου μιλαω για την προηγουμενη εσσσο... Αλλα δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
stallion έγραψε:Παίδες είμαι απόφοιτος ΕΠΑ. Λ και μαζί με το απολυτήριο επαγγελματικού λυκείου πήρα και πτυχίο (της ειδικότητάς μου). Να πάρω και το πτυχίο μαζί μου;
Πρεπει να εχεις μαζι σου μονο το απολυτηριο λυκειου το πτυχιο δεν χρειαζετε... Εμενα Παντως τιποτα απο τα 2 δεν μου ζητησαν... Αλλα εχετο εσυ
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Παίδες για οσους εχουν μυωπία χρειαζεται να εχουν καποιο χαρτι την ημερα καταταξης; Αν ναι απο οποιονδήποτε γιατρό ή μονο κρατικό-στρατιωτικό;
Και από ιδιώτη οφθαλμίατρο αρκεί. Άλλωστε θα σε εξετάσει οφθαλμίατρος και στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Μηχανικάρα
Nassos έγραψε:Και από ιδιώτη οφθαλμίατρο αρκεί. Άλλωστε θα σε εξετάσει οφθαλμίατρος και στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Μηπως ενοεις στο κεντρο; Αλλιως τι Δηλαδη θα παμε ολοι ομαδικος 401;

PredatorGR έγραψε:
Όπως ακριβώς το λές, ιδιαιτέρως εάν υπάρχει ιατρικό ιστορικό έχεις φύγει για 401 για πλάκα (μαζί με την παρέα σου)

Όσοι είναι να εξετασθούν για διάφορες παθήσεις και να βγάλουν οι ιατροί τη σωματική σας ικανότητα, ναι θα πάτε στο 401.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες