Ρίξη χιαστού και στρατιωτική θητεία

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα παιδια... Μια ερωτηση! Εχω ριξη χιαστου κ θα ηθελα να μου πειτε αν πρεπει να το πω η οχι. Μπορω να τρεχω αλλα δεν μπορω να κανω αλματα και οτι εχει σχεση με αυτα... Τι λετε;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καλύτερα να πείς όποια προβλήματα υγείας έχεις.

Μην το ρισκάρεις και μη το παίζεις μάγκας γιατί τυχόν επιδείνωση θα σου δημιουργήσει ανυπέρβλητα εμπόδια στο μέλλον.
Jimmy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Jimmy »

Σωστα... Κ μπορει ν εχεις κ κυρωσεις αν σε παρουν χαμπαρι.

Anonymous

O φίλος μου που είναι στα ΥΕΑ απέκτησε ρήξη χιαστού και μηνίσκου κατά την διάρκεια της θητείας του (από απροσεξιά βέβαια, ήταν βράδυ και έπεσε από μία σκοπιά) αλλά μέχρις στιγμής δεν έχει κανένα πρόβλημα. Να το δηλώσεις βέβαια και απλά μην κάνεις χαζομάρες.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

Με ρηξη χιαστου το πιθανοτερο ειναι να βγεις ι3. Εαν το αποκτυψεις και κατα τη διαρκεια της θητειας σου παθεις καποια υποτροπ, στο στρ νοσοκομειο θα το βρουν σιγουρα οτι ειχες υποστει ρηξη και πιθανον να εχεις πειθαρχικες κυρωσεις
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Δηλαδη δεν θα εχω προβλημα ετσι; δεν υπαρχει περιπτωση να με διωξουν με αναβολη για εγχειρηση ε; παω καλαματα κεβδ ειναι καλα;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Velerefontis »

Αναβολη για εγχειριση οχι, το πιθανοτερο ειναι να σου προτεινουν να την κανεις σε καποιο στρατιωτικο νοσοκομειο
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Ευχαριστω πολυ... Οσο για καλαματα ξερει καποιος; διαβιβασεις;
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Φίλε μου μπορείς να δεις για πληροφορίες και να ρωτήσεις στο αντίστοιχο θέμα του forum.

Anonymous

Κατι ειδα ευχαριστω παιδες... Να 'στε καλα... Οταν βγω θα σας στειλω να σας πω τι λεει...

Anonymous

Εχω κανει εγχειρηση χιαστων ομως δεν εχω καπιο προβλημα σε δραστηπιοτητες. Εχω αποθεραπευτει πληρως. Μπορω να βγω Ι1; Σας ευχαριστω για τυχων απαντησεις.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Αυτό θα κριθεί από τους ιατρούς του Στρατιωτικού Νοσοκομείου.
Tzimakos
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Tzimakos »

Καλησπέρα. Πριν 3 μηνες είχα τροχαίο και έβαλα λαμες στο αριστερό μου πόδι. Ο γιατρός μου είπε οτι για πλήρη αποκατάσταση θα χρειαστω 1 χρονο περιπου. Εχω αναβολή μέχρι 31/12/2009. Τι πρεπει να κάνω ωστε να παρω και αλλη αναβολη διότι έχασα και μια εξεταστική. Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται σε αυτη τη περιπτωση;
silencer
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από silencer »

Γεια σας! Είμαι καινούριος στο forum και θα ήθελα να σας πω μια εμπειρία μου. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου έπαθα ολική ρήξη προσθίου χιαστού συνδέσμου και κάκωση έξω μηνίσκου. Το πως και το γιατί ίσως το αναφέρω κάποτε σε πιο κατάλληλο thread. Πήρα αναβολή 12 μήνες και όταν ξαναπαρουσιάστηκα (ΚΕΠΒ, όπως και στην αρχή) με έστειλαν για εξέταση σωματικής ικανότητας στην Αθήνα στο 401. Δένω την πετσέτα μου στο κρεβάτι, με ξυπνάνε 5.30 και μπάινω στο λεωφορείο μαζί με τους υπόλοιπους. Μετά από πολύωρη αναμονή με εξετάζουν οι δόκτορες, τους εξηγώ τι έχω και πως το έπαθα, μου λένε θα βγεις Ι3, να πάρεις και όπλο. Καλά λέω. Κάνω τις βόλτες μου, περιμένω να μας μαζέψουν να φύγουμε πάλι για ΚΕΠΒ. Την άλλη μέρα μου λένε "εσύ θα ξαναπας στο νοσοκομείο". Τι είχε συμβεί; Κανείς δε με είχε ενημερώσει ότι έπρεπε μετά τον ορθοπεδικό να περάσω και από την Επιτροπή Απαλλαγών για να με δει και να απονείμει τη σωματική ικανότητα. Η ιστορία μας όμως δεν τελειώνει εδώ... Ξαναδένω την πετσέτα μου στο κρεβάτι, με ξαναξυπνάνε 5.30 και ξαναμπαίνω στο λεωφορείο μαζί με τους υπόλοιπους. Πάω στο ορθοπεδικό ιατρείο του 401 όπου είχε υπηρεσία ΑΛΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ο οποίος μου λέει ότι θα υπηρετήσω Ι4, άοπλο! Περνάω αυτή τη φορά από την επιτροπή και μου απονέμεται η Ικανότητα Τέσσερα! Τα συμπεράσματα βγάλτε τα μόνοι σας...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Greek_Army »

Πρώτη φορά το ακουώ αυτό πάντως. Συνήθως όλοι οι συνοδοί ενημερώνουνε τα παιδιά ότι μετά τις εξετάσεις θα πρέπει να περάσουνε από επιτροπή απαλλαγών. Εμείς τουλάχιστον είχαμε αφήσει το κινητό μας τηλέφωνο στον υπεύθυνο και ο ίδιος μας είχε δώσει το δικό του. Για να τον ειδοποιούμε όταν τελείωνουμε με τις εξετάσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Σάβ Μάιος 29, 2010 12:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες